HerreMINgud !

Jag har verkligen tappat stinget på det här med att blogga. Vet inte varför . Inte direkt att jag har brist på tid, snarare ork kanske ;)
Men känner mig mer laddad för att börja skriva igen . Kanske är det vädret, eller kanske så har jag mer att dela med mig av... :P

Träningen har legat lite på ide ett tag ;) Har motionerat mer och satsat på att gå ner något kilo , vilket jag gjort :D , men inte så mkt styrketräning. Lite Situps och armhävningar hemma bara, så magrutorna är iaf kvar ;)

I övrigt så jobbar jag på som vanligt, men måste snart hitta nytt då min fina brukare lämnar mig för att plugga på annan ort i höst ;) Haha , nejdå . Skämt och sido. Men så är läget !

Umgås med vänner så mycket jag hinner. Träffade bästis Elin i förra veckan inne istan för lite lunch och mys. Blev en fika och lite shopping med Rejna igår och idag var jag hemma hos Sanna och hennes bebis Isol´e :)
Jag och Sanna tog en promenad till Sollentuna efter att ha avnjutit en god persisk lunch. Inhandlade en suuuuper fin bekini  :) Vilket jag behöver redan nu för guess what ????

JAG SKA ÅKA UTOMLANDS :D hehe .. Såååååååå skönt . Jag och älsklingen sticker till Rhodos den 9 maj .
Al inclusiv i en vecka :) Ska bli jätte kul :)

Ska ta massa bilder och lägga upp från resan sen när jag är tillbaka.. Men ska försöka, och då menar jag verkligen FÖRSÖKA skriva ett inlägg innan dess ;)

Ha en jätte mysig valborgs helg nu !!


RSS 2.0