Grattis på mig :D

Hurra för mig.
Hehe.. Dagen har börjat bra. Vaknade av att det knackade på dörren. Blombud minsan :D
Fick en jätte fin bucket av jobbet. Tackar så mycket !

Annars har jag bara tagit det lugnt, fått en massa grattis sms och telefon samtal. Tackar man tackar.
Så fort micke piggnar till så ska vi ficka lite och åka och kolla på min present :)
Efter det blir det middag med släkten på restaurang, ska bli riktigt mys.

En riktigt bra dag faktiskt, solen skiner, huset luktar blommor och allt känns allmänt bra. Men det brukar
det kanske göra på födelsedagar  ^^ .

Hoppas alla får en bra dag och tack föra alla grattulationer !!


endag

En solig och varm dag, kan det bli mycket bättre. Har idag pluggat och ätit lunch med M. Sitter för tillfället hemma hos Vica och snackar lite skit. Ska snart dra oss hem till lägenheten och måla lite, ska möta upp Micke där. Var där och målade igår och blev riktigt bra faktiskt .  Ser redan mycket fräsare ut, men golvet kommer göra mest tror jag.

Grymt jobbit att ligga efter i skolan, men är bara at kämpa på. Är ju bara några månader kvar nu.

En annan tråkig nyhet är ju att min älskade Vica har sagt upp sig i helgen. Så inget mer sällskap av henne på jobbet.. WÄ :( tråkigt som fan. Men får försöka att överleva ändå,

En rolig nyhet dock är att jag fyller år om 6h30min :D.... 31 Mars !!! yeay !!!

Jaja, ska kelas lite med Vica nu .

Ha de  !


Fredag

Dags för utgång för första gången på skit länge. Ska möta upp Vica om en timme ungefär. Var ett tag sen hon och jag gjorde något så ska bli jätte mys. Blir inge jätte party men tillräkligt för mig ^^ Är ju bara på krogen här hemma. Hehe.. 

Har idag varit och ätit lunch med Micke, fick sällskap av våran vän Marco. Trevligt trevligt ! Fick lite råd till målningen av lägenheten, ni förstår, Marco är målare. Så i morgon ska han komma förbi och kika på lägenheten. 
Så i morgon blir det att fixa lägenheten och utreda lite andra  ärenden. Kommer bli en låååång dag i morgon känns det som, USCH ! . Men men, skönt när allt är klart sen. 

Dagens klädsel blir ett  enkelt rött linne och ett par svarta jeans. Utsmyckad med ett halsband jag fick i 18års present och svarta fyrkantiga örhängen. 

Nej , nu ska jag ner och göra mig en till drink... ^^ 

Kram på er alla bloggläsare.........
.........En extra stooooooor kram till min storesyster(Angelica)... 

 

Se och gråt ^^


Nostalgi

I högsta grad. Har i kväll suttit och pratat med min gamle vän Therese. Innan jag flyttade till sthlm så umgiks vi nästan varje dag en period och när vi inte var med varandra så pratade vi alltid på msn eller telefon. Just under den perioden vi umgiks så mycket gick både hon och jag egenom en massa svårigheter, stora problem och mindre. Därför kommer hon alltid vara en nära vän till mig. Även om vi aldrig ses. Vilket är väldigt synd. Vi har nu inte träffats på nästan fyra år. Hemska tanke !! Hon är så underbar den kvinnan och jag är glad att hon fortfarande finns i mitt liv, trots att det var så länge sen vi sågs.

Det var bland annat en av sakerna vi pratade om. Att vi inte setts på så länge men att vi fortfarande är bland de första vi ringer när vi har något viktigt att berätta. Som exempelvis så var jag bland de första hon ringde när hon blev gravid och bland de första som pratade med henne på BB ^^ Det där med BB var iof mest min förtjäns, viste att hon var på sjukhuset så ringde och messade en del för att se att allt gick bra :)

Nu har jag ialla fall fått bland de starkaste nostalgi känslorna någonsin. Fan va kul vi hade!

Tycker fortfarande lika mycket om dig Therese och hoppas vi kan försöka träffas snart.


(04?05?)

En bra dag !

Idag har jag mått mycket bättre. Var och åt lunch med mamma, blev en pastamix. Jätte gott. Efter maten kollade vi lite i butiker och sen följde jag med henne till jobbet. Satt och drack lite kaffe och sen hälsade vi lite på Madde och Suss. Har inte träffat Suss på flera år och Madde är det alltid kul att prata med, vimmsan ;)
Sen fick jag ett samtal från Vica så gick jag och mötte henne vid Solna centrum. Hon messar mig strax efter och frågar om jag kommer och möter henne samt messar hon vid var enda jävla station hon är vid. hahaha .

När hon väl kommer fram så tar det nästan en kvart innan vi hittar varandra. För jag trodde att hon skulle komma upp på ett ställe men hon gick åt andra håller vid T-banan. Haha, tog ett tag innan vi fattade att det funnits flera uppgångar. Haha, inte direkt de smartaste flickorna vi ^^
Vi gick i alla fall en sväng i centrum och sen ville hon säga hej till mamma så vi gick tillbaka till mammas jobb och störde lite till . Sen skulle Vica träffa en vän och jag skulle åka hem, helt slut.

Hade tänkt dra till skolan idag men var helt slut efter lunchen så dum som man är så sket jag i det, fan dig Natalie .
Nej, det är dags att skärpa sig. Går ju ut snart, och ligger redan efter en del eftersom jag varit sjuk. Blä...

Nu ska jag gå ner och ta ut lite kött ur frysen och sen blir det nog till att vila lite ..

På återseende !


Äkta vänskap

Som alla vet så brukar man säga att när allt skiter sig så vet man vilka ens vänner är. Men det funkar åt andra håller också. När det skiter sig för ens vänner så vet man vilken typ av vän man själv är och vilken typ av vänskap man har.
När en av ens vänner mår dåligt och man VILL sitta uppe hela natten och prata med personen och reda ut problemen, inte bara något man säger för att trösta, då är man en riktig vän. Om en vän kan dela alla detaljer med dig och du i varje steg kan känna igen dig och förstå varenda känsla, om du vet vad din vän ska säga utan att personen behöver säga det då har ni en underbar vänskap som ska vårdas ömt.

En sådan vänskap har jag med Sara. Hon kan säga ett ord och jag vet precis vad hon tänker och vad hon kommer säga och göra här näst. Det finns inte en känsla, en tanke eller händelse som Sara går igenom som jag inte känner med henne. Utan den vännen är jag inte hel. Vad som helst kan hända, men våran vänskap står ändå kvar.
Den psykiska närhet jag delar med Sara är något som påminner om den "kontakt" tvillingar ska ha. Man gör samma saker, tänker lika osv. Så har jag och Sara det och utan den kvinnan klarar jag mig inte.

Våran vänskap betyder allt för mig Sara och jag vet att du känner samma sak!



Fortfarande

Första delen av min dag har jag bara legat i soffan eller i sängen i någon form av förkylningskoma. Vaknade klockan 8 och kunde knappt andas, halsen gjorde ont och febern var och hälsade på igen.
Men senare på eftermiddagen så vaknade jag till och har kännt mig lite bättre, och då passade jag självklart på att göra massa saker som jag vill ha gjort men som jag inte borde göra nu när jag är sjuk.
 
Till och börja med så började jag städa i köket och diska lite. Hjälpte Micke att laga maten och sen tittade vi på tv. Tänkte att jag kanske borde vila men det gjorde jag icke. Så jag ställde mig och gjorde en kladdkaka. Under tiden den stod i ugnen så började jag fixa med alla Mickes och mina kläder som har blandats med resten av hans familjs grejer. Eftersom vi flyttar tillbaka till lägenheten snart så vill jag ha allt färdigtvättat när vi kommer dit. Måste även rensa bland alla jävla kläder. Vilket jag gjorde idag. Så nu är det gjort, till en viss del ialla fall.

Så nu sitter jag här och ska snart gå ner och ta ut kakan. Halsen gör ont igen och jag börjar känna mig febrig. Men jag får väl skylla mig själv.

Ska ta och fixa dessa saker nu och sen sova.

Sov gott alla friska människor !


En bra men sjuk dag.

Fortfarande sjuk och har lyckats haft lite feber idag. Men i min mörka, snoriga värld så har jag lyckats få en del ljus.
Vann precis en klänning på tradera, ska bli student klänningen. Måste bara hålla mig från att använda den innan . hahah
( Tack mamma för klänningen, eftersom det är du som så snällt betalar ^^ )

Idag har jag bara sovit hela dagen, tittat lite på film och tyckt synd om mig själv ^^ Micke har tagit hand om mig och handlat hem en sallad som jag precis lyckats få i mig en del av. Underbara pojke.

Tror jag ska titta på något och sen vila lite. Är otroligt trött redan, men det är väl sådant man får lida av när man är sjuk ^^

Här är två bilder på klänningen
 

På återseende

update

Nu har man lyckats bli sjuk igen. För tillfället är har jag bara ont i halsen och är lite snuvig. Inget man inte kan leva med, men att ha ont i halsen är fan bland det värsta som finns. Blä... !

hallkbanan vad såååååå jävla kul. Haha, var bland det roligaste jag gjort. Som att vara på en nöjespark. I början satt jag och Sara i samma bil men sen blev jag plaserad i en annan bil eftersom vi var för många i den andra bilen. Gick ialla fall jätte bra och nu är jag ett steg närmare körkortet. Jag och Sara har kommit överens om att vi ska göra allt samtidigt, en liten tävling samt stöd ^^ kommer bli så mysigt att dela hela körkorts upplevelsen med henne. Måste bara hålla takten med henne .. hehe , hon har så mycket mer tid än mig till att plugga och övningsköra. Själv jobbar och pluggar jag hela veckorna så blir svårt att få in allt. Speciellt nu när man tar studenten ..
YEAY

STUDENTEN 5/6 2009 .. JIPPI

Jaja, nu ska jag dricka mitt te och sen äta ett par mackor tror jag..

Bye bye


Long time

Oj oj oj, dålig uppdatering. Men tänker inte be om ursäkt för har inte kännt för att skriva ^^

Har inte hänt så mycket sen sist, trillat och slagit i svanskotan riktigt hårt, blivigt bättre och sen lyckats halka och slå i den igen. Varit på jobbet i helgen men inte jobbat.
Var hos mamma i fredags och åt med Vica, mysigt, tills jag och Vica på kvällen gick för att ta en öl innan tåget.
Hände lite tråkigheter men det blev bra till sist.

I morgon är det halkbana på morgonen, måste åka med tåget som går 05.54, vilket betyder att jag måste gå upp klockan 05.00. Usch !! Ska försöka möta upp Sara någon stans, var meningen att hon skulle sova hos mig i natt men så blev det inte. Toffel som hon är så kunde hon inte sova borta från killen en natt ;) . hehe..
Hoppas det går bra i morgon. Är lite nervös, mest för att jag inte kört bil på tre månader :S.. Men när jag tänker på att köra så känns det som om det inte kommer bli några problem. Kunde ju trotts allt köra bil rätt bra för tre månader sen, så kanske bara backat några steg :P Mest körvanan man måste få in. Vet ju exakt vad jag ska göra, bara att jag fortfarande är osäker bakom ratten och ett tre månaders uppbehåll hjälper ju inte direkt ^^

Nu är det snart dags för min kära Elin att komma hem. Veckan utan henna har varit värdelös, har gjort massa fel som jag vanligtvis inte gör. För i vanliga fall så ringer jag alltid Elin när jag får mina jävla anfall, men neeeeeeej, denna vecka har hon varit borta !! FUCK YOU ELIN ^^

I morgon, om jag orkar, så ska jag till lägenheten och fixa med bar bänken. Annars tar jag det på torsdag. Har bara en lektion på torsdag så dagen blir rätt tom.

Annars står livet stilla. Micke är förkyld igen så har tagit hand om honom en del de senaste dagarna. Gjort lite te när det behövts och handlat all mat. Tror han börjar bli bättre och själv har jag fortfarande inte blivigt sjuk,  YEAY :D
Hoppas jag klarar mig ..

Ska kila ner och titta på en film nu innan jag ska sova.
Ha en bra kväll alla människor.

På återseende

Jippi :D

Gud så kul de senaste två dagarna har varit. I går var jag på IKEA med Paula och kollade på lite saker till lägenheten. Hittade inte det jag letade efter, men en jäkla massa annat man ville ha. Hehe, som vanligt.

Nu har vi ialla fall börjat fixa i lägenheten och planerna är i full gång. Vi har hittat ett nytt golv som vi ska lägga om några veckor, ska få en bäddsoffa av mamma, håller på att fixa bar bänken så och så ska det bli om målat och tapetserat.. Guuuuud så kul det är ..

Var i lägenheten idag och städade lite, torkade alla luckor och lister. Gick även igenom massa kläder vi lämnat i förådet. Tvingade ner Paula så hon fick hjälpa mig lite ^^ Tihi .

Så, i morgon efter jobbet ska jag nog dit igen och mäta lite. Måste ju veta hur mycket golv man ska beställa =)
Kommer bli så fint, så fint.

Jaja, nu ska jag titta på något och sedan sova..


Kramar från en glad Natalie

Nu ni !

Helgen började med bråk. Dom som hyrde våran lägenhet krånglade en massa med tillbaka lämningen av nycklar. Men tillslut kom vi fram till en lösning. Annars var helgen bra men idag har det varit förjävligt, åter igen pga våra hyresgäster.

Lördagen blev riktigt lycket. Gick jätte bra på jobbet och Mary var sjuuuuk snäll som tog min tid på söndagen så jag skulle kunna åka ner till nynäs, underbara människa. Efter jobbet åkte jag direkt till Krigslida när jag mötte upp bland annat Jessica ,Elin och Linda på en hemma fest. Som faktiskt visade sig vara en 20års fest. Riktigt kul, träffade massa trevliga människor och fick i mig en del dricka. Efter det gick resan till Telegrafen där jag träffade familjen Rosborg. Festade med dom hela natten och sov sedan hos Sara efter att ha blivigt dissad av Elin, BLÄ PÅ DIG ELIN ! ;)

Söndagen spenderade jag mest i Saras soffa, BAKIS. Haha, snackade lite skit och njöt mest av Saras närvara. Saknar den kvinnan så ruggit mycket. Sen åkte jag och mött Micke som varit på kryssning, åt lite inne i stan och sen åkte vi hem. Allt kändes riktigt bra och vi båda hade haft en bra helg  =)

Måndag, the day of hell ! Blir så trött och irriterad på människor. Dom som hyrde lägenheten av oss flyttade ut i helgen. Så i dag åkte jag och Micke dit för att se hur det såg ut.  Idioterna hade inte städat ett PISS. Det var skit överallt, damm och grus under soffan och bakom tvbänken. Hittade även en strumpa och en toarulle under soffan. I kylen var det något brunt klägg överallt, spisen var svart av smuts och det var fett fläckar på hela ugnen. I slasken låg det till och med MATRESTER, whata fuck? ... Blir så jävla less. Har bråkat med dom hela dagen, vissa saker bad dom om ursäkt för, och tack för det, men dom fortsatte att försöka slingra sig och komma med de mest idiotiska bortförklaringarna.

- Men varför damsög ni inte alls?
- För eran damsugare som ni lämnade kvar fungerade inte.
- Så ni har inte städat under hela tiden ni bott där menar du?
- Jo det har vi, men hur skulle jag veta att den inte skulle funka den dagen vi flyttar ut och tänkt städa?
- Bara för att in förstör våran damsugare så betyder inte det att ni inte ska städa efter er. Det är inte okej att läman en lägenhet så där.

Så jävla kocko de människorna. Riktigt skönt att bli av med dom och tror dom känner samma sak om oss.

Jag känner mig inte bara irriterad som "hyresvärd" utan även som vän/kollega eftersom hon som hyrde den av oss var en gamal arbets kamrat till mig .
Dagen blev ialla fall räddad av våran granne och vän Paula. Hon kom ner och hjälpte oss städa lite och lånade sin damsugare till oss och gud vet vad. Sen så visade det sig att idioterna även fått med sig vårat modem och digtalbox. Så vi ringde dom och vid 7 skulle ena komma över med sakerna till Paula eftersom vi inte var där då . Och vad gör då inte våran lilla skyddsängel från våningen åvan ( Paula) jo hon ställer faktiskt våran hyresgäst mot väggen och frågar vad hon håller på med egentligen, en riktigt utskällning blev det och efter detta så fick vi ett sms där dom bad om ursäkt för vissa saker och senare ett samtal där det bråkades lite till men sen blev det bra. Så i morgon ska dom komma dit och städa. Tur för dom !! ..

Så nu ska det nog bli lite renovering i lägenheten innan vi flyttar in igen. Ska bli riktigt skönt faktiskt.

Jaja, nu ska jag plocka lite här hemma och sen äta lite mackor med pojken :)

Här är bilder på hur det såg ut !!!!
       

Blir så less!


På återseende !

RSS 2.0