25 dagar till Jul

Ja, inte alls långtid kvar nu. :) Tiden går så himla fort. Känns jätte konstigt att det snart är jul och det inte har kommit någon snö än ^^ Men men . Det får gärna vänta ett tag till . Men på Jul vill jag ha massa vit snö på taken ;)

Idag blir det till att jobba över en timme. Min kollega är sjuk så vi fick göra en liten nöd lösning. Sen blir det raka vägen hem för massa fix, det är tvätt, städ och bak på schemat. någonstans där emellan tnäkte jag försöka hinna sova en skvätt. Känner mig lite hängig och vill vara pigg till helgen då vi ska på kryssning .

Nu är ialla fall nästan alla julklappar inhandlade ,bara lite små saker kvar ^^ Ser jätte mycket fram emot nästa fredag då ett par tjejer kommer över till mig och har lite jul/vintermys. Då ska jag har ett litet inslagningsbord. Tjejerna ska ta med sig de julklappar det hunnit köpa så ska vi slå in de tillsammans ^^ nininini!!!!

Aja. Orkar faktiskt inte skriva mer än då idag. Ni får nöja er med det . ! ;)

Chio

1 done, 3 to go !

I helgen var det första advent :D Yeay.!! Snart jul ^^ Så himla mysigt med allt som leder upp till julen :)

Har varit lite små krasslig i helgen men har överlevt ;) . Blev en mass sova, mycket mys och lite shopping .
Jag och micke tog en liten tur till Kista på lördag eftermiddag för att hitta en vinterjacka till honom. Hittade två stycken rätt så billiga för samma pris han tänkt lägga ut så vi åkte därifrån nöjda, och trötta . Eller jag iaf ;) Haha. Blev en tidig kväll för mig medans killen gick ut :)

På söndag gick jag inte upp förens 10. Pulade med lite små saker( Julklappar ) och sedan började jag med frukosten. Gjorde färskpressad jouse med vår nya jouise press, dukade fram lite fint, julvörts bröd, pålägg, adventsjusstaken, och lite till . Men är jag skulle ta fram risgrynsgröten så insåg jag till min fasa att vi glömt köpa den :( WÄÄÄH!! Natalie får panik och springer ner till den lilla närbutiken nedanför lägenheten. Dom hade ingen tomtegröt :( Så vad gör Natalie då ? Jo hon tar det bästa substitutet, risifrutti ;) Hehe..

Blev en perfekt start på dagen med älskligen, som sedan avslutades hos mamma med pepparkakshus fix och knäck bak :) En lyckad söndag :)

Nu är det bara fyra veckor kvar till jul , exakt 27 dagar. ( beror lite på hur man räknar ^^ )

Denna vecka är rätt så fullbokad den med. Jobbar tom torsdag, sen på fredag blir det julbordskryssning med jobbet. Siljaline 24 timmars kryssning :) Ska bli super kul .. Kommer hem runt halv 7 på lördagen. Får se hur min kära sambo gör då . Han kanske skulle iväg och då hittar jag nog på något skoj. Men om han är hemma så blir det bara myspys ^^ Sen på söndagen är det ju andra advent ;) Så då blir det tamme tusan riktig julgröt :D

Jaja, nog skrivet för denna gång..
;)


Inte lika, men länge.

Ibland är jag verkligen inte så allert på det här med att uppdatera bloggen . Men man har ju så mycket annat att stå i ^^

Helgen blev fylld av massa mys och fix.
Lördagen bestod av pepparkaks bak tillsammans med kusiner och syskon. Tror nog aldrig vi varit så effektiva som vi var då ^^ Haha.. Åkte ifrån mamma vid 8 och möttes hemma av Micke med vänner. Var inne på Coop en vända i Kallhäll och inhandlade lite gott till grabbarna. Hade tänkt umgås lite med dom men var såååå trött.
Så när dom stack till krogen vid elva så somnade jag om en stock ;)

På söndagen blev det lite små plock i lägenheten, en god lunch i centrum följt av fika med trevligt sällskap på eftermiddagen !
Kvällen blev rätt lugn. Tittade lite på tv och somnade skapligt.

Var ju även ledig i Måndags. Så då blev det fullt ös minnsan. Fixade iordning Mickes datarum/kontor, som en liten överraskning när han kom hem ^^. Var inne i stan med Elin och inhandlade lite julklappar och julgardiner :D Mys !!
När jag kom hem från stan så blev det genast städning och gardinupphängning :D Så nu har mitt julpyntande smygstartat ^^

Fick precis informationen om att det är första advent på söndag.. SHIT vad tiden går fort. Då ligger jag ju nästan efter i julpyntandet :p Haha.. Blir en massa fix i helgen :D :D !!!

Imorse kom dom med våran nya sips :) Jätte fin var den . Lite annorlunda keramik hell men fin :)
Så nu börjar det verkligen bli ett hem ^^ Inga trasiga luckor, första gardinerna uppsatta, alla möbler inhandlade och monterade, och ny spis :D

Nej , nu ska jag in och leta efter fina julsaker på nätet :D

HOHOHO!

Time flies by !

Oj vad min inläggsmätare stod på mycket idag! Inte bra inte bra . Men har haft sååååå mycket de senaste veckorna.
Har nu flyttat till Kallhäll :) En fin liten tvåa ^^ Eller liten och liten. 67km2 och då är inte klädkammaren och förrådet i lägenheten inräknat. Förrådet för vi om till kontor. Så blir nästan som en trea :) Känns såååå bra .

Så, har haft fullt upp alla helger. Vissa roliga saker och vissa tråkiga. Lördagen den 5 November var jag och pappa på Whisky provning. Han fick det i 50års present av mig och Micke :) Blev super lyckat. Riktigt bra "föreläsare". Efter prövningen gick vi och åt en sen middag på en supermysig restaurang i gamla stan som pappa valt ut. Lite finare, lite dyrare men ack så gott :D

Det tråkiga som hänt under helgerna struntar jag i att skriva. Spelar inte så stor roll ;) Roligare att skriva om positiva saker.

I helgen stod det arbete på schemat. Blev en jätte trevlig lördag med lite vildkött, cupcakes och trevlig sällskap :) Fam Kring hade nämligen främande från Gotland . Himla trevlig kille !
Söndagen blev inte mindre bra den, då var det över till Ericas mormor och morfar för att fira fars dag. Min egen far gömde sig på Scootland så fick endast bli ett sms till honom ;)
Dock så blev det en dejt med honom på Måndagen istället.

Han dök upp vid två på måndag och nästinpå direkt åkte vi till Ikea :) Möbler skulle inhandlas :D Men först åt vi en sen lunsch på Ikeas restaurang. Dom har faktiskt väldigt god mat där måste jag erkänna.
När magarna var fulla så gick vi igenom hela Ikea . :) Uppifrån och ner.
Kom ut med detta :
*Säng med alla tillbehör
*Vardagsrumsbord
*Gardinstänger
*Duschdrapperistång
*Tre krukblommor, en liten till bordet, en större till ena fönstret och en palm till golvet
*En taklampa plus glödlampor
*Köksredskap så som stekspade, slev osv.
*Batterier

Haha. Lite smått och lite stort ;)
Men mer ska det bli... en annan dag... en annan lön :P Haha ..
Finns ju mycket små pyssel kvar att göra . Fler gardiner, matta, lite mer saker till köket osv :)  Men kommer nog satsa på att köpa julpynt och julgardinger. Det som ligger närmast nu ^^
Sen känns det onödigt att köpa massa annat pynt som ska vara mer "permanent" då vi kommer få omtappetserat efter jul. Tråkigt att lägga ut en massa pengar på ett par superfina dyra gardiner och sen skär de sig med färgen på tapeterna .. Bättre att köpa gardiner efter tapeternas färg en tvärt om ;) Eller ? :p

Lägger in en liten "tråkighet" här i mitten och avslutar med något roligt ;) Hehe ..
Jo. Har inte mått så bra till och från. Varit yr, svimmat, varit på väg att svimma osv. Trodde det berodde på lågt blodtryck. Men när det blev värre så gick jag till läkaren. Som jag trodde så hade jag lågt blodtryck. Mitt snitt låg på 92/75.
Men ! Hade även väldigt lågt blod och järn värde. Som tur var är det lätt fixat. Så har fått en medicin som jag ska äta nu i en månad och sedan gå tillbaka och ta nya prover för att se hur det artat sig. Fick även ett nytt p-piller som ska öka blodtrycket. Ska äta de i två månader och sedan komma tillbaka på en kontroll.
Känns bra att det inte var något farligt men ändå jobbigt att äta massa piller. Har även fått en del jobbiga biverkningar. Men har tagit kontakt med min läkare och ska få svar på vad som ska göras på Fredag :) Så som sagt, allt löser sig och snart mår jag tipp topp igen :D

Ja, då till något kul igen för att avsluta inlägget.
I helgen blir det pepparkaks bak med familjen och kusinerna. Den årliga traditionen med andra ord :D Ska bli sååå mysigt. Länge sen man sågs allihopa ! Sen är det himla gos nu när de små barnen börjar bli lite större och kan vara med på ett annat sätt. ^^ Jag menar två st 2 åriga tjejer bland en massa pepperkaksdeg kan nog bli himla underhållande ^^ Haha.

Nu är det dags för mig att möta upp Erica och sedan åka hem till henne för lite personalmöte. Vet inte riktigt vad eftermiddagen har att bjuda på. Om mågen tillåter så ska jag nog färga håret och kanske sola solarium. Annars blir det raka vägen hem och vila i nya sägen framför en serie :D

Ska försöka bli bättre på att uppdatera nu ! Men lovar inget ;)

CIAO !



Jag och min tokiga underbara syster !

RSS 2.0