Lyckad vecka !

Hitils har veckan varit väldigt givande. Men idag börjar det bästa. Har spenderat förmiddagen i stan med bästaste vännen Elin !! Kollat i butiker och fikat, så himla gos att träffa henne. Önskar vi bodde närmare varandra så jag kunde träffa henne jämt :D !!! Men får väl nöja mig med en överbelastad mobil så länge ;) 

Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att folket ska komma hem. Ska äta middag ihop med familjen, ska bli trevligt. Sen ska jag "gefaren" hem för att skriva en inköpslista till i morgon samt packlista för helgen. Ska äntligen åka till KOLMÅRDEN :D !!!
Åhh vad jag längtar. Börjar lördagen med spamys och bara prata massa bajs med pappa följt av en söndag fylld med safari ^^ 

Nej, nu ska jag titta lite på tv.
Kramsej !

Bland de bästa vännerna man kan ha!

Ni är de bästa vännerna en människa kan önskas ha. Ni fyra gör mig till en bättre människa och ger mig precis det jag behöver när jag behöver det !! Kärlek till er !


Tack Pappa !

Du slutar aldrig att förvåna mig. Älskar att du finns där när jag behöver dig som mest. Att du kan lägga undan din "tuff love" och bara vara där. De senaste dagarna har du verkligen givit mig precis det jag behövt. Är så glad att jag har dig. Du är den finaste, goaste, snällaste pappan man kan tänkas ha. I en stund av dimma är du min fyr !!!
Tack pappa för att du finns här för mig. Älskar dig av hela mitt hjärta !


outfits från i helgen då jag var på kryssning


Dagen vi åkte.

Middags klänningen.

Dagen efter på båten

Fest klänningen, var dock iorning gjord ;)

Usch !

Det är verkligen allt jag har att säga. Tyvärr, hörs !

Better.!

Gud. Upptäckte idag när jag skulle boka tvättstudan att det
är september. Herregud, det är HÖST!!!. Dock gillar jag modet som kommer nu till hösten. Så kan bli bra det här ;)

Idag var jag ute på en liten "power walk" igen. Lite kortare denna gång men kändes ändå bra. Har även hunnit gå på två "möten" under dagen. Sååå skönt att få saker och ting avklarat och komma igång med andra. Jag tror på hösten 2010 :P

Annars händer det inte så mycket, som tur är för nu börjar det en fullbokad månad. Nästa helg är det kryssning, helgen efter det blir det nog kalas, och helgen efter det ska jag till Kolmården med pappa. Ska bli så sjuk kul och mysigt. Har aldrig varit där så har ingen aning om vad som finns eller vad man kan göra. Sen ska det bli skönt att få lite ensamtid med pappa. Vi har det så sällan. Tack pappa för du ornade detta :D

Men ett steg i taget! Denna helg jobbar jag. 14 timmar både lördag och söndag, uscha buscha. Men det går så bra så ;) Helgen efter blir det ju som sagt kryssning vilket ska bli kul. Mycket tevligt sällskap och förhoppningsvis lite festande ^^ Vem vet, jag är taggad på att fortsätta festa på lördagen när vi kliver av men får se vad de andra ungdomarna tycker.Annars drar jag med svärmor :p haha, nejdå!

I övrigt så har jag inte så mycket att berätta idag. Känner mig lite mer positiv både mot mig själv och alla idioter, förlåt, personer på tågen osv ;)

Så om det är någon som vill veta något speciellt skriv gärna en liten kommentar !


Sov gott !
Natalie

RSS 2.0