Sommar ?

Idag blev det shopping i högsta grad. Gick upp redan klockan 9, det var ju så fint väder. Satt en stund ute på baksidan men sedan fick jag ett ryck och började rensa rabatten på framsidan. Tog bort lite ogräs och klippte lite buskar.
La mig sedan och solade en stund och sedan vaknade även micke och gav mig sällskap. Vid 13 åkte jag in till stan och mötte upp Vica. Hon hade redan då hunnit köpa ett par skor, såååå fina.
Vi vandrade lägns drottninggatan och svängde sedan upp till Gina. Victoria hittade en klänning där och efter det gick vi och åt. Mummsig mozarella sallad blev det för mig och en god bakpotatis med skagen till V.

Efter det fortsatte shoppandet. Mary dök snart upp och vi begav oss till Gallerian. Där shoppades det lite mer och nu är både Vicas och min outfit till studenten klar :D
Vi storsade vidare mot tåget och gick in på Åhlens för att inhandla det allra sista, en student mössa till V..

Även jag lyckades hitta något, ett par skor :D jätte fina, inte så speciella, men fina och passar till allt.

Nu är jag hemma igen och håller på att göra pannbiff.
Blir pannbiff med potatis och grönpeppar sås till middag.
Efter det ska jag plugga. Har varken lust eller ork. Jag har ju redan bestämt mig att plugga på konvux, vad som än händer. En del av mig känner för att skita i allt i skolan nu och ta det på konvux, eftersom jag ändå ska dit. En annan del av mig känner att jag ska kämpa som fan nu för att få mindre att göra på konvux nästa höst, och det är den jag lyssnar på.

Men men, hörs och ses . !

Planer

Nu är det bara 12 dagar kvar till studenten, och nästan alla dagar fram tills dess är fullbokade.
För er som vill veta så kommer en kort sammanfattning här:

Måndag: Shoppa student saker med Vica, samt plugga.
Tisdag: Plugga och städa huset.
Onsdag: Plugga,prov och packa.
Torsdag:Prov,plugga och äta middag i skolan.
Fredag: Prov och plugg.
Lördag :Jobb
Söndag:Jobb
Måndag :Plugga de sista
Tisdag :Kanske prov
Onsdag: Hoppa fallskärm
Torsdag:Förbereda mig för studenten
Fredag:STUDENTEN!!!

Och då kan man ju tycka att efter fredagen blir det lugnt, men nej. På lördagen ska jag ner till nynäs för min kusin tar studenten, och på måndagen tar min vän Hanna studenten så då ska man dit. Sen får jag nog lite lugn och ro ialla fall.
Men ska inte klaga. Såååå skönt att ta studenten, och kul om inte annat .

Idag var jag bara på jobbet i någon timme. Skönt. Ska försöka jobba över lite nästa helg.
Efter det åkte jag hem till Micke och gosa lite. Mötte strax efter det upp Vica för lite sol och bastu.
Tråkigt nog hade dom stängt, så vi la oss på en gräsmatta i stället, mys pys...

Nu ska jag snart laga lite mat och sen blir det plugg, nu kan man inte skuta upp saker längre.. För snart är det slut. :D

Trevlig kväll på er alla !!

Long time!

Hej hopp.
Dålig uppdatering, men å andra sidan så verkar alla ha lite blogg torka just nu.
Kanske har det att göra med att studenten är om TVÅ veckor ^^ Det är 14 dagara mina vänner!
14 dagar kvar av uppsatser,prov och muntliga framträdanden, 14 dagar baby  =D
Me so happy !! !!

Det har i alla fall hänt en del sedan sist jag skrev.
Har haft student skiva, vilken blev väldigt lyckad. Har varit ute på djurgården med min vän Mimi och ätit lite glass, träffat Emelie som jag inte träffat på flera år. Fixat i lägenheten, pluggat en massa, haft den nedrans prövningen i Fek B och en massa massa annat.

Igår var jag i Upplands väsby och umgiks med Veronica. Fick träffa både den nya bebisen och Rasmus som fyllde 2 år i tisdags, usch vad tiden får fort.  Vi tog en fika på ett kafé och sen knatade vi runt lite i Väsby centrum. Veronica lyckades hitta lite kläder. Världens sötaste klänning och en kjol som även jag tänker köpa när jag får pengar ^^

Idag har jag bara varit med Micke. Var och åt lite lunch på Greken och sen kikade vi lite i centrum. Kollade lite i lägenheten också och planerade möblering & liknande.
Nu ska jag ta en lite dusch och sen blir det nog plugg.

        


Ha en trevlig fredag alla blogg läsare.

Fredag kväll !

Nu sitter man här igen, framför datorn, MEN. För ovanlighetens skull så har jag ett glas rött i handen och sitter hemma hos min älskade vän Victoria. Hitils har vi druckit lite vin och ätit brie ost :) köpte en jätte liten ost, ca tre tuggor var, bara för att ^^

Träffade även Vica igår och visade henne lägenheten. Den blir så fin :)
Känns faktist skönt att få umgås lite med V igen. Var ett tag sen vi umgiks och har saknat det. Precis som alla andra så mår man olika beroende på vem man är med, och när jag är med Victoria så mår jag otroligt bra. Inte bara bra, mer... Jag kan faktist inte förklara det. Men jag behöver må så här ibland.

Pratade även med mamma idag, har fått nr till läkaren jag ska gå till nu, så måste boka tid. Orkar och vill inte, men måste ju blir bättre så har inget val.

Igår när jag gick hem ifrån tåget så var jag sjukt kissnödig. Jag funderade flera gånger på att gömma mig bakom en buske eller något, men hittade ingen så fortsatte min färd hemmot, lite mer kissnödig och lite mer irriterad. Anledningen till min irritation var att jag under min väg hem såg TRE, inte en, utan TRE killar som bara drog fram sin lille petter niklas och lät det flöda. FAN VAD JAG BLIR AVENDSJUK. Varför ska jag gå och behöva vara kissnödig medans som bara kan slänga ut ormen och sen vara klara. Nej du, nästa gång tänker jag göra samma sak, sätta mig vart som helst och bara kissa. Jävla skit !!

Jaja, nu har ni fått lite uppdatering.Men nu ska jag vara social :D

Bye bye ..

för jag ska ta studenten^^

Efter 13 timmars evigt supande så lockar kudden si sådär lagom mycket ;)

En kort sammanfattning, som sagt var, trött och full.

Dagen började med fotografering i skolan följt med mösspåtagningen. Efter det blev det dricka i O-lunden och sen bar det av till mamma där jag och några vänner åt våran middag. Blev kvar där ett tag sen skulle folk ut och jag drog hem. Svängde in på krogen här i byn för att säga hej till M innan han åkte vidare och blev kvar där en liten stund. Men nu är jag hemma. Full och glad :) .. ska änligen få sova.. Hoppas på att min lille teddybjörn ska komma innom en snar framtid så jag kan få sovca ordentligt ;)
Tack alla människor för en jäääääättte bra dag :D
Mer info i morgon ^^


RSS 2.0