Första Advent!!!

Guuud vilken underbar dag jag haft. Började morgonen med att tända förta ljuset, satte igång lite julmusik och gjorde iordning frukost till mig och Micke. Fixade min lite snabbt och sedan mötte jag upp svärmor för lite bakning. Sen har hela dagen gått åt att baka och laga mat. Jätte god fläskfile gryta blev det till middag. Micke bakade inte men han dök upp till middagen ;)
Blev en riktigt lyckad första advent !!!!

I morgon blir det som sagt shopping med min kära mor. Vi ska mötas upp i stan vid fem tiden då vi båda arbetar tills halv fem. Ska skynda mig så gott jag kan ^^

Har som sagt julpyntat lite här hemma och tänkte dela med mig av lite bilder på detta :)





Sen en liten bild på allt julgranspynt som inhandlades igår


Glad första advent och sov gott !



Ps. "Jocke", Grattis till synen ;)

Jul is fucking IKEA bitch

Träningsvärken sitter fortfarande i. Vist gör det ont men man känner sig lite små bra i varje aj man piper ut ^^ Man har ju ont av en bra anledning !

Idag gick jag och Micke på en liten promenad till IKEA och runt i Outlet i Barkarby. Inhandlade ett par svarta ljus till adventsljusstaken, ljuskulor till fönstret i stället för julstjärna eller ljusstake ^^ Super fint blev det. Handlade även julgranskulor då vi i år faktiskt ska ha en julgran här hemma. En liten en bara ;) Riktigt billigt på IKEA måste jag erkänna. Kom undan med ca 40 julgranskulor,ljusslingor,batterier,ljus och så på under 100lappen :D Greeeeeejt ^^

Igår blev det en liten sväng till "Bänken" för mat och dryck. Lillfisen följde inte med då det var över 30 min förseningar i tågen. Bläää :( Men vi hade trevligt ändå. Träffade lite vänner och prata massa bajs.
Jag gick dock hem tidigt för var så sjukt trött. Gått upp så tidigt hela veckan så ville bara sussa kudde. Somnade väl strax innan tolv och vaknade vid 10 i morse så blev en massa sömn inatt :D

Nu ska jag ladda min kamera lite för att sedan ta bilder på mitt fina lilla pyntade hem !
SEEE YAAA !

Klänningen

Ett par hastigt tagna bilder på nya klänningen! :D


Fredag hela veckan :D

... Nästan ialla fall ;)

Idag har varit en riktigt upp och ner dag. Fastnade i hissen på morgonen. Stressade med buss, skrattat tills jag grät och nu på kvällen massa egomys :D
Blir en trevlig kväll också vill jag säga. Bara så där från tomma intet så frågade min kära "lillesyster" Renée om vi skulle ta en öl eller två . Så nu är grisen på väg hit för ett litet restaurang besök med mig och Micke .. YEAY !

Köpte även en klännig som jag jag letat mig GALEN på!! Och det var bara rena turen att jag fick den. Åh nu ska jag berätta varför... DUMDÖMDUM!!!!!

Jag gjorde ett sista försök att hitta klänningen genom att gå ner till H&M där jag bor. Klänningen blev slutsold på två dagar så chansen att dom skulle ha en kvar var väldigt liten . Men jag gav det ett försök. Jag letar inte ens efter klänningen utan går raka vägen fram till kassan och frågar efter den. Killen i kassan lägger huvudet på sniskan och säger att den tyvärr är slut och att den tog slut snabbare än smör. En besviken Natalie vänder sig om och pillar lite på sminket i sin frustration. Hon hör kvinnan bakom sig säga : Jag skulle vilja byta den här till något annat, den är inte riktigt min stil.

Av någon anledning reagerar jag på detta och vänder mig om. I min lycka ser jag att det är en sådan klänning jag ville ha som hon ska lämna tillbaka..
" DEN SKA JAG HA" Skriker jag! Då står jag ca fem meter ifrån kassan och hoppar i ett enda skutt fram till kassadisken. Killen i kassan garvar åt mig och frågar om jag inte ska pröva den först. Jo vist borde jag göra det. Det visade sig att den var en storlek större än jag brukar ha. Men han uppmuntrade mig med att dom är väääldigt små i storlekarna. Så jag snodde åt mig den och prövade. DEN SATT PERFEKT.. Borde inte stå #made by H&M# på den, borde stå #Made for Natalie" för den var som gjuten för mig :D MI SO HAPY !! :D

Den är sååååå fiiiiiin !

Nej, nu ska fixa lite innan det är dags för mat !!!

GLAAAAAD!

Lönedag !

Pengar pengar pengar. Inte regnar det direkt av det denna månad man lika glad för de är jag!
Nästa månad blir ju så bra ^^
Idag har jag arbetat på dagen, jobbig med snökaoset men allt gick bra :D

Nu på eftermiddagen och kvällen har det inte hänt så mycket. Vilade en stund och tittade på The Grinch, sen kom Vica över och fixade lite saker inför sin resa i morgon. Ungjäveln ska till Dominikanska republiken, VILL OCKSÅ ^^
Dock gick inte allt som det skulle så Micke hjälpte oss lite sedan blev det kanoners. Var precis ute på en liten promenad och lämnade över hennes Mp3. ( den vi bökade med)
Riktigt skönt ute om man har rätt kläder på sig ! Tröck i mig en "dumnutt" så en liten promenad behövdes  ;)

Nej, nu ska jag kika på något trevlig och sedan sova. Helt slut är jag !

När livet är som bäst !


Bara en månad kvar till JUL ! :D

Ursäkta men FAN vad veckorna går fort. Det är redan Torsdag i morgon !!! Vart tog dagarna vägen ?!?!
Tiden går fort när man har roligt så jag får väl börja tråka och sura igen eller vad säger ni ;) ?

Idag blev det en hemma dag då Erica var ledig. Väldigt skönt måste jag erkänna för var så sjukt trött i morse. Går ju upp 05.45 när jag jobbar morgon passen. Rätt skönt att komma upp i tid måste jag erkänna. Sover bort hela dagarna annars ^^

Vi tog det mest lugnt, pratade, åt och tittade på film. BjörnBröder 2 blev det ! Aldrig sett den så det var skoj.
Slutade strax efter 2, åkte raka vägen hem och tog det lugnt. Tittade på lite serier med Micke och sedan en film. Sen blev det lite mat, eller mat och mat. Ägg,vita bönor och rostmacka ^^ Mumms !

Nu har jag precis avslutat ett mini "träningspass" här hemma. Ska försöka göra det ett par gånger i veckan ialla fall. Men lättare sagt än gjort, för är jag inte rastlös eller tillräkligt pigg så blir det aldrig av ;)

På Söndag blir det julbak och middag hos svärmor. Ska bli super trevligt, har inte träffat henne på länge så saknar tantalunda ;) Sen på Måndag blir det lite shopping med mamma. Även det tok mysigt ! :) Så har mycket att se fram emot .

Men nu ska jag sova. Som sagt, upp 05.45 i morgon... Blev dock lite piggare efter mitt träningspass ^^

Jag giver er här med ett god natt !


Vänskap när den är som bäst !

Gud vad det blev inlägg idag då :p
Är lite smått uttråkad så här på kvällen och även lite trött. Ska väl ta och sova snart tänkte jag.
Men ett till inlägg ville jag hinna med ^^

Jag har funderat över det här med vänner. Jag är omringad av jätte mycket vänner som jag håller väldigt kärt. Men när jag tittar lite närmare på vissa vänskaper med förstoringsglaset så är det bara ett fåtal som verkligen står mig riktigt nära. Tror nog det är så för de flesta. I vilket fall som helst så älskar jag alla mina vänner och varje individ ger mig olika sorters glädje och kärlek.-

Men i slutet av varje dag, varje år och varje årtionde så finns det en som alltid står över alla andra. En vän jag vet att jag alltid kommer ha kvar. Detta vet jag för vi har bråkat, "sagt upp" kontakten, hatat och ändå kommit tillbaka till varandra till slut. Hur mycket vi än skulle vilja och hur trötta vi än blir på varandra så slutar vi alltid i varandras armar. Hon är min andra helft, så är det bara. Jag älskar dig Elin Susanna Ahlfors !


Bilder på allt smink jag fick :D


Själva hyllorna i badrummet.




Foundation,rouge,tre consiler i en,tre fonudation i en,skimmerpuder,solpuder och en borste


Två läpppennor, fem läppglans(+ett genomskinligt),2 läppstift samt en dosa med 5 läppglans/stift


11 eyeliners totalt, 8 st på pennor i olika färger samt tre flytande, en guld, en silver och en koppar/brons


Två "turkos/blå" ögonskuggor, två dosor med olika färger, den ena med svarta och gråa nyanser och den andra med blandat, en dosa med ögonskuggor och rouge samt en dosa med glitter ögonskugga med spegel.


Och så var de dom två nagellacken i två olika rosa färger :D

Ett onödigt inlägg för de som kanske skiter i vad jag har för smink men ett roligt inlägg för mig att dela med mig av :P hahaha !!!!



Everytingh is so fucking awsome :D

Nu har det verkligen varit ett par händelserika dagar. Gillart !!
I Fredags så jobbade jag, men slutade lite tidigare då dom skulle åka iväg. Så resten av Fredagen spenderade jag med Micke framför tv:en med massa mys. På lördagen sov jag ut, sov läänge :D.. Behövdes !
Under dagen tog jag det rätt lugnt, minns ärligt inte riktigt vad jag gjorde under dagen, men på kvällen kom Vica och Martin över hit för att dricka lite. Det slutade med att vi åkte till Kallhäll och gick ut på krogen där. När de stängde drog vi vidare till Mp tills dom stängde vid 3. Blev lite fööör mycket drickande känner jag. Blev ruggit bakis i går.
Men upp skulle jag för att fira bonus syster Liza som fyllde år i fredags ( GRATTIS :D )

Idag har jag varit inne i stan och fikat med bästaste Veronica! Himla mys var det. Träffas aldeles för sällan. Men ska försöka bättra mig lite tror jag. Ta mig i kragen och åka till Väsby lite mer :)

Söndagen bjöd även på fler roligheter. Pappa lyckades "laga" min kamera :D:D:D Sen fick jag en hel påse full med Viva La Diva smink :O och då menar jag verkligen MYCKET smink. Innehållets värde låg på ca 2500 när jag ränkade på det lite snabbt så där :P haha .. Det var ögonskugger, eyeliners i olika färmer och former, läppglans och läppstift, foundation och concilers( kan ej stava), nagellack och solpuder och massa massa mer :D
Sen fick jag även kött för en hel arme :D Dock äter ju inte killen vilt så får bjuda över lite folk som uppskattar finkött under mellandagarna eller så. Min älskade vän Veronica föreslog att jag skulle ha en "vilt fest" ;) Låter rätt trevligt. massa kött och goda viner ^^

Har haft ett par riktigt bra dagar ! Tack alla som varit involverade i detta ;)
Imorgon bjuds det på jobb igen. Ska bli kul. Längtar faktiskt fortfarande efter nästa arbetspass ^^ Skumma mig !!

Nu ska jag städa lite här hemma och sedan måla naglarna med något av mina nya nagellack :D

Glada vinterhälsningar från en super lycklig Natalie !

Snart!

Idag blev det en tidig morgon. Redan klockan 05.45 ringde klockan. Då var det bara att stiga upp och bege sig till Erica för en mysig, men KALL arbetsdag ;) Blev en rätt lugn start där hemma. Skönt med tanke på hur trött jag var. Gick och la mig direkt när jag kom hem och vilade lite ^^
Men innan jag gjorde det så fickade jag lite med Micke :) Dum som jag är så tog jag en tårtbit ;) Haha .. Hade tänkt simma nu på eftermiddagen för att få bort de onödiga kalorierna, men simmhallen stängde tidigt idag tydligen så blev inget. Så jag passar på att städa lite här hemma förs och beronde på hur "utmattad" jag är efter det så kanske jag går på en promenad. ;)

I morgon är det tidigt pass igen, fredag lika så. Men i morgon efter jobbet så ska jag träffa min cotch och sedan Vica! Ska bli mys, var länge sen jag träffade båda två faktiskt ^^
I helgen har jag bara en sak inplanerat, ska över till "bonus syster" på söndag för lite kalas mums !

Annars har jag väl inte så mycket mer att säga. Går bara och väntar på att det ska bli jul, eller ja, närmare ialla fall så man med gått samvete kan börja julbaka, julpynta och slå in julklappar :D ÄLSKA !!!!

Nu ska jag fortsätta vika tvätt.

Kramsej

Jag och världens bästa Erica !



Underbar men lång dag :D ..


I wanna !

God dag alla blogg läare, släktingar, vänner och idioter !
Denna dag fylls av arbete precis som resten av veckan gjorts. Även helgen fylls av hela 20 timmars arbete.. :D Men det gör mig ingenting för som sagt, TRIV SÅÅÅÅ BRA ^^

Börjar inte för ens fyra idag så blir en rätt kort arbetsdag. Men kvällen blir nog lugn skulle jag tro . Jobbar som sagt 7 dagar denna vecka så vill inte anstränga mig för mycket. Därför tar jag det lugnt så mycket som möjligt när jag är hemma !

På måndag är det dags för mig och syster att åka till tandläkaren. Ska bli skönt att få det gjort. Inte varit där på jätte länga så vi får se hur många tänder jag måste dra ut ;) Haha .. Vem vet, hela käften kanske håller på att rasa samman ^^ Låt oss hoppas att det ser bra ut . Använder fan tandtråd, och munskölj nästan varje dag i samband med borstning. Så nog ska det se bra ut !


Annars händer det inte så mycket. Planerar en massa inför jul. Har nog bestämt mig för att skriva rimm på allt i år. Är riktigt kul när man får ta insiativet själv och det inte blir ett tvång ;) JA, jag pratar om dig mamma ;)
Har kommit på ett par stycken, men nu pratade jag precis med min syster och vi kom fram till att vi inte ska köpa till varandra i år. Så får sudda det rimmet ;) Kanske lika bra att inte köpa till varandra, har ju inte direkt överflöd av pengar... ÄN ;)


Just nu befinner sig min far i Scotland, vill också.! Tror dom kommer hem på söndag, då det är fars dag . Kommer inte hinna träffa honom då men ett och annat sms ska man väl kunna skicka iväg :) Kanske kan träffa honom en stund på måndag och ta en fika efter jag varit hos tandis. För min tandläkare har ju faktiskt sin mottaging i Nynäs. Får ringa honom på söndag och se vad han säger !!!

Nej , nu ska jag pudra näsan och sedan åka till jobbet.
Ha en bra helg alla glada !

Puss eller nått !




Lovely !

Gud vad jag verkligen TOKÄLSKAR mitt jobb ! Kanske börjar bli lite tjatigt men gör verkligen det.. Ser fram emot att gå till jobbet varje dag. Varesig jag måste gå upp klockan 6 eller 10 :D .. Hon jag jobbar med är världens bästaste, hennes familj är så avslappnad och lätt att vara kring ;), Mina kollegor ( de få som är ) är även dom super gulliga. Nej, har hamnat på det perfekta stället.
Älskar att må så här bra ! Känns som om allt börjar falla på plats. Jag mår sakt bara bättre och bättre ! Känner mig äntligen som mig själv igen. Glad, sprallig, påhittig och bara allmänt munter :D

Snart ska jag även få julpynta. Har blivigt godkänd att få börja pynta vid första advent :D Tihi, hade pyntat idag om jag fick ;) Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Ska hoppa in i duschen nu. Skulle kunna skriva hur mycket som helst men har egentligen inget vettigt att säga så ;)

Ha en bra dag, kväll och natt !


Torsdag and it´s good

Mys med lillen idag :D ... ( Ammi ) .. Hon kom vid 1 och blir kvar hela kvällen.. Blev halft dissad av E idag så fick bli mys med syster istället ;)
Hitils har vi gjort en massa onödigt trams. Men nu står mat på schemat :D  Kyckling , pommes och bea.. Tomatäckel för andra ;) !!

Sen blir det kanske en sväng ut på krogen.. Får se får se !

Kramsej

The perfect week !

Den här veckan är nog bästa veckan på LÄÄÄNGE :D
Jobbade ett par timmer i måndags och bara umgiks lite.
Idag kom det massa serier och jag har fått lite gjort här hemma.
I morgon ska jag kolla lite i affärer på dagen, åka över till M´s farfar på eftermiddagen och jobba på kvällen :D
På torsdag kommer FÖRHOPPNINGSVIS bästaste Elin hit och kelar lite, även en lite sleep over står på schemat ^^
På fredag blir det, om Elin kommer, massa gos på förmiddagen och jobb på kvällen med ännu mer mys :D
Lördagen består av pepparkaks bak för hela slanten nere hos kusinerna i nynäs. !!! :D !!
Sen på söndag blir det kanske familjemiddag hos pappa !!

Så ser den perfekta veckan ut :D

och så får ni lite ego bilder :D

1 November

Oj, redan November. Tiden går verkligen fööör fort ibland!
Idag har jag jobbat ett par timmar på dagen. Gick jätte bra och var super kul idag med ;) Trivs verkligen som fisken i vattnet !!! Hoppas dom trivs med mig också ^^

I morgon är jag ledig. Ska nog baka lite då om jag orkar ;) Sen på onsdag jobbar jag, ledig torsdag, jobbar fredag :)
Sen blir det pepparkaksbak i helgen nere hos kusinerna :D MYYYS !!

Har inte så mycket mer att berätta idag.. Funderar starkt på att tatuera mig igen ^^ Men vi får se !!

Kramsej

RSS 2.0