Bara onsdag

Hela den här dagen har känts som fredag. Ingen aning om varför :P Tyvärr så är det dock bara onsdag :)
Dagen har varit mycket bra. Varit trött och haft lite ont i öron och hals men blev bättre under dagen!
Jobbade fram till två och sedan åkte jag raka vägen till Hm och köpte en jacka jag lagt undan :D Sååå fin :D
Ska ta kort och lägga upp i veckan !

Efter det hade jag tänkt träna direkt men valde att vila en stund först. Så kom iväg till gymmet vid sex.
Körde idag :
20min cyckling (250kcal)
Rygg + triseps (3*12) (35kg)
situps (3*15)
rygglyft (3*10)

Blev ett pass på 45minuter idag. Som sagt, lite små seg i kroppen.Vet inte om jag har en förkylning på G eller så.

Imorgon jobbar jag 7-14.30. Efter det drar jag hem och städar lite och sedan träna. Är det fint väder så tar jag en promenad innan gymmet :)

Nu ska jag titta på något kul och sedan sova..

tjaba

Golv,blä

Golv läggandet igår gick väl sådär. Nu ligger det på plats men måste fixas lite till.. Ett rent helvete att försöka lägga om en del av ett klickgolv utan att ta bort allt !! GAAH. Så i helgen får min fina älskling hjälpa mig med det sista.
Höll som sagt var på nästan hala förmiddagen igår. Vid tre kom jag på att jag inte ätit något än så jag halsade i mig en Naturdiet chake :) Smaskit.
Vid fem kom Vica och tvingade med mig ut på lite shopping. Behövde en paus! Hittade en jacka som jag la undan. Men hann inte handla den idag så hoppas den är kvar i morgon. :D

Fick väldigt glada nyheter igår, bara ett steg kvar sen är allt klart och jag kan berätta vad det är ;) Hehe.. !
Så kära läsare, håll era fingrar och tår åt mig ett par veckor nu ;)

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att Erica ska sluta. Vilket är klockan tre. Får se vad hon har planerat för kvällen. Kanske blir en film eller något . Känner för att titta på en film så ska se om hon har tid med det :P

Eftersom det drog ut på tiden och var jobbigare än jag tänkt att fixa golvet så blev det tråkigt nog ingen träning igår, och inte han jag det idag heller då det kom över en farbror och fixade lite saker i lägenheten, vilket också drog ut på tiden då han var sen!
Men i morgon så :) Slutar vid två så då drar jag och kollar ifall jackan är kvar och sedan sticker jag till gymmet. Så att jag är klar med allt till killen kommer hem vid 7. Skönast att vara klar med allt tills han kommer hem så jag kan spendera hela kvällen med honom. <3

Nej, nu räcker det för idag. ^^


Shopping,relax och träning!

Gud en sådan perfekt söndag detta blev :)
Började dagen med att gå till simhallens relaxavdelning med Micke. Där bastade vi, bubblade och bara mös!
Var där i ca 2 timmar innan vi begav oss tilbaka hem. Men först gjorde vi ett litet stopp i centrum och shoppade :)
Jag köpte ett åar byxor, en tröja och några mysstrumpor/sockor :D Ska kika lite mer i veckan för behöver ett par till byxor.
Kroppen förändras mycket när man tränar. Större på vissa ställen och mindre på andra. Så måste handla lite ;) Stackars mig va ;) ?

Efter inhandlingen så däckade vi i sängen i en timme. SÅÅÅ skönt. Man var helt slut efter bastandet. haha . Stört att man blir TRÖTT av att RELAXA ;)

Iaf, vaknade vid halv 7 och drog iväg till gymmet . Ringde till Rejrej och fick med henne också. Hon har haft lite problem med knät så vi körde inte så länge. Var väl där i ca 40 min skulle jag tro.
Dagens träning bestod av :
Mage (3*10)
Bröst(3*10)
Rygg & triceps (3*15)
Kondition på cyckel 20 minuter. (233kcal)

Har lyxat till det lite med maten idag också ;) Hehe. Blev pyttipanna till lunch, fika som bestod av en svart kaffe och en chokladtårtsbit ^^ dock var den så mäcktig så kunde inte äta hela:P Sedan blev det soppa till middag och 3 mackor med philadelphia och Kalkon.. MUMMS :D Köpte ett jätte gott nybakt bröd från coop :) Mycket gott ! Mörkt grovt bröd med nötter i :)

Är supernöjd med dagen och ska strax dricka lite te och sedan sova.
Imorgon ska jag som sagt lägga golv och städa. Kanske titta lite i butiker och sen träna vid 6 med Rejsna :)

Sov gott !!

Åsa Tjärnhammar!

Denna kvinna är min styvmor. För att sätta en elak bittigning på en underbar person.
Men ack, så har jag inte alltid kännt . Ooooj så jag ogillat denna människa!
En gång i tiden var jag så arg på henne. Tyckte hon behandlade mig illa och trodde hon ville få mig ur bilden. Var helt säker på att hon ville ha min pappa för sig själv! Herregud så fel man kan ha.
Jag var ett väldigt jobbigt barn. Osäker, sa alltid ja och väldigt VÄLDIGT pratglad. Eftersom jag var mobbad så tog jag stort utrymme hemma istället. Förstår nu i vuxen ålder att detta måste varit frustrerande för en bonus mamma.
Hon var hård, ärlig och brutal i mycket. Men det kanske behövdes. !

Idag har vi en sååååå nära och god kontakt :) Många gånger ringer jag till henne för rådgivning och för att prata av mig. Hon är ärlig och rak, försöker aldrig försköna något. Hon kan alltid få allt till något positivt vilket jag älskar. Önskar jag sett tidigare allt gott hon gör. Kanske hade vi då fått en ännu närmare kontakt.
Kan inte ens räkna hur många gånger hon hjälpt mig, på så många sätt. Om det så bara är hur jag ska lägga fram saker till min pappa, hantera jobbiga situationer eller hur jag ska klä mig ;)

Ingen människa är perfekt. Men Åsa får mig att känna att jag är det, och en människa som får mig att känna mig så är värld guld.

Min släkt och väldigt snabba på att driva med varandra. Ibland lite elakt om ni frågar mig. Åsa ingår där, men hon vet NÄR hon ska sluta och säger alltid ifrån åt mig när jag inte kan.

För att korta ner det hela. Jag är såååååå glad att jag har en BONUS mamma som Åsa. Inget gräl eller dumma kommentarer kan ta bort den närhet och värme jag känner för henne nu. Alla förändras, även vuxna. Och jag och Åsa har förändrats till något som bara fört oss närmare och närmare varandra.

ÅSA, Läster du detta, Du betyder så mycket för mig. Tack för allt du gör. Det jag ser och det jag inte ser. Du är en bra människa och jag finns här. Som mer än bara din sambos dotter. !! Du är min vän och jag vill få dig att förstå hur bra jag tycker om dig!!!!

<3 <3

Seturlördag!

Usch vilken lat dag :p Haha. Bestämde mig för att lägga golv på Måndag istället då jag är ensam hemme eftersom Micke jobbar och jag är ledig. Detta ledde till en slapp dag. Gick runt i lite butiker med Rejrej och shoppade en ny tröja, bh och plattång. Har även färgat utväxten lite :) Eller ja Rejsna gjorde det ;) Sååå snälla :D
Blev jätte bra^^

Blev ingen träning idag. Fyy mig. Men har tränat tre dagar i rad så kände att musklerna måste vila en dag. Men imorgon är det hårdträning igen !!!

När jag kom hem märkte jag dock att min gamla plattång valt att börja fungera igen :P Haha. Får se hur länge det håller^^

Sitter nu och försöker komma fram till vad som ska hända ikväll. Ska vi gå ut eller kolla film :) ? Får se vad som sker !

Nu ska jag ialla fall inte skriva någe mer, så mycket kan jag säga ^^

If or if?

Ja, precis. Ingen aning !
Ibland känner jag att man skulle behöva kapa med en del människor. För ens eget bästa. Spelar ingen roll hur mycket man tycker om dom i deras goldendays. Om dom bara så en gång trycker ner ens självkänsla så är det inte värt det. Vänner är tillf är lyfta än, inte sätta ankare på fötterna var och varanann gång man ses. Jag har ett par sådana kontakter. Men kan inte kapa. Dom betyder mycket och vet att jag betyder mycket för dom.
Men vill omge mig med människor som stötter, stärker och ger lika mycket som dom får.
Usch, vet inte vad jag ska göra. Åter igen tar mitt behov av att vara alla till lags kål på mig !!

Fredag Kväll

Nu är jag hemma från gymmet och har precis avnjutit en god middag med älsklingen !
Blev ett kort träningspass eftersom jag redan simmat :)
Gjorde idag på gymmet:

Mage (30st)
Framsida lår (30st)
Baksida lår (30st)
Samt streching :)

Var där i ca 20 min, så allt som allt ca 50 min träning idag :)
Imogon är det bara påett igen ^^

Ska även hinna med en hel del andra saker i morgon utöver träningen. Ska lägga golv, färga håret och handla en plattång :P
Startskåttet går kl 11.30 då Micke sticker in till stan med sin mor. Börjar då med golvet :)

Nu ska ja plocka undan middagen. Blev fläskkarre med klyftpotatis, sallad, beasås och ett glas vin ^^ Unna sig lite mums så här en fredag kväll !!


Fredag, lön och gos med Ammi

Denna dag har varit totalt jävla AWESOME  :D Kom till jobbet klockan 7 som vanligt och alla var på topp humör :D Till och med Erica som hade lite små ont var super glad. Har bara skrattat och haft kul hela dagen. :)
Sprang hem så fort jag slutat och väntade in några farbröder som skulle komma och kolla på lite saker i lägenheten. Dom kom senare än sagt och gjorde inte så mycket. Så dom kommer på Tisdag igen :)
Amanda kom hit klockan två och satt med mig i väntan på farbröderna. När dom var klara drog vi och simmade :)

Blev bara ca 30 min simning idag. Men fan va slut jag är.. Det tar så sjukt mycket mer än vad jag minns på krafterna ^^ Så vi lyxade till det lite efter simingen och solade solarium ;) Hehe.. Såå härligt.
Nu sitter jag här och dricker ett glas med citron vatten. Bra för så mycket. Ökar ämnesomsättningen (stavfel), vätskebalansen så klart och massa vitaminer :) Kanon !!
Ska även lyxa till det med lite nötter ^^ Är ju fredag ;)

Micke kommer hem runt 7 skulle jag tro. Funderar på att slita med honom till gymmet en stund då ;) Har nog hunnit vila upp mig lite till dess så kan jag köra lite ben :)

Nej , nu ska jag dricka mitt vatten och äta lite nötter ..

Trevlig fredag på er :)


The Start !

Nu är jag hemma från jobb och träning :)
Blev som vanligt en start på cykeln på 20 min :) 209 kcal ;)
Hade sådan träningsvärk i biceps så Micke fick köra det själv ;)
Körde istället lite:
Rygglyft ( 30st )
Situps ( 35st )
Triseps (15st) och axlar(30st) med hantlar ( 5kg )

Det blev min 1h träning idag :)
Snart blir det en sen middag. Italiensk tomatsoppa ^^ Super god :) och lite kcal ;)
Skönt att inte äta så tung mat när det blir så sent !!

I morgon blir det jobb 7-14. Sen ska jag direkt springa och möta lillsyster Ammi vid tåget. Vi ska simma, sola och sedan hem till mig för lite fruktsallad och Wii Sport ;) Kommer bli en mysig dag tror jag .Sedan kommer Micke hem vid 7 och då drar vi nog ut och käkar :) Har lite saker att fira, lön och allt ;)

Nej , nu ska jag dricka massa vatten och ta mig en c-vitamin :D

Sov gott och kör hårt ;)

Not so good

Ja, jag är inte direkt den snabbaste på att uppdatera alla gånger. Både av lathet, fullt schema, och oincpirerad :P
Men nu har jag så mycket saker och planer på G så kommer bli en hel del att skriva om framöver :D Dock så kommer väl det leda till mindre tid att blogga :P haha . Men när jag skriver så kommer jag skriva om intressanta saker och mycket ;) Eller jag tycker ialla fall det är intressan.

Jag pratar såklart om träning och kost. Ska nu, ÄNTLIGEN, ta tag i min lilla fitness dröm. Till nästa sommar ska jag ha tränat upp mig så pass mycket att jag får vara med och tävla som fitnessmodell. Som lätt då så klart ;) Ska inte bli någon mega biff. Tänk er dom snygga mindre tjejerna på fitness tidnignarna ;) Så ska det vara^^
Hoppas verkligen jag klarar det här nu. Har så lätt att tappa tålamodet. Men Micke har lovat att hjälpa mig och jag är nu verkligen redo att sattsa !!!!

Så, pga det kommer jag skriva mycket om min träning samt vad jag äter osv. Hoppas ni inte blir för uttråkade av det ;) Blir självklart lite andra inlägg :) Så något för alla kanske ;)

Jaja, ses och hörs ! Nu är det dags för mig att underhålla Erica till halv två ;)

Minnen



Såå roligt vi hade :D Underbara minnen !!! <3

DREAMS

Konstigt hur en dröm kan få en att uppskatta människor mer. Att inte ta dom för givet. Brukar verkligen inte ta människor för givet. Men det är självklart att man ibland gör det med ens närmaste.

För några vekor sedan drömde jag att min mamma dog, och i går natt drömde jag att hon berättade för mig att jag inte var hennes dotter. Hon sa att hon hjälpt en vän och tagit in mig som sin egen men att hon egentligen hatade mig och att nu när jag var vuxen så kunde jag lika gärna veta sanningen.
JÄVLA PISS DRÖM!
Men samtidigt är jag glad att jag drömde de, för varje gång jag drömmer något sådant så uppskattar jag personern i fråga mer.

Lika så i morse. Då drömde jag att micke blev kär i en bekant . Blev as förbannad i drömmen. Men när jag vakna så kunde jag inte annat än att krama om honom i ren lycka. Lycka att han väljer mig varje dag, att han älskar mig och visar det mer än jag ser ..

Så jobbiga drömmar är inte alltid dåliga. Om man kan se dom på rätt sätt så kan man utvecklas av dom !

Positiva tankar kommer man längre med !!

FISCHI

Då var det Fredag :) Skulle vilja säga äntligen helg med ska jobba denna helg så kan inte säga det helhjärtat. Dock tror jag att det här kommer bli en rikigt rolig helg :) Lång men rolig !!
Så det gör mig inte så mycket att det är en arbetshelg ... :p

Ikväll händer det inte så mycket. ska upp klockan 10 i morgon så blir inte någon utgång tror jag. kanske en snabb än ;) Blir ialla fall lite god mat och vin hade jag tänkt .. Micke kommer hem om ca en timme skulle jag tro och då blir det middag. Är super hungrig ;) Hehe..

Igår åkte min nytagna piercing ut. Den gav inte det "resultat" jag hoppats på så tog ut den. Micke diggar inte piercingar speciellt mycket så känns onödigt att ha den då ;) Så nu blir det plan B istället, som egentligen var plan A förut ;) Haha. Men ska vänta ett par år :)

Jaja, nu ska jag piffa till mig lite så jag är fin när min älskling kommer hem !! :)
Trevlig helg, glad påsk, god jul , gottnytt år, glad midsommar och habby halloween :P


14 sep !

Ska börja inlägget med att säga : GRATTTTTIIIIS VÄRLDENS FINASTE ÄLSKLING !!!
Idag fyller nämligen min underbara pojkvän år.
Det firas med en trerätters middag ikväll :) Presenter har han fått. Han blev riktigt glad för Nintendo wii:t :D Macgyver boxen var inte så pjåkig den heller tror jag ;) hehe...

Just nu sitter jag på jobbet. Trött som 17!!!
Blev inte mkt sömn för mig inatt. Hade svårt att somna, vaknade hundra gånger och när jag äntligen kommit ner i varv så börjar jag hosta.. SUCK !!!
Men men. Drar hem och vilar efter jobbet i någon timme. Men först blir det raka vägen till coop för att inhandla saker till middagen ikväll :)

Om ca 10 minuter slutar Erica så ska strax packa ihop mina saker :)
Hoppas ni andra har en super bra och fin dag.

<3 Grattis älskling <3


Söndagsmys

Denna dag spänderas i sittande eller liggande läge :P  Hehe. Trött som tusan från utgången igår, dock inte bakis :)
Hade tänkt ta en liten promenad men det har börjat regna. Får se om det slutar sen ^^

Gårdagen blev superlyckad :) Kanon bra helg faktiskt  !! Känns bra eftersom nästa helg är fylld av jobb ;)
Är ledig på Tisdag iaf. Då blir det till att städa här hemma och fixa inför Onsdagen. Micke fyller år så tänkte laga någon god middag till honom :) Bör pass med Sanna så jag kunde vara hemma på eftermiddagen. Så slutar klockan två vilket ger mig tid att förbereda middagen :)

Nu hade jag tänkt titta lite på tv och sedan kanske övertala M att titta på en film eller så :)
Trevlig söndag !


hemma

Nu är vi hemma från utgång.
Är full, glad och har hicka. Hahahaha !!
Håller på att göra en varsin tost till mig och Micke :) Får se till att inte bränna dom....


Men mu ska jag hålla andan och sen äta!


Sov gott och drömm fulla drömmar ! :P



Bio, familjemys och utgång.

Nu är jag snart redo för utgång. Är inne på min fjärde drink och lite smått på  G :)

Bion med syster var jätte bra.. Skrattade så jag nästan kissade på mig, och då menar jag det. Drack för mycket cola så var tvungen att springa ut under filmen och kissa. hahahaha ! Missade bara tre minuter men ändå ! Att jag aldrig lär mig.
Vi hann även gå i några butiker och prata en massa strunt :) Såååå underbart varje gång vi ses. Tycker dock vi ses för sällan. Blir tyvärr så när båda har heltidsjobb, träning och familj. Måste skärpa mig. Finns nästan inget som får mig att må så bra som att umgås med henne! Har verkligen världens finaste och underbaraste syster. Hon betyder allt för mig och varje gång jag träffar henne så blir jag påminnd om hur viktig hon är för mig !! Ingen Angelica, ingen Natalie !!!!

Hann även träffa mammsi lite. Gick upp för att ge henne en snabb puss men blev kvar en halvtimme :) Fick även ett par skitsnygga skor av henne :) Tack mamma. Dom används ikväll :) Lägger upp en bild i morgon !!
Hos mamma blev det avslutat med hysteriskt skratt. Mamma tog fram sina gamla glasögon och ville minnsan påstå att dom var "inne" igen .. Haha,, Sjukt kul !! ^^

Nej nu är det dags för mig att sippa i drinken.
Lägger upp två bilder ifrån dagen. En på mig och syrran som mamma tvingade oss att ta idag, men ack så vackra vi blev ;) Sen en på syrranmed brillorna :P hahaha !!
I morgon kommer en på morsan i samam brillor. bara för att jävlas :p hahahah !!


Lördag :D

Fint väder och är på toppenhumör :)
Ska snart iväg och äta lunch med M och sedan bär det av till stan för att gå på bio med finaste storesyster ^^
Blir Bridsmaids :D Tror den är riktigt rolig !

Igår var Elin här på besök. Såå myssss !! Tog en maassa kort på varandra och bara muppade runt :) Kommer dyka upp en hel del bilder här nu framöver från igår tror jag ;)

Ha en toppen lördag alla glada !!


sneek peek :P

Lite bilder från dagen med elin ^^
Blir del av nya designen  :P



pom

Time!

A word who means so different things for one another.

You can’t get time, you can’t sell it.

But you can lose it, you can grab it.

Everybody can give a little time away and everybody can receive it.

Time!

Don’t take it for granted.


Tröttare än tröttast..

Det är jag idag !!! Lyckades ändå somna lite tidigare igår men likförbannat så är jag supertrött.
Skulle åt till min mor idag och ätit middag men blev inställt. Hon kände sig lite små snuvig och jag har ingen lust att bli förkyld så hoppade det !!!
Istället ska jag raka vägen hem och vila en stund. Rejna vill iväg och träna, vilket jag också borde så ska försöka dra med henne dit lite tidigare än vanligt. Typ vid halv fyra! Vi pratade nämligen om att färga håret också och då måste jag nästan dra och träna vid fyra .. Ska ju äta middag vid 7 ^^
Men men, får se vad hon säger och om hon hinner träna då !


Just nu sitter jag i Ericas skola och väntar på att hennes lektion ska ta slut. Blir kanske till att jobba över en sväng om jag har otur då Sanna kan bli lite sen. Inte hela världen dock.

Nej men nu ska jag kila iväg och göra lite nytta..

Seeyaaa

RSS 2.0