Helgen

Lördagskvällen blev inte som planerad men ändå lyckad :) Blev lite krångel när jag väl kom in till stan så åkte hem. Men påvägen hem så bestämde sig jag och Micke ( han var med in till stan) att vi skulle åka vidare till Kallhäll och gå på krogen där och ta ett par öl. Väl på krogen så träffade vi våran vän Martin som vi umgåts med tidigare under kvällen och även min vän Maya o Hanna. Träffade även på lite nytt roligt folk. Så blev en riktigt lyckad kväll till sist !

Söndagen bestod av en ända lång sömn, haha. Var på tok för bakis för att röra mitt feta arsle någon annan stans än sängen. Tror jag var vaken sammanlagt 7 timmar eller något . Haha !!
Menmen, så kan det gå!

Idag är jag ledig och ska spendera den med mig själv ^^ Ska strax äta lunch och efter det sola solarium. Ska öven köpa en ansiktsmask och ta ett lååångt bad :) Lite senare ska jag dra till gymmet och om vädret/kroppen orkar en promenad senare ikväll^^


Utgång

Ikväll vankas det utgång med finaste kusinen Linda och lite vänner. En barndomskompis ska även med vilket kommer bli sjuuuuukt kul. Vi har alltid så galet roligt när vi är ute och festar tillsammans :D

Linda och några andra ska på konser förts så ska möta upp dom vid 23 tiden. Innan dess blir det drinkkväll här hemma med Micke och Martin. :)

Blir rätt svartklädd idag, men har min nya gråa hatt på mig så jag är nöjd . Inge kan gå fel as long as I gat my hat :D
Från mig , till er, en riktigt trevlig kväll


Vänner....

Det finaste man har !



Ny skissat ;)

Många olika målningar på gång nu ;)


Gooo

Sometimes I don´t no if I should laugh ore cry. People suck !!!

Idag efter jobbet hade jag tvättstugan. I de bästa dagar så är det inte något jag ser fram emot men när något som idag händer så blir jag tokiiiig. Någon IDIOT som slängt in två maskiner precis innan jag kom ner. Dom hade bara gott i fem minuter. Vilket betyder att en idiot varit där och lagt in dom fem i tre. Gaaah. Så jag tog ut deras tvätt och hängde dom i torkrummet för att vara lite snäll, fast jag inte borde. Tvätten låg kvar när jag skulle hanvända torken så vek ihop det och la de på en bänk. När jag går ner för att hämta min tvätt vid halv åtta, ja inte förens då så kommer puckot och hämtar tvätten. Roppade efter honom "URSÄKTA" Men han sprang iväg. Blir fan tokig på sådanna människor.
Jaja, nu är det ialla fall tvättat. Skön ! Har även hunnit med att diska, städa lite smått i badrummet, VILAT, kollat på Kungfu Panda och lagat Tacos. Ut över jobbet då da ;) Hade tänkt träna men är så sjukt trött efter allt tvättande plus att jag inte sov någe bra inatt. Så gjorde 20 situpps. 20 armhävningar och 30 rygglyft medans jag väntade på att ena maskinen skulle bli klar :P Fick bli min träning idag ^^ I morgon blir det ordentligt ialla fall. Promenad hem från jobbet och sedan träning på gymmet. Ska väl fortsätta min städning lite också. Det eller rensa garderoben lite. wäh ! Orkar inte med alla dessa borden och måsten. Men men, bara bita ihop.

Händer lite små roliga grejer nu men inte förens något är spikat så tänker jag skriva om det här :P

Måndags regn

Har legat hemma och varit sjuk hela helge, inte speciellt givande. Men idag är jag mycket piggare och imorgon blir det jobb för fulla muggar :)

Som sagt, eftersom jag varit sjuk så har jag inte så mycket roligt att dela med mig. Har börjat fixa om designen på bloggen sen även börjat måla/skissa lite igen. Går verkligen i perioder det där :) Men nu är jag riktigt på G att börja igen .. Så blir nog en del bilder på det framöver här i bloggen ;)

Här är pågående projekt :


I överigt sker det inte så mycket, eller jo. Hehe, men åter till det senare när allt börjar bli klart.

Veckan fylls av arbete Tisdag - Fredag. På Fredag åker jag raka vägen från jobbet till stan med Rejrej. Vi ska kika lite i butiker och ta en fika :D Någon av dagarna hade jag även tänkt gå ut med min fina kusin. Hon frågade mig idag om jag hade lust att följa med ut inne i stan i helgen, och inte kan man säga nej till det. Inte när fröken fräken tar sig in till stan och har luckats få barnvakt. Nej då säger man aboslut inte nej :D
Dock vet jag inte vilken dag hon menade. Det återstår att se :)

Nej, nu ska jag ta mig en kopp te och titta på något mysigt.

Natalie signing out !

Vad gör man när man är sjuk och uttråkad ?

Man skissar och målar lite :)





Fix

Strular det eller ser lite skumt ut ett par dagar här på bloggen så är det för att den stylas om lite.

På arbetet

Bildbomb på nya frisyren så här från jobbet medans jag väntar på att Erica ska träna klart :D

Älskade systerdotter !!

Telefonsamtal med systerdotter 1,6år :
Jag: Hej mosters älskling.
Ninia: dä
Jag:Mår Ninia bra?
Ninia: Ninia !
Jag: Ja, mår Ninia bra ?
Ninia:Aaa, Leka.
Svåger i bakgrunden: Ska moster komma och leka?
Ninia: Aaa !!
Jag: Ja jag får komma och leka med dig snart vännen.
Ninia: Mm (bestämt)

Dum moster man är som inte är där tillräkligt :P


B

Black bird singing in the dead of night.
Take these broken wings and learn to fly.
You were only waiting for this moment to arrive.
Black bird fly !!



Inleder dagens inlägg med ett litet citat från en låt. En mycket bra låt som jag hörde första gången i ett glee avsnitt :)

Idag har jag tagit det lugnt och mest myst med Micke. Om någon timme åker han in till stan och äter middag med sin bror. Själv är jag för lat för att följa med, så istället umgås jag med Rejsna ^^ Tar med mig lite vin ner till henne och pratar lite skit ;)

Händer rätt mycket och ingenting runt en just nu. Tillräkligt för att man ska ha en massa snurr i huvudet men inget som måste göras ;)

Nästa vecka börjar jag jobbet igen. Blir två lite längre förmiddags pass och sedan två eftermiddags pass för att sedan vara ledig tre dagar :) Skönt med rätt mjuk start. Om schemat ser ut som vanligt dvs. Kan ju blivigt lite ändrat nu när jag haft semester. Så får se :D

Jaja, inget annat och säga så nu ska jag gå och leka med mina naglar ;)

byebye

Sol,träning och en massa umgänge !

Idag blev det sol med Vica som planerat. Vid 4 gick vi hem till mig och spelade ett frågesports spel . Skit kul :D
on gick strax innan sex. Då gick jag och handlade inför middagen, som blev Club sandwich. Blev riktigt gott och mätt blev man ^^

Efter det gick jag och tränade med Rejna i en timme.
*20 min på cykel
*Tre magövningar
*Triseps
*10 min crostrainer

Gick hem och åt en halv chokladbar och sedan gick jag ner till Rejna för att sedan ta en promenad på 20 min med hennes hund. Nu är jag hemma, mätt och trött. Ska kolla på en film med Micke och sedan SOVA :D

Imorgon blir det förs fattiga riddare hos Rejna :D Sen bär det av till stan för en fika med Sanna ^^
Blir sedan middag med älsklingen om han inte träffar sin bror. Har lite saker jag tänkt göra till middag så får se hur jag ska hinna med allt ^^

Men men, nu blir det tv och sen sängen :D


4 dagar till..

.. Sen är semestern slut. Gör iof inte så mycket för Micke har ändå börjat jobba och är inge roligt att vara hemma själv ;)

Idag ska jag ialla fall till Kallhälls badet och sola lite med Vica. Ska möta upp henne om en stund utanför konsum och köpa med oss lite saker till stranden. Kvällen är ännu oplanerad. Känner för att hitta på något skoj så här sista dagarna på semestern.

Igår fikade jag med Vica på dagen och gick sedan hem till Rejna för lite kaffe och tjejsnack :) Blev kvar där till strax efter sex och sedan gick jag upp två trappor hem till mig och började med maten ;) Skönt att ha en vän som är ens granne ^^
Micke och jag tog en liten promenad på kvällen och efter det gick jag och tränade en stund. Har ju piercat mig så var lite små försiktig.

Yes thats right, det var de jag gjorde på East streat. Jag piercade mig :D Hehe !
Så ska inte bada idag, bara sola :)
Jaja, nu ska jag packa det sista och sedan ge mig av till stranden!
See yaaa !

GAAAH !

Paaaiiin !!!



What did I do ? ;)

AWESOME!

Igår var jag nere i Nynäs och hälsade på Linda som planerat :) När jag klev av tåget plingar det till i mobilen och vem är det som messar om inte min kära kusin Stefan :D Han såg mig gå av från tåget som han tydligen också satt på. Han följde med mig och L på lunch nere på Konditoriet. Supermys att få träffa BÅDA kusinerna :) Var även hemma hos L en stund och då kom min fina faster hem så jag fick kramas lite med henne med^^ Yeay !!

Åkte hem vid halv fem och började med maten nästan direkt. Micke slutade vid halv 7 så då passade jag på att ha det klart tills han kom hem:)  ( nästan) :P
Blev hemma-gjord pyttipanna gjord på färskpotatis, redhot choritzo korv,lök,bacon och lite färka kantareller :) Blev himla gott faktiskt. Inte dierkt en klassisk pyttipanna men gott!!

Nu bär det snart in till stan. Ska möta upp Renée vid Medis och sedan ska vi ... ja, vad ska vi göra ;) ? Fundera på det ni tills jag kommer tillbaka !!
See Yaaa!!
GAAAAAH, snart är det gjort. NERVÖS!

RSS 2.0