BILDBOMB

MASSA BILDER FRÅN DE SENASTE "EVENTEN" ;)

Kusin Linda och gullungen Joline fyllde år.



Hälsade på världens finaste systerdotter, syster och svåger.


Hade personal grillning/fest med alla tjejerna.


Och som vanligt tagit lite ego och flumm bilder på mig själv.






Alla dessa jobbiga rubriker !

Som vanligt är inte uppdateringen den bästa. Har en hel hög med bilder och info jag skulle kunna lägga upp här men finner aldrig tid eller ork.
Tråkigt men sant. Kollade igenom massa gamla inlägga och insåg att jag var mycket bättre på att uppdatera förr :P Hehe.. Men antar att det är som med allt annat, man tröttnar efter ett tag ;) Som på ett klädesplagg eller en maträtt !

I alla fall ! Skulle denna vecka ha sprungit vårruset men blev förkyld. Därav har jag inte heller orkat göra speciellt mycket mer än att jobba :P Men nu är jag mycket piggare.
Så igår blev det allt en liten shopping runda i Kista med Micke :) Båda två inhandlade ett par saker ^^

Helgen är en arbetshelg för mig. Eller ja, halft ;) Sanna och jag har bytt lite pass så jobbar bara lördag :) Skönt !
Blir lite små fix med olika saker idag och en lugn kväll med en god middag hade jag väl tänkt. I morgon får vi se vad dagen har att bjuda på, Erica kanske vill hitta på något skoj. Söndagen blir nog rätt lugn den med. Sola om det är fint väder, så mycket vet jag ;) Har tvätt tid också kom jag på nu. Fan ;) haha . Jaja !!

Annars händer det inte så mycket. Håller på och försöker byta lägenhet. Vilket kanske är en rätt stor grej men vill inte göra något speciellt av det än då det är mycket som kan gå fel :p Men hitils ser det bra ut iaf !

Juste, på måndag står det bästis mys på schemat :D :D :D Sushi och sola ( om vädret tillåter). Saknar henne sååå himla mycket så ska bli mega skojj :D





I övrigt så har jag väl inte så mycket att berätta, eller kanske för mycket :p
Kan ju passa på och tipsa om en såååååå himla bra serie, GAME OF THRONS ! Måste ses verkligen !!
Micke läser boken och säger att den är väldigt hemsk, vilket även serien är. Råa sener och mycket naket :p Hehe.. !!

Ska ta och köpa en kopp kaffe innan det är dags för lunch med Erica :)


Trevlig helg på er alla glada.
( Ska försöka lägga upp bilder när jag kommer hem ^^ )

Måndags mys hos syster !

Idag efter jobbet bär det av till storesyter för lite middag och mys. Mannen hennes ska iväg och kika på fotboll så blir bara hon jag och Ninia såklart :) Ska bli jätte kul ! Var ett tag sen vi sågs nu.
Blir väl inte så jätte sent eftersom jag ska upp klockan 6 i morgon bitti men en stund ialla fall :) .

Just nu sitter jag i Ericas skola och väntar på att hon ska sluta. Vilket är om inte allt för länge !
Hade velat hinna träna idag men tror jag skippar det eftersom jag ska till syrran.

Uppdaterar igen lite senare eller i morgon då jag även tänkt lägga upp bilder från helgen :)

Tjao !
Världens bästa syster !


Viva la Diva !

Nu har fina Pia varit i farten igen och givit mig en massa fina saker från Viva la Diva !!
Älskar verkligen det märket ! Sminket sitter som sten hela dagen, riktigt bra kvalite ! Denna gång fick jag även lite nagel prylar så ska bli kul att se hur de sitter :D

Här kommer ialla fall en massa bilder på vad jag fick !

Allt smink tillsammans

En fin dosa med 7 olika ögonskuggor i

Hudkrämer , 4 till glittereyeliners, 2 maskaror

Ögonbrynspenna,ansiktsglitter,concealer och massa läppglans

6st nagellack, nagelsmycken och två paket lösnaglar

5st ögonskuggor i underbara färger, den längst ner till vänster ser svart ut men den är mörkmillitärgrön :D

 

Tack tack tack tack !

 


Och så höjer vi SL kortet lite till ! IDIOTER

Hallå hallå !
Nu är det slut på det fina vädret i ett par dagar. Skönt är det dock att värmen blir kvar, regn känns inte lika jobbet då ;)
Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Tagit det lugnt och bara pysslat med massa trams :)

Träningen har legat lite i lä ett tag. Bara gymmat 1-2 dagar i veckan. Har prommenerat en massa dock men gymmet har stått utan mig ;) Men nu är jag igång igen. Var där igår och körde lite med hantlar. Har äntligen börjat våga ge mig på de små liven ;) haha. Har ialla fall gått ner lite i vikt vilket är roligt. Måste bara hålla den nu och gå ner 2 kilo till sen är jag klar ;)



På tal om något helt annat, som gör mig riktgit irriterad ! Igår när Micke kom hem så berättade han att SL kommer höja busskortet IGEN !!! Det ska nu kosta 790kr ! Vad exakt är det dom tar betalt för undrar jag. ? Dom har världens semsta servise, eviga förseningar och en massa annat krångel.
Kan det vara för att folk börjar åka mer kommunalt nu ? Vilket har varit målet så himla länge. Alltid skrivs det om hur gärna sammhället vill att man ska ta tåg istället för bil. Miljö, miljö, miljö!!! Varför i helvete höjer man då resorna så mycket hela tiden ?
Jo, dom tar in en massa onödig personal! Personer som står och vifftar med armarna för att visa var du ska gå om du ska till gröna, blåa eller röda linjen. De plaserar ut idiot väcktare eller "ordningsvackter" som dom kallar, som om det skulle öka någon säkerhet ? ! ? !

Dom böt ut papperskorten till platskort som man tankar på istället för att spara in pengar, dom sätter ut aoutomater där du kan ladda busskortet själv för att spara pengar och arbetskraft. Så vart i helvete ska alla pengarna ta vägen ???

Som ni kanske märker så tycker jag att det börjar gå över styr. Man kan inte sitta och kämpa för att folk ska åka mer kommunalt och sedan göra det SVÅRARE för folk att faktiskt göra det. I det här tempot så stiger SL´s priser så mycket snabbare en besninens vilket kommer leda till att folk åker mer bil istället !! FAIL !!!!!!
Hur ska en student på gymnasiet kunna lägga ut HALVA sitt studiebidrag på ett busskort ?
Eller en student på högskolan som inte vill ta studielån, hur ska dom kunna lägga ut en tredjedel av sitt bidrag på ett busskort och resten på böcker??
För även med avdrag så blir det 590kr och det är pengar dom lägger ut för att kunna ta sig till skolan !

NEJ, det är inte okej. Som sagt, detta stör mig såååå mycket och jag försöker lista ut något man kan göra för att få en förändring eller för att göra sig hörd.
(TIPS ÄR VÄLKOMNA! )




Nu till något roligare !
I morgon ska jag ner till nynäs och gratta min kusin och hennes dotter. Ska bli så himla mysigt. Inte träffat dom på så himla länge. Ännu mysigare är det att nästan hela släkten är där :D
Vi har inhandlat hela 4 presenter ;) hehe.. Svårt att bestämma mig. Sen hörde jag att lillen älskar att öppna paket så tänkte att hon skulle få några :)

Dags för mig att fixa hår och smink innan jobbet !!
Trevlig helg alla glada!!


En liten uppdatering på hur det går med träningen ;)




NU




Vackravårväder!

Har haft en helt unnnnnnnnderbar dag i solen idag. Jag och Micke tog en behövd sovmorgon och gick sedan iväg och åt lunch. Blev en varsin hälso wrap. Så himla god !! Var isbergssallad, rödlök, keso, kyckling och avocado i! mumma !!!

Efter lunchen gick vi och solade på en gräsmatta en bit ifrån oss. Låg där i några timmar och gick sedan iväg på en lååång promenad. Gick i lite mer än 2 timmar. Så himla skönt, och vilken värme sen :D Blev en billig middag på Ikea då vi blev himla hungriga när vi var i närheten ;) Hehe. Gott och billigt !

I övrigt så har helgen varit super bra ! Blev inte riktigt som planerat men bra :) Skulle ha fixat en massa och träffat massa människor men av olika anledningar så blev det inte av. Men som sagt. Blev en himla lyckad helg ialla fall ^^

Utgången igår blev himla kul . Martin var på mega bra humör och drog upp stämningen på topp hela tiden. Haha !! Vi åkte sedan vidare till Kallhäll för att ta en öl på Eagel. Och hör och häpna men vem träffar man inte där om inte min kära svärmor och hennes vännina Karin. Haha.. Så himla otippat. Satt och chattrade med dom nästan hela kvällen. Hehe. ! Goa människor det där !
Blev lagom sent. Åkte hem när de stängde och kom väl i säng till två :)

Nu ska jag ta mig en tallrik med flingor och titta på något innan det är dags att sussa !!

Hoppas ni alla haft en bra helg och en bra dag om inte annat i det varma fina vår/sommarvädret. ( OCH VARMARE SKA DET BLI =D )






Vinter, vår, sommar, höst, vilka jävla stora bröst !

Underbar lördag har det varit hittills. Sov ut riktigt länge, tog en dusch och sedan gick jag och bejb till Brödernas och åt lunch :) Efter det skulle vi ta en promenad och märkte att minigolfbanan var öppen. Så vi ringde dit svärfar med sambo så körde vi en runda. GICK ÅT HELVETE för mig som vanligt. Var skit duktig i början, sen fick jag en 8:a och då tappade jag ;) haha. Micke vann den jeeeeekeelln :P

Snart kommer Micke hem men våran middag, sallad :D Sedan blir det lite dricka och förmodligen utgång. Vår käre vän Martin kommer över vid 8 för lite krök han med :P hehe. Ska bli kul. Alltid lika roligt när han är med. ! Mupp varning på hög nivå ;)

Nu ska jag gå ner med sopporna och möta älsklingen!



Grabbarna från förra utgången ;)

 

 

Ha en trevlig lördagskväll alla människor !!!


love

http://youtu.be/rhGWC4yq_Yg

Håret !

Nu funkar äntligen internet :D Så här kommer du ett par bilder på nya frillan. Bilderna gör dock inte håret rättvist om ni frågar mig ;) och ser ju väldigt olika ut på olika bilder ;) hehe .. Men men, ett par bilder kommer här !








Så vad tycks ;) ?

RSS 2.0