LÖRDAG !

Idag är det som sagt kalas för Vica :)
Ska dit snart !

Gårdagen blev helt underbar. Så myyyys att få ha en hel dag med Elin. Vi gjorde allt som stod på listan förutom att åka till Kista. Vilket gav lite tråkiga "konsikvencer". Kvällen avslutades lite tråkigt men det löste sig tillslut.
Jag har lärt mig en läxa och tar i dag nya tag.
(Förlåt)


Men men. Nu är det dags för fest ! Micke åkte för en halvtimme sedan. Även han ska festa men på annat håll. Får se om vi kanske möts upp senare :D
Just nu känner jag att vi kanske bara skulle varit hemma båda två och myst istället :D.. Men det kommer bli kul . Får gosa hela dagen i morgon !!

Ha en trevlig kväll alla glada ! Ni som är sura får ta och ringa en glad så kanske ni får kul :)


FREDAG :D


Om bara någon minut kommer finaste Elin hit :D Blir en hel dag med massa bus och mys  !!
Ska baka, shoppa, äta sushi och dricka vin!
Åhh, mee so happy !.



Dagen innan lön !

Trött är bara förnamnet på vad jag är.. Usch, vill bara sova. Men grabbarna sitter och spelar så får snällt hålla mig uppe ett tag till ;)
Blev en relativt lång arbetsdag idag. Men allt gick finnimang ändå ^^

I morgon är det lön :D Yeeeeay !!! Fick lite mer än vad jag räknat med vilket är super skönt ^^ Och så höga utgifter är det inte denna månad heller så man kanske kan få skämma bort sig själv lite ;) Vist är det ett par födelsedagar som det ska inhandlas presenter till men en och annan present till sig själv kan man nog fixa ;)

Slutar klockan 2 i morgon och har en tvätt tid vid tre. Men där emellan tänkte jag gå ner och titta om dom fortfarande har rea på ett par skor jag vill ha samt en klänning. Har inte testat klänningen än så det måste ju göras först ^^ Hoppas hoppas !

Nu ska jag sätta mig i soffan och ta det lugnt en stund innan det är dags att laga mat...

På återseende !

Vackrare med åldern ;)

Jag är ett litet ego :D

Som sagt. Idag var vi och kollade på en lägenhet. Den var väldigt mysig och låg rätt så fint. Fanns självklart visa negativa saker med den och därför blir det nu lite plus och minus tänkande ;) Dock så ska ju även de andra parterna titta på varandras och vår lägenhet. Så än är inget spikat så klart !

Annars har dagen varit rätt lugn. Haft lite ont så inte orkat göra speciellt mycket.. Ska plocka lite här hemma till i morgon då en tjej förmodligen ska komma och titta på våran lägenhet. Blir väl en film, lite popcorn och annat gott . ^^

Såååååå, ska väl ta och plocka lite innan film mys !

*Lite egobilder*




Snart feb !

Gud vad dålig jag är på att uppdatera bloggen. Händer så mycket hela tiden så hinner knappt.  Sen ligger ju alltid min pio i designen ;) Som min älskade syster så fint poängteat ut ^^

Har som ni kanske ser ändrat designen lite igen och inte är den klar. Nej nu jäklar ska här fixas och trimms :P
Ändring på länkar och annat trams !

Annars jobbar jag på som vanligt. Allt är fortfarande toppen och jag tivs superbra :D

Håller även på att kika på lite lägenheter då vi planerar en flytt. Ska titta på en lägenhet i helgen. Får se om den är något att ha ;) Ska väl försöka uppdatera lite bättre så ni får veta vad som  händer. Men tro mig, när vi väl hittat en lägenhet kommer det stå en maaaaassa om det här :D...
Den ända negativa med den här lägenheten vi ska kika på i helgen ( hittills ) är att den ligger i Viksjö ! Är lite jobbigare att ta sig därifrån kommunalt än från Jakan. Men inte så farligt. Buss till jakan eller barkarby på ca en kvart och sedan tåget till stan.. Ska bara undersöka hur sent samt hur ofta bussarna går..

I dag fyller även världens finaste bonus bror år :D GRATTIS DOGGE !!!!!

Nog om vad som varit  ! I helgen blir det som sagt lite lägenhets trams. Så ska väl städa lite i morgon !
Nästa vecka är fylld av arbete och på helgen blir det fest :D Vica fyller år och ska ha kalas, massa gamla arbetskollegor ska vara där vilket ska bli super kul :)

Nu ska jag gå ner och handla lite grönsaker, ska göra en grekisk sallad till middag idag tänte jag :)


Som sagt, ska försöka förbättra min uppdatering :D

På återseende !


2011

Nu är jag äntligen frisk ! Har varit bra ett par dagar nu så har arbetat sedan i måndags.
Nyår blev himla kul. Lillasyster Amanda och mickes vän Martin var här på middag. Dracks och åts en himla massa gott! Sällskapet var även de perfekt. Litet misslyckande under kvällen annars var allt super bra !

Som sagt, har ju varit sjuk och inte gjort så mycket annat nu innan jag började jobba igen.
Denna vecka är rätt fullproppad med arbete. Jobbar helgen denna vecka så blir bara ledig en dag :) Men det gör mig absolut innnnnnngenting :D Love my work ! Eller snarare LOVE ERICA :D :D !!

Annars händer det inte så mycket. Sitter mest och pillar på min nya lur jag fick i julklapp :D Sooo Awsome !!
Jo juste !!!
Var inne i stan igår och träffade bästis Elin :D Min fina gos Elin ! Åt lite lunch och shoppade ! Saknat henne som fan då vi inte träffats på alldeles för länge. Ska försöka dra hit henne någon gång nästa vecka om jag inte har för mycket jobb. Kanske ska jobba lite nästa helg också så ^^

Nej, nu ska jag titta på film och kanske äta lite onyttigt !!!




RSS 2.0