19 dec

Hej alla glada. Nu är det inte långt kvar till jul. Detta år blir det en jul nere i nynäs hos min pappa och alla våra släktingar. Åker ner dit redan dagen innan och åker inte hem förens den 26. Ska ju ut med kusinen på juldagen.. JIPPI :D
haha. ska iof hem en sväg den 25 på dagen och äta lite lunch med killen. Mys pys.

Idag har jag inte gjort så mycket. Suttit och pluggat mest. Måste snart ta tag i städningen här hemma. usch usch usch, inge kul. Men måste göras.
Har även precis blivigt klar med min mors julklapp. Får se vad som tycks om den. Skrev ett litet rim på den. Tänkte att jag skulle dela med mig av det till er .
" Inte ett konstverk, och kanske lite tråkig
Men jag har gjort den själv, så nu kan du sluta vara så bråkig "
(någon som vet vad det kan vara?) Haha ..

På tisdag är det dags att handla alla julklappar. Har skrivigt ner allt på en liten lapp så det är bara att springa runt somen blådåre och slänga ut pengar. Är faktist riktigt nöjd med årets julklappar. Dock är det ju inte det som räknas. Det är ju vad de som får dom tycker ;) hehe.

Julklapparna i år går till :
Pojkvän Micke
Pappa Kenneth
Styvmor Åsa
Plast syskonen Felix, Douglas och Liza
Hundarna Troja och Benji
Kusin Linda
Mamma Mojsen
Styvfar Per
Syster Angelica
Svärmor Anki
Svärfar Ecki
och kanske tomten är så pass snäll att han ger julklappar till några till.

Dags för mig att ta en dusch och sen är det städning.

Over and out !

TIPS: Dead like me

Update

Idag har varit en väldigt givande och bra dag. Svärmor vad och hälsade på så dagen började med en massa snack och te med henne. Micke åkte till skolan vid 9 så då var det bara vi tjejor kvar ^^.
Pratade om en massa saker. Relationer till föräldrar och massa annat. Tycker så mycket om att prata med henne.
Vid 14 gick vi ner till centrum och mötte upp Micke. Dags för lunch. Åt fiskgrattäng med potatis. Mycket gott.

Efter det åkte jag och Micke till Jakan för att hämta lite post och svärmor åkte hem. Stannade upp på ICA efter att ha hämtat posten för att handla middag till kvällen.

Nu är M och tränar med sin pappa och jag sitter här och tittar på tv. MEN. Jag har pluggat. ÄNTLIGEN har jag tagit mig i kragen och gjort något . Så idag har Natalie faktist hunnit göra 3 arbeten. Underbart. Mindre stress.

Imorgon blir det luciafest. Mycket roligt. Vet dock inte vad jag ska ha på mig. Man måste ha något lucia tema. Hmm.. går kanske som tomtemor eller något . Får se vad jag har för skräp hemma. Haha..

Nu ska jag ta mig ett varmbad . Men ha en trevlig kväll.

Bye bye

JUL FEBER !


Andra advent !!

Nu har det gått ett par dagar sen jag skrev igen. Blir bara sämre och sämre på det här. Haha. Har dock en bra anledning. Har legat hemma och varit sjuk hela helgen, IGEN !
Vet inte vad det är med mig det här året. Så sjuk som jag har varit i år har jag fan inte varit i hela mitt liv.  Hmm. Inge kul.

I fredags var jag och Micke hemma hos Emilie och Daniel och åt middag & tittade på idol. Jätte mysigt. Tills alla blev konstiga i magen. Alla förutom Micke. Så jag tror det kanske har med det att göra. Att jag varit sjuk hela helgen de vill säga ^^

Min älskade lilla Sara ringde mig här om dagen. Blir alltid så glad av att höra hennes röst. Spelar ingen roll hur jävla ledsen jag är. Den kvinnan får mig alltid att skratta och le. Minns en gång när jag var helt förstörd över en viss sak. Ringde hem till henne men hon var inte hemma. Det var hennes bror som svarade. Han hörde att jag var ledsen så han sa åt mig att komma över och vänta på Sara. Så jag gick dit. Och i slutet av dagen satt vi där . Sara , jag , hennes bror , hennes mamma och pappa. Skrattade och grät. Så underbar familj. Ni är bäst !!
Och Sara, oj oj oj. Min underbara Sara. Glömmer aldrig när vi snattade daim och 2.25:or för att fira . Haha.

Var även och hämtade cidern jag fick av min syster och svåger i fredags. Så jävla schyst. två backar cider till lillsyrran. Man tackar ja  = D. Blir förkrök till mig och kusinen på juldagen . Inte båda backarna dock. Haha. usch nej.

Menmen, ska ta och äta lite tomatsoppa nu. Något som min storesyster lärt mig tycka om. Så tack för det sis !

Good Bye
 

   

4 december

Glass. Fick precis ett sjukt starkt sug efter glass. Men har ingen hemma och orkar inte gå och handla. Så får nöja mig med lite chips. ^^

Har precis plockat undan lite här hemme. Mickes bror ska komma över ikväll så måste ju se lite städat ut ialla fall. Borde tvätta lite också, och plugga. Om jag komme göra något av det så blir det säkert tvätten. Hatar att pluga. Usch och fy.
Men men , måste göras det också .

Satt och tittade lite på nätet innan. Letade efter ljulkappat och kläder till mig själv. Hittade en jätte fin kläning . Men kommer säkert försvinna innan jag har råd att köpa den .. Buhu.

Jaja, dags att ta tag i något av det som måste göras.
Over and out

TIPS: American dad

Onsdag

3 december. bara 21 dagar kvar till jul . Och för varje dag får jag bara mer och mer julfeber. Tycker allt med julen är så otroligt mysigt. Har julpyntat lite här hemma, men inte för mycket. Lite så där lagom ^^
Har skrivigt upp en julklapps inköpslista idag. Så när jag springer omkring dagen innan jul i alla affärer så är det bara att titta på lista. Var ju med Elin inne i stan och tittade efter alla sakerna. Så har skrivigt upp butik,pris och sak. Kommer bli så bra så. Hoppas bara att snön kommer tillbaka innan jul. Ingen riktig jul annars.

Tittade på julkalendern i går kväll. Inte alls någe bra. Jätte skum och tråkig. usch nej.. Tacka vet jag Sunes julkalender och Mysteriet på greveholm . Det var tider det .

Ingen skola eller jobb idag. Mycket skönt. Så var och åt lunch med Micke, sen har vi bara suttit hemma och tittat på tv. Pluggat lite nu på kvällen. Micke är förkyld så blir mycket te drickande nu. Vilket är väldigt mys.
Och för er som känner mig så vet ni att jag aldrig tyckt om te. Det har varit bland det vidrigaste jag vet. Men nu. Nu dricker jag minst en kopp om dagen. Tycker det är jätte gott. Konstigt egentligen hur smaken ändras med åldern. Kul kul.

Sitter nu och tittar på Simpson. Funderar på att kanske sätta igång en film. ^^ Får se.
Ska ialla fall stänga av datorn nu tänkte jag.

Ha det bra. God dag och god natt !
p.s. 62,5 - 6cm


TIPS: Harold and Kumar



 


RSS 2.0