Är det så det ska va ?

Ibland blir jag så trött på mig själv. Är för snäll alldeles för ofta. Ligger i min natur på något vis. Försöker vara lite dryg och bitchig, men fan, det går inte.. Jag är en snäll liten nurrig flicka !! Så är det bara .

Men nu börjar min naiva sida spricka lite och jag börjar tröttna. Varför ska man vara så jävla trevlig och bara ge hela tiden när allt man får tillbaka är en hög med tilllagat skit !! ??
Värför ska jag enbart tänka på andra när inte en jävel tänker på mig..  Misstolka mig inte. Har många som ger mig en massa !!! Men även en jävla massa som bara tar!!

Kanske dags att bli som alla andra och prioritera sig själv, vara lite mer ego och kanske en aning kaxigare !!
Jag har tre huvud motton:
" Behandla andra som du vill bli behandlad själv "
" Gör inget du inte är berädd ses göra "
" Skapa inte ett monster du inte är berädd att slåss emot "

Om även andra går efter dessa motton och jag ska bete mig som de, göra de som de inte vill se mig göra och bli ett monster så skulle nog inte en jävel vilja prata med mig !!

Jag er en bra person, en av de bästa. Så var försiktig. För en dag står jag inte där längre !!


screw you guys im going home

Go to sleep

Hate that I cant sleep when you´re not here !!!



See you tomorrow my love

girls night !

Fucking awesome är vad jag har att säga !!!

Mötte upp Amanda klockan fem vid tåget så gick vi direkt och solade. På vägen berättade jag överraskningen.... Som var :
Hade bokat bastun i huset intill. Där har vi varit och haft helkropps spa. Ansiktsmask, fotskrubb, brun utan sol, hårfärgning( för ammi) ätit appelsin och jordgummar, druckit cider och massa annat gos :D
Nu är vi hemma hos mig för lite middag  !! Så himla mys har vi det.. Super skönt att ha en riktigt tjej kväll  :D

Här dunkas det nu värsta party musiken och dansas..

SEEEE YAAAA !!!

Ammi gäst kommenterar bilderna :D !!



Ser ut som en råtta, observera att jag e snygg med smink! :D Natalie e söt och lycklig as usual ;)



Nååågon (a) har tagit en liten apelsin innan natalie valde att ta kort och fick skit för det efter :( snyft!



Min kommentar: FIE FAN! ord kan inte beskriva hur ja ser ut -.-



Evil eyes, natalie ser sne ut :D Bajsa snett haha :D



Score ;)



Ja e inte alls plattbröstad som fan :S



Sexii mama ;D



Miss bruna ben !



Ser ut som en sliskig brat med backslick :S Natalie har åtta hakor :D



Bitch and pig

En dag då jag är trött !

Idag har jag verkligen varit super trött hela dagen. Allt jag gjort har stretat i mot :P
Men har ändå lyckats arbeta, städa lite, promenera och träna !
Har även smort in mig med brun utan sol :D Blev lite resultat iaf. Är ju så försiktig när jag gör det och tar så lite. Tar flera dagar och lite så blir det inte fläckigt :)

Kom precis hem från träningen. Blev ett rätt kort pass idag ! 25 min kondition och bara en magövning på 3*10 och en ryggövning på 3*12. Bara för att ha gjort lite annat än kondition ;)
Så nu ska jag duscha och sedan sova. För som sagt, är sååå trött.



Vilade ändå två timmar på dagen så förstår inte varför jag är så nedrans seg. Kan ju ha med förkylningen att göra.. Att den inte riktigt släppt än .

Träffade gull Cattis och hennes kille på gymet. Alltid lika trevlligt att få byta ett par ord med dom. Cattis är verkligen en super go tjej. Tror jag ska dra med henne nästa vecka på lite solning ;) Hon pratade idag om att hon ville sola så ^^

I morgon kommer Ammi hit för lite girls night :D Ser verkligen fram emot det !
Vi ska sola solarium, lägga ansiktsmask samt färga håret på henne. Sen blir det även lite annat. Men det kan jag inte skriva något om än då det ska bli en lite mini överaskning för Ammi <3

Nej, klunka i sig lite vatten och sedan sova !!!


Lill lördag, eller ?

Ny duschad och fräsh efter en timmes träning !
Blev en sen träning idag eftersom jag slutade klockan 9. Men är väldigt skönt att vara på gymet vid den tiden. Lite folk då :)

Blev gröt till frukost idag igen, med blåbärsmix :D supergott blev det tillsammans. Dock var det RUSSIN i blandningen vilket jag ICKE gillar ;) petade bort dom .Tihi !!!
Gick inte upp förens vid elva så åt endast det under dagen. Sen blidde det chili con carne till middag. Var himla länge sedan jag åt det så var riktigt smarrigt ^^
Fick även i mig ett par vindruvor.
Efter träningen blev det även två mackor och masssssa vatten :D


Men nu är det strax dags att sussa kudde !

Juste, tog ut staven idag. Aj aj aj !!! Gick bra men gjorde lite smått ont så där ;)

Sov gott !

3 Kilo kvar

Hallå :)
Ny vecka nya mål !

Nu börjar träningen igen. Har redan hunnit träna en halvtimme med hantlar och ska senare i kväll gå till gymmet och köra i ca 1 timme. Känns skönt att komma igång igen. Ska verkligen ge allt nu !!


Idag till frukost blev det en macka med kalkon plus en kopp kaffe. Kalkon är förövrigt väldigt bra och protin rikt. Ett par skivor kalkon och en frukt är ett perfekt mellanmål för någon som försöker gå ner i vikt ;)
Till lunch åt jag en "sallad". Äter ju i Ericas skolmatsal så får ju ta det som finns. Gjorde med andra ord iordning en liten sallad från den såkallade sallads buffén. Inehåll : Isbergssallad,tomat,räddissor,oliver,paprika och jalapenio, samt en matsked yougurt dressing. Nada bröd ^^
Får se vad det blir till middag. Funderar på wook !

Var på ungdomsmottagningen idag och fixade lite. Blir till att ta ut p-staven i morgon. ÄNTLIGEN !!


Nu ska jag halsa i mig ett glas vatten och sedan vila lite innan träningen. Blev inte så mycket sömn i natt !

Gör rätt, ät lätt !


Lördag för en drottning

Hallå hallå.
Nu sitter jag här, hemma hos min syster och är barnvakt :)
Flickebarnet somnade för en stund sedan så då passar jag på att sätta mig vid datorn en stund !
Systerdottern fyller ju hela 1 år idag så hade med mig en present, en klänning och två par strumpor :D

I morse gick jag upp vid 11 och åt frukost. Blev havregrynsgröt men lite blåbärssylt och ett glas juice, gröten är bara på ca 100kcal. Beror så klart på hur mycket man tar. Jag tog ungefär en halv portion. En portion ligger på ca 170kcal. Jucien jag tog blev även det strax under 100kcal(brukar räkna lite högre) så frukosten blev runt 200 kcal.
Sen blev det en sallad nu till middag. Hade avokado, fetaost, salami, isberssallad,gurka och paprika i. Kan tänka mig att den låg på max 600kcal då jag varken hade sås eller bröd.

Dock åt jag av min systers hemmagjordamini semlor idag vilket nog måste legat på en 300-400kcal de med.
Så en så länge ligger jag på 1200kcal idag, ungefär ! Helt okej måste jag erkänna !!

Blir till att sova kvar här i natt och så fort syster och svåger kommit hem eller vaknat ( beroende på hur de gör ) så ska jag åka hem för träning och mys med Micke!

Nu ska jag titta lite på tv och dricka te!

Bye

God Natt

Tänkte skriva ett litet godnatt inlägg dagen i ära !
Blev en hemma gjord hamburgare till middag. Kanske inte det nyttigaste men har hållt mig under 2000kcal denna dag så jag är nöjd ;)

I morgon blir det sushi till lunch igen. Dock med det underbara sällskapet av Elin :D Gose !!
Är det inte värsta snöstormen ska jag nog försöka få med henne på en promenad. Hon brukar inte vara så svårflirtat när det kommer till de så ;)

Nej, nu ska jag ta en halstablett och sedan sova. Tänkte gå upp vid tio och äta lite havregrynsgröt och ett par annanas bitar ;) Många och små måliter är bäst !!!

Notis till själv : DRICK MER VATTEN !


It's good !

Happy news :) Mina besökare är nu uppe i hela 50st ;) Hej hej !! 
Kan det vara ett täcken på att folk faktiskt GILLAR att  läsa om vikt och alla dessa olika dieter :P? I belive it dose ^^

Har ialla fall precis haft lite meddy peddy här hemma. Målat både tå och finger ;) Sitter nu med lite hårinpackning i håret och om en liten stund kommer killen hem :) Då vankas det middag ! Vad vet jag inte än. Hade tänkt göra en sallad men det villes inte ^^ Micke vill inte att jag leker med maten när jag fortfarnde är snuvig !

Blev sushi till lunch. En 8 bitars meny. En bit inhåller allt mellan 30-50kcal beronde på vad den innehåller. Så min lunch låg på ca 400kcal . Helt okej ! Som sagt, så länge det ligger under 2000kcal så är jag nöjd ^^ 
Nästa vecka blir det den halvhjärtade "barnmatsdieten".
I morgon ska jag sova lääääänge och ELLER gå upp tidigt och hämta ett litet plåster och sedan sova lääänge ;) Får se. Annars ska jag städa lite och kanske möblera om. Vilket blir en easy start in i träningskoman igen ! ^^ 
Sen på lördag blir det till att vara barnvakt till systerdottern. Blir inte förens på kvällen dock så ska väl hitta på något mys på dagen. Sedan på söndagen, då jävlar blir det träning !!!

Nu ska jag klä på mig något fint och sedan välkommna min man med en stor kram då pussar är förbjudet tills näsan slutat rinna ;) 

På återseende !

Ny design

Gav mig på och gjorde en ny design igår igen. Den andra var visserligen fin men kändes inte riktigt som jag. Denna gör det ! Mer än den förra ialla fall :)
Någon som har några synpunkter om den så tyck till !

Just nu sitter jag och lyssnar på Gwen Stefani och P!nk. Haha, så himla länge sedan jag lyssnade på deras gamla låtar. Så tänkte, why not ? ;) 
Ska nog äta något snart hade jag tänkt. Har som sagt var varit sjuk denna vecka men mår mycket bättre nu. Dock så kom jag och Erica fram till att jag lika gärna kunde vara hemma i morgon också och kurera mig ordentligt. Kliar i fingrarna efter jobb men samtidigt kände väl både hon och jag att en dags arbete kändes lite "onödigt" då jag inte är helt 100.
För en gångs skull kanske jag inte blir så jävla utdraget sjuk som jag brukar tack vara att Erica tvingat mig vara hemma ;) Tack igen :P

Usch, köpte hem en ost vi aldrig ätit förut. God som fan men den luktar fan piss. !!!! Stinker i hela lägenheten när man ätit en macka ;) Inte bra. Men god är den !

Nu när jag mår bättre börjar träningen i helgen igen och dieten börjar idag. Ska faktiskt vara så sjukt fånig så jag ska göra en halv hjärtad "barnmatsdiet" i en vecka tänkte jag. Haha ! Bara för skojs skull .. Inte bestämt mig för när bara. Om jag kör nästa vecka eller så. :) VI får se..

Idag till lunch blir det ialla fall sallad eller sushi. Inte bestämt mig än !..
Ha en bra dag !


P.s. Om det finns något ni vill veta så är det bara att skriva en liten kommentar med frågor.

Vikt!

Hur många lägger egentligen inte väldigt mycket vikt på sin vikt ? !
Jag gör det och skäms inte över att säga det !

Är verkligen ingen extrimist kring ämnet men är väldigt mån om vad jag stoppar i mig och hur jag ser ut. Vist är jag en riktig slarver för jag älskar allt som hör till kategorin "snask" !
Har i peroder gått på olika dieter men det bästa är nog ändå träning. Jag har nu börjat träna på 24/7. lyckades bli sjuk denna vecka så... Men förra veckan blev det ialla fall tre dagars träning.

Som sagt. Jag tänkter mycket på min vikt. Undviker pasta, potatis och ris. Äter mer grönsaker och kött. Som sagt, även jag slarvar och är inte sten hård på detta. Räknar även kcal på det mesta jag äter. En ca summa på vad jag stoppat i mig under dagen tycker jag hjälper mig att hålla lite koll.

Som tjej gör man av med ca 2000 kcal/dag. Om man tränar gör man så klart av med mer !
Därför brukar jag försöka hålla mig runt den summan för att inte gå upp i vikt.
Dricker mest vatten eller light läsk ( vet att många har åsikter kring light läsk men jag tycker det känns bättre ), äter mer sallad än e.x. potatis, äter mindre måltider och oftare. Helst en stor lunch och liten middag. Om jag inte tärnar på kvällen då måste jag äta lite mer.

Jag vill som sagt inte sätta några sjuka mål för mig själv. Men vet hur jag vill se ut och det är ett par kilo lättare med lite mer muskler. Så blir stenhård träning nu fram över.
Pendlar idag mellan 63 -65 kilo. Är 173 lång och har väl lite muskler på det ! Mitt mål är att väga 60kg till sommaren. Vilket jag tycker är en väldigt rimlig summa utan att behöva "banta". Självklart kan jag gå ner mycket mer mycket fortare, men som sagt, vill gå ner sunt! Sen har jag ju börjat med träningen nu vilket gör att man i början kanske ökar lite i vikt då muskler väger mer än fett.
Men men !!

Vet att det är många i min familj/släkt som läser min blogg och kanske kommer störa sig lite på detta. Men vill faktiskt skriva lite mer om min träning då detta nu kommer bli en stor del av min vardag. Så, kommer uppdatera de som är intresserade av min träning och så samtigt som jag skirver om resten av mitt liv. Hoppas det är okej för er ;) !!

Nu ska jag sätta mig och titta på en film och dricka lite Sprite zero :)


Blir så himla trött !!

Ny vecka nya sjukdommar ! Ritad i paint så inte den bästa, men något sådant + skuggor !
Varför kan man aldrig få vara helt frisk under vinter halvåret ? Vaknade i söndags morse med halsont. Blev lite värre under dagen men inte så mycket. Åkte hem efter jobbet och somnade nästan direkt. Vaknade på natten vid 4 av att halsen gjorde piss ont, tog en ipren och somnade igen. När jag vaknade var halsen lika dan som i går. Känner mig rätt pigg i övrigt men märker ju att något ligger på lur i kroppen.
Så jag ringde min kära Erica som jag lovat och uppdaterade henne om mitt tillstånd ;) Och som jag anat blev jag tillsagd att stanna hemma i morgon och om jag fortfarande var dålig i halsen skulle jag ringa och säga det. INTE LJUGA NATALIE ^^ Min kära fröken vill så klart inte bli smittad. Vilket jag kan förstå med tanke på att hon har varit lika sjuk som jag och att det förmodligen varit jag som smittade henne sist ;) Så det är bara bita i det sura äpplet och vara hemma.
Hur sjukt är inte det? Att vara hemma från jobbet och vila är det sura äpplet :P Haha, annars brukar det ju vara tvärtt om. Haha, trivs ganska bra på jobbet med andra ord ;)
Jag hoppas verkligen att jag blir bättre i morgon. Att halsen känns helt bra då. Hann bara träna tre gånger förra veckan och vill hinna med fler denna vecka. Men har lovat mig själv, OCH vissa andra, att jag ska ta det lugnt tills jag känner mig hundra :P
Känns så himla bra att ha kommit i gång med träningen. Första gången jag verkligen VILL träna ! Träffade en super mysig tjej när jag köade till gymet för att inhandla gymkortet. Har tränat med henne ett par gånger plus att hon lär mig lite trix i träning och kost :D .. NICE !

I morgon blir jag som sagt var hemma. Ska städa om jag känner mig pigg. Sen på eftermiddagen kommer lille Naruto hit ett par timmar :D Så mys att få gosa lite vove !

Sen till helgen så fyller min älskade syster dotter 1 år !! Gud vad tiden går fort. FÖR FORT ! Ska faktiskt vara barnvakt till henne på hennes födelsedag, eller ja. På kvällen/ natten :) SÅÅÅ goooos !! Längtar som fan, och tills dess har jag iaf blivit 100 % :D

Nej, nu ska jag lägga mig och vila en stund i soffan med en kopp te :)

Chilivippen !

RSS 2.0