Grattis på mig :D

Idag är det my birthday :D Jippi ;)
Har bara sovit 3,5 timmar inatt då en viss person berättade massa leeeskiga saker innan jag skulle hem från jobbet igår kväll :P

Fick redan i natt en massa grattis sms och inte har det stannat där. En massa fler har kommit och en massa fina gratulationer på FB :) TUSEN TACK.
Sen har även världens bästaste vän gjort ett grattis inlägg till mig ( och tessan;) ) I sin blogg. Älskade underabra Elin.  Du är verkligen helt jävla underbar. Du ger mig så himla mycket glädje och kärlek så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Min dryga, supersnälla, megaomtänksamma, tokroliga Elin :D

Idag när jag kom till jobbet, 06.15, var jag lagom trött eftersom jag inte sovit så mycket. Kommer in genom dörren och roppar hej som vanligt. Men inte en jävel svara. Nähä, tänkte jag. Skit it då. Men sen efter ett par sekunder hör jag Erica komma smygandes och så börjar sången : JAG MÅ HON LEVA; JAG MÅ HON LEVA.. Haha.. Gose människor. Då är det Erica, hennes far och syster som sjunger för mig :) Kanon start på morgonen !!

Nu sitter jag på Ericas praktik och väntar på att timmarna ska gå så jag får kila hem och fixa mig innan födelsedagsmiddagen hos mamma ikväll :)

Ska kila och möta Erica nu.

Tusen tack igen alla fina människor för gratulationerna !!!!!


Måndag och TRÖTT !

Nu sitter jag på jobbet igen. Dock en lite annorlunda och lång dag. Blev lite krångel men allt löste sig fin fint :)
Har haft en suuuper bra helg. Haft många bollar i luften och inte en lugn stund. Men har varit fruktansvärt kul ändå.
Lördagen med Sanna blev LOVELY ! Åt massa god mat, pratade en MASSA och dansade som galningar :P haha
Vi gjorde om lägenheten till ett stort dansgolv ;) Dock blev man ju rätt bakis i söndags. Kanske inte var det roligaste då jag skulle upp och fixa inför födelsedags fikat vi skulle ha för mig vid 3.
Men efter lite mat så blev jag piggare och körde på igen.

Blev en massa fika och skratt. Massa minnen stutsade kors och tvärs genom rummet. Haha.. Riktigt roliga grejer !
Var en del som inte kunde komma vilket var lite tråkigt. Men var super mys ändå, och tack alla för presenten.
Blev resechek :D yeay ! Men för att jag inte skulle lista ut vad det var ( hade nämligen bara önskat mig det) Så fick jag även en skruvdragare:p haha .. Mitt första EGNA verktyg :P hahaha !!

Som sagt. En underbar helg!

Denna dag är dock inte lika underbar. Har jätte ont i huvudet, på gränsen till nackspärr och är super trött !
Tihi. Hoppas att det inte är min nya kudde som gör att jag har ont i nacken :( Den är så himla skön. Får se om det går över annars får jag väl byta kudde igen :(

När alla "måsten" är klara för dagen så ska jag hem och skruva ihop de sista stolarna. :D För nu är bordet hemma och monterat. Men stolarna är inte klara än :) Ska även kika lite på lampan om jag orkar sätta upp den idag eller om jag tar det i morgon :)
Ska även träna idag om jag orkar, även om det bara blir en halvtimme ;)


Ha de bra !


Nu är det slut på veckan !

Oj vilken dag, Är helt galet trött nu!
Har storstädat, lackat barbänken, varit på IKEA, umgåts med goseLinn, satt upp gardiner, tvättat och massa annat. Just nu sitter jag och väntar på att min vimmsiga pojkvän ska komma hem med rätt tåg ;) haha. Han råkade hoppa på fel tåg stackarn. Trött han med kanske ;)
Ska även ner i tvättstugan snart igen och hämta tvätten. Körde bara två maskiner. Annras hinner inte allt torka i våran värdelösa tvättstuga :( .. Men men . Får ialla fall lite tvättat. Ska kolla om det finns en till tvätt tid på söndag kväll eller måndag eftermiddag.

Ikväll hade jag tänkt göra en pesto pasta med fläskfile. Men som nämt så är jag sååå trött vilket resulterar i att vi går ut och äter ikväll ;) Skönt att slippa laga ibland, även om jag tycker det är super kul att laga mat !

Det är riktigt farligt att gå omkring på Ikea, andra butiker med för den delen, så här vid löning. Så himla lätt att samla på sig en massa saker som man inte behöver. Men lyckades hålla mig i styr idag. Köpte bara det jag sagt att jag skulle köpa. Håller väl till i morgon sen är jag där igen med kortet och köper massa skit :P hahaha, nej då!

Nu när ena helg dagen snart är avklarad så är det bara att sätta mig ner och planera för morgondagen :D Då kommer finaste Sanna hit på middag !! Ska bli himla roligt måste jag erkänna. Ser jätte mycket fram emot det !!


Jag jävlas och tar en ful bild på mig och Sanna och sedan en när hon är berädd som blir lite finare ;)

Ska väl ta och göra något nu innan jag somnar igen :P

Trevlig helg på er !

Lovely !

Snart är det helg igen :) Ialla fall för mig. Min helg börjar på fredag !
Hela helgen är fullbokad med massa trevligheter.
På fredag ska jag till Ikea och handla delar till lampan som inte fanns när jag var där sist, samt lite andra saker.
Sen ska jag till ÖB och handla saker till fikat jag ska ha på söndag och sedan till willys och "storhandla"
På lördag kommer Sanna (arbetskamrat) över på middag och vin :) Temat för kvällen är Grekiskt :D
Ska bjuda på tre rätters tror jag. Mys pys!
På söndag blir det som sagt födelsedags fika med pappas släkt :D Ska bli jätte kul då man inte ses så ofta.

Har idag redan hunnit med att vara hos läkaren, barmorskan, städat och tittat på hen himla massa FRIENDS avsnitt :P hhaha. Men snart bär det av till jobbet. Erica slutar lite tidigare idag så vi åker raka vägen hem till henne efter vi möts upp på hennes praktik. Tänkte att jag skulle ta en promenad innan.
Slutar jobbet vid 9 ikväll och efter det tänkte jag nog åka raka vägen till gymmet. Blev bara 1h30min promenad igår så måste träna ordentligt idag :)

Nu ska jag äte en rostad macka och sedan fixa mig inför jobbet !

Trevlig kväll !


Inredning

Ojojoj så jag har klickat runt efter ett snyggt köksbord. Ville ha något billigt, änkelt men ändå snyggt och stilrent.
Nu har jag äntligen hittat ett jätte bra och billigt bord. Detta bord kommer fraktas hela vägen från Nynäs för att det inte fanns där jag bor :P Tur att man har släkt som bor och arbetar i nynäs så man får lite hjälp :D
Så på söndag kommer min pappa över med detta bord och stolar till Micke och mig !



Har även inhandlat en stor taklampa i mörkröd färg. Hade velat ha den svarta, men dom reade ut den röda. skillnaden var hela 500 kr så vi tog den röda :D kommer bli super mysigt här hemma :)
Eftersom vi kom billigt undan med bordet så kommer det även inhandlas gardiner :D Om jag hittar något bra som inte är piss dyrt. För gardiner kan verkligen vara svin dyrt !!
En bild på lampan:

 

Nu ska jag läsa lite i min bok innan jag ska möta upp Erica.
VILL HA HELG NU !!!! :D



Träning och annat fredagsmys

Nu är jag tillbaka från träningen :) Var riktigt trögt att komma dit men skönt att ha varit där.
Blev lite fredags fika och film när jag kom hem från jobbet. En gammal klassiker med Kurt Russel," Tjejen som föll överbord". Ska jag vara ärlig så hade jag inte sett den förut.. Så himla kul var den :D !!

På tal om kul. Himla rolig pappa man har. Fick ett sms av honom nu på eftermiddagen, ett sms han skickade ENBART för att jävlas. Lilla söta, rara lilla Natalie ringer då upp sin far för att kolla läget och möts av ett skratt och en bonusmor som sparkar honom lätt i baken.. Jävla pappa asså ;) .. Haha.. !!

Jaja, nu ska jag laga iordning lite mat. Blev en sen middag idag. Men det är trots allt fredag.
Blir rostbiff, pommes, ruccola sallad och rödvinssås :) gotti gotti !!!

Nu till vad jag gjorde på träningspasset.

TRÄNING:
20min cross trainer
3*12 mage (legupps som jag kallar det)
3*15 mage ( standard maskinen )
3*15 mage/rygg (twister ;) )
3*12 rygg/bröst
3*15 rygg

Som ni ser vet jag inte riktigt vad alla maskiner heter . Tänkte att jag skulle skriva upp de riktiga namnen på de maskiner jag brukar köra nästa gång jag går dit .. så kan jag göra ett inlägg med bilder samt namn. Så får ni se hur det ser ut ;)

Som sagt. Ska fixa lite mat nu och efter det ska jag spela WOW med Micke ;)

Trevlig helg alla glada  !


Fredag

Morsning korsning.
Liten kort uppdatering då jag inte har så mycket tid att skriva just nu.

HELGEN:
Blir inge hundgos trots allt :( Saker som kom i vägen så får bli en annan gång.
Blir fest med syster istället. Vilket är himla kul det iof, men hade varit mys att få träffa Benji :)
Om M mår bra och väder samt svärmor tillåter så kanske det blir lite grillning i helgen. Det återstår att se !

TRÄNING:
Blev en relativt snabb träning igår. Så himla mycket folk och kö till alla maskiner. Men lyckades ialla fall få med;
30 min prommenad
10 min cykling
10 min cross trainer
3*12 Mage
3*12 rygg/armar
2*8 Armar
Sen även 50 situps hemma :)
Blir träning idag igen efter jobbet !

Nu ska jag kila iväg och fixa lite saker innan jag ska möta upp Erica igen.

Chiao !


17mars

Hallå hallå.
Just nu sitter jag på en av datorerna på Ericas praktikplats. Har inte så mycket att göra just nu. Ska möta upp henne om 45 min då det är dags för lunch. Har bara ett par sidor kvar av min bok och vill verkligen inte att den ska ta slut så drar ut på det som fan  ;)

Dålig som jag var så blev det inte någon träning för mig igår. Blev så himla trött och hängig så kände verkligen inte för det. Blir extra mycket träning resten av veckan istället :)
Slutar klockan två idag så ska nog gå och träna direkt efter jobbet. Hem och byta om, träna och sedan sola lite kanske ;) Om inte för att bli brun så är det bara himla skönt. Terapi :)

Helgen är lite upp och ner. Antingen ska jag ner mot nynäs eller så ska jag umgås med storesyster :) Får se vad som händer.  I vilket fall som hälst så ska jag träna lite varje dag och kolla på en massa film med M ^^

Nu är det dags för mig att fixa lite små saker innan jag ska möta Erica.

Chiao !


Gammal bild på mig och pappa :D

 


Före och hittills :)

Satt och kollade igenom bilderna jag tagit för att se hur min kropp förändrats månad efter månad nu när jag tränar :) Eller ja, tar kort och väger mig varje måndag :)
Så tänkte att ni skulle få se första bilden jag tog på magen och hur den ser ut idag :) Någon som tycker det är någon skillnad ?  I DOO :D :D :D :D !!!!


NU

 

 

Och på tal om träning så ska jag nu dricka upp mitt svartvinbärs te och sedan kila iväg till gymmet :)

På återseende !!

Dagen som varit

Gårdagen med Elin blev toppen. Mötte upp henne i stan vid tolv. Vi gick raka vägen och åt lunch. Blev en hälsotallrik med kalkon. Fräsch men tråkig ;)
Efter maten gick vi en runda i lite butiker. Äkte sedan hem till mig och tittade på glee med en varsin kopp te.
Vid sex åkte vi in mot stan igen. Jag hoppade av i Karlberg för att möta Micke och Elin åkte vidare.

Jag och Micke tog en promenad från Karlberg till hötorget där vi beslöt oss för att äta och sedan gå på bio :D. Hade ju biljetter som vi fick i julas.. Så vi åt lite snabbt och gick sedan för att se The Adjustment Bureau :) Den var faktiskt jävligt bra. påminde mycket om en viss del av Fringe, om det är någon som sett den serien. Bra var den ialla fall, mycket sevärd.

Nu ska jag duscha och vila lite i en timme innan jag börjar med maten, köttfärssås blir det :)

SEEE YYAA !



VÄRLDENS FINASTE och BÄSTASTE ELIN !!!!

Ledig måndag spenderas så här ....

Då bär det alldeles strax av in mot stan för lite lunch med finaste Elin :)
Efter det ska jag till UDM och fixa lite nya piller ! Får se om Elin kanske följer med.. ;)

Igår var både jag och Micke väldigt sega. Så vi lyxade till det och åt ute. Mumms. Blev en grekisk sallad för mig och en kötträtt till M :)

Var ute en stund i lördags men blev inte så sent. Var väl hemma till ett :)

Nu ska jag springa ner till tåget så jag inte missar det..

Bye bye


Bilder från Elin och Natalies utgång samt uppdatering för träningen ;)

Bilder från utgång med Elin :



Uppdatering för hur det går med träningen i bildform:

En lördag i mars !

Hallå igen.
Har haft så mycket för mig de senaste veckorna så har inte hunnit blogga något !

Dagen efter förra inlägger var jag ute på krogen inne i stan för första gången på minst ett år. Jag och Elin möttes upp hemma hos min mamma där vi åt lite mat och förkrökade lite. Sedan mötte vi upp Emelie och hennes arbetskamrat. Vi gick vidare till Entourage där vi mötte upp Bobby som släpte in oss och sedan var partyt igång.. Vi dansade som galningar tills det stängde vid tre.. Så jävla kul måste jag säga.. Älskar verkligen att gå ut med Elin. Blir bara så himla mycket tok dans då :D :D :D

Efter den helgen har jag bara arbetat och tränat :)
Har lyckats hålla mig till mina "minst två gånger i veckan" pass. Denna vecka har jag dock tränat alla dagar utom igår. Altså fyra dagar denna vecka.. Fast nu ljuger jag lite, för ena dagen var jag faktiskt bara ute på en promenad i två timmar. Så tre dagar på gym och en lång promenad :D Ska nog träna en snabbis idag med om Micke gör det. Vet inte varför. Men nu när jag tränat rätt mycket så känner jag för att träna nästan varje dag :) Jätte skönt !!!!

Idag blir det som sagt kanske lite träning, plocka lite här hemma, spraya lite med min nya BUS ;) och ikväll blir det till att kika på Melodifestivalen hos svärfar. Sedan blir det kanske utång.. Hoppas på att Daniel och Emelie ska med ;) Länge sen man gjorde något med dom.

Nu tänkte jag lägga mig och vila en stund..

Skriver mer senare och lägger då upp bilder !!


RSS 2.0