.s s.

Oj vilken dålig uppdatering. Har haft så mycket att göra. Massa plugg och annat tjafs.
Idag hade jag en del av en prövning i rättskunskap, vill inte riktigt yttra mig än om hur det gick. Gjorde det bästa jag kunde och är nöjd med det jag presterade. Sen är frågan om det tillfredställer läraren. Ska snart plugga lite Info layout och några andra saker.

På torsdag är det mösspåtagning och efter det går det bara utför med studentskivor och annat studentfirande.
Har planerat en massa inför studenten, ska bli så jäkla skönt att ta studenten.. ojojoj ^^

Har inte hänt så mycket sen jag skrev sist, har varit hemma hos min syster och sett hur det blev när dom tapetserade. Sååå fint. Annars har jag som sagt var pluggat, städat och solat. Har ju varit riktigt fint väder i helgen..

Nej ,plugga var det !

Hitt the lights

Hej hopp.
Måndag  ! Inte någon rolig dag. Har varit fint väder men kallt.
Har idag hunnit göra ett Svenska arbete och påbörjat ett annat. Är även nästan helt klar med ett psykologi arbete, men bara nästan.
Min lärare har fortfarande inte svarat på mina mail angående prövningen jag ska ha i fek B. Vilket börjar irritera mig lite, men får bita mig i läppen och vänta på svar.

Idag har vi grillat igen. MUMMS. Denna gång var det jag som grillade, HELT själv. Haha, gick riktigt bra. Stolt!
Resten av dagen har gått till plugg och promenad.
Har varit riktigt trött idag eftersom jag inte fått så mycket sömn i natt. Har nämligen legat med världens mensverk under natten och knappt fått en blund.
Så ska väl gå och lägga mig snar med tanke på att jag ska upp klockan 6... Usch !!!
Ska först titta lite på en serie först.

Förhoppningsvis så kommer jag lyckas lura in Jessica till stan innom en snar framtid. Måste bara hitta en dag som passar oss båda ^^ Jag är ledig varje torsdag men det är den ända dagen hon inte är ledig, lyckat ;) ..
Men vi ska nog hitta en dag som passar oss båda ^^

Nej, nu är det dags för mig att slita mig från datorn...

Ha en bra natt alla människor..

Lördag

Idag har varit en rätt lugn dag, bra, men lugn. M och jag grillade lite till lunch, grillspätt och kyckling korv, muuuuumms . ^^
Resten av kvällen är oplanerad, ska snart gå och handla lite grogg virke utifall man vill gå ut i kväll.
Blir inget jobb denna helg. Gick inte på Mctime i morse för att se hur många det var som jobbade, alldeles för många som vanligt. Så jag, irriterad som vanligt, ringer och frågar om jag lika gärna kan stanna hemma idag. Vilket jag fick och för en stund sen ringde dom och frågde om jag även ville vara ledig i morgon. Jo visst, skönt att få vara helt ledig någon gång. Men denna helg är den sista helgen jag kan göra så på. För snart tar jag studenten och då är det slut med "gratis" pengarna ;) .

Igår spenderade jag och M mesta kvällen med att jobba på min Webdesign uppgift, gör en hemsida åt en lärare. Blir riktigt bra måste jag säga . Kanske lägger upp en länk sen så ni kan få se. Inte bestämt mig än ;) ..

Nu ska jag springa och leta lite efter en borttappad mössa, sen bär det av till konsum.

Hoppas alla får en trevlig lördagkväll..

På återseende !!

Kanin

Som jag upprepade gånger nämnt så brukar jag roa mig med att måla. Har även visat er lite av mina bilder. Just nu håller jag på att måla en tavla avbildad en bebiskanin. Hela tavlan ska vara i olika nyanser av lila. Hitils har går det bra och jag är riktigt nöjd. Tänkte lägga upp en bild och visa hur den ser ut just nu. Kom ihåg att den inte är klar.


Flytt.

Idag har varit en bra dag, mycket saker att göra, men bra. Var i lägenheten vid 2 och ställde in lite saker i förådet så vi skulle få plats att måntera ihop soffan. Allt gick jätte bra. Mötte upp pappa vid 4 och började lassa ner den nermånterade soffan på flaket. Mamma och Per hade redan månterat ner den så det slapp vi göra, så snälla ^^
Sen kilade jag in i mitt gamla rum och hämtade lite av sakerna där. Tänkte passa på när man ändå fick skjus =D
Fick med mig sterion, PS2, spel, vinställ, lite tavlor och fotografier. Så nu är det bara lite kläder och annat tjafs kvar ;)

I lägenheten så håller vi på att bygga en liten "bar". Men idag kom vi fram till att brädan vi tänkt använda kanske är lite för kort på sidan. Så pappa erbjöd sig att fixa en ny planka till oss om den vi har nu inte passar, YEAY ^^ Måste måtta lite och fundera.Hehe!!

Nu är man äntligen hemma igen och har precis tagit en efterlängtad dusch. Ska snart träffa Maya, sen bär det av till Eagel en liten stund. Blir nog inte så sent för mig och inte så mycket dricka heller. Ska upp rätt tidigt i morgon och måla i lägenheten. Inte direkt någon party kväll, men kul att träffa lite människor^^ .

Fick även träffa Troja lite idag, JIPPPI =D .. Pappa hade med sig henne in till stan. Mys pys hund!

Nej, nu ska jag ta och göra  mig iordning för "utgång".
Ha en trevlig kväll alla bloggläsare.

På återseende !!

Underbara Vår !!

 
            

  


Nytt

En lång tid har gått sedan jag sist uppdaterade min blogg. Men det har varit så otroligt fint väder så har inte lekt med datorn så mycket.^^
Påskhelgen blev bra, fint väder som sagt. Jobbade i lördags annars tog jag det lugnt. Har solat lite nästan varje dag. Ni förstår, på våran alltan är det alltid helt lä och pga det mörka trät så är det alltid jääätte varmt =D
Grillning har stått på menyn nästan hela veckanm goooooott. Förutom igår då det var middag hemma hos Mickes pappa. Blev påskäggsletande och god mat. Hehe, kul att någon mer än min egen familj är galen i påskäggsletande ^^ Så det ska vara.

Igår på dagen blev det även lite basket spelande med M och hans bror, spelade 21. Kul kul, förlorade hela tiden men jag var glad ändå.

Idag har det inte hänt så mycket. Har fixat lite på min blogg och ätit thai ^^
På onsdag kommer pappa in till stan och hjälper oss köra över bäddsoffan vi fått av mamma ( Tack mammsen )
Ringde "brorsan" idag och frågade om han ville ha våran gamla soffa. Han skulle komma över och kika på den någon dag för att se om den var mindre och bättre än den han har nu, lets hope so ;) Vill inte slänga den. Det är en riktigt bra soffa ^^

Nej, nu är det dags för mig att sova. Ska upp relativt tidigt i morgon och fixa lite i lägenheten. Hoppas ni alla haft en jätte bra påsk.
 
God natt och glad påsk !!

Bra söndag, bra !

Denna dag var inte lika vacker som dagarna innan har varit, men det har varit en jätte bra dag ändå. Har spenderat mesta delen av dagen med min storesyster. Hon och hennes man har precis flyttat, så idag kom hon och hämtade mig så åkte vi till IKEA och shoppade saker till det nya boendet  ^^ Blev lite saker till badrummet, utemöbler till deras stora balkong samt lite växter och annat jox =D Mycket fina saker !

Så när vi kom hem till syrran efter inhandlandet så blev det till att fixa lite där hemma, vilket ledde till att jag fick en massa kläder .... YEAY !!! ^^
Sen blev det mat, potatismos och köttbullar. Sååååå gott, var vid det lager riktigt hungring så slängde i mig maten. Haha, fortfarande lite magknip.

Sen var det dags för mig att åka hem. När jag väl kommer fram till tåget så måste jag sitta och vänta i en halv timme. Vid Karlberg skulle jag byta tåg, och tråkigt nog var tåget en kvart försenat pga banarbete i Jakan, jävla skit !!
Men men, nu är jag äntilgen hemma! Fick en liten kick av att vara på IKEA idag så nu börjar jag omplanera massa saker för lägenheten, HAHA. Man kommer nog hinna ändra sig tio gånger till. Men det får man ;) ...

Nu ska jag kila ner och titta på film men Micke och sen sova. Helt slut !

Sov gott alla blogg läsare och glad påsk på er som inte kommer läsa något mer innan dess ^^


RSS 2.0