GRATTIS PÅ MIG "

Om bara någon timme är det min födelsedag, min 20ÅRS DAG :D
Men redan nu har jag fått min första present av Micke :D ..
Kom hem från jobbet och kliver in i en nystädad lägenhet. På barbänken står en prinsesstårta och i Mickes hand ligger ett paket. I paketet låg en tröja. Super fin och sköööön. Så den ska jag ha på mig i morgon :D...
Har man en underbar pojkvän eller vad :D

I morgon ska jag möta upp min mamma och syster klockan 12 för att göra gud vet vad :P det märker vi.
På kvällen blir det firande hemma hos mamma med min och mickes familj. super mys.
Men nu ska jag fika med M...


Kram och grattis på mig :D

nytta

Sådär. Då är jag inne på de sista timmarna på den sista lediga dagen. Blä.. Men men . Börjar inte förens fem i morgon så är ju en stund kvar ;) hehe ...

Just nu sitter jag hemma och äter lite godis tillsammans med min vän Linn. Hon kom hit vid 8. Har ätit lite burger king mat och pratat massa bajs.. Funderar på att titta på en film, men får se hur det blir.. Kanske bara fortsätter prata och ta det lugnt..

var som sagt var hos min syster här om dagen.. Super mysigt. Vaknade klockan 7 och kunde inte somna om. Någon timme senare gick även min syster och min lille systerdotter upp.. Bebban var lite små grinig men gick jätte bra. Tills jag skulle klä på henne. Hehe, men tillslut fick hon en söt liten klänning på sig, MIN gamla klänning ;) ..
Hade ialla fall en såå skön och mysig dag tillsammans......

ska kila och handla lite  nu..
skriver mer sen
på återseende

hos

Efter en lång dag på jobbet så är jag äntligen hemma... hos min syster :D.. hehe..¨
Ska sova här i natt,sitta uppe på natten och hjälpa till med Ninia:D .. mys pys..
Just nu sitter jag och tittar på tv. Inte så mycket som går så här dags men lite små saker kan jag nog hitta :)
Rätt trött så ska nog sova snart.

skriver mer i morgon..

Fredag för mig

Igår väcktes jag av ett samtal från min far. Han var i närheten och frågade om jag hade tid för en fika. Trött och lite små bakis tackade jag ja och rullade mig ur sängen. Efter att ha fikat skjusade han mig till min syster då han hade ärenden i närheten. Skönt att slippa åka tåg ;)
Väl hemma hos min syster fick jag en bebis slängd i famnen nästan direkt :D Systrami skulle få göra i ordning sig i lugn och ro så moster Natalie kom väldans lägligt :D ... Vi satt hemma och myste ett tag, pratade lite ,åt och fixade oss. När vi var klara gick vi ner till centrum och hälsade på våran mor på jobbet. Drack lite kaffe tillsammans med några av hennes kollegor. Blev även ett snabbt hej till P :) 

När vi var klara där gick vi och handlade lite för att sedan skiljas åt. Men bara för en stund. För två timmar senare var jag hemma hos A igen och åt lite middag och goood efterrätt. Blev torsk i hummersås med potatis mos och kladdkaka med fruktsallad och glass till efterrätt.. Mumms.
Vid tio åkte jag hem och hoppade nästan direkt i sängen. Var fruktansvärt trött eftersom jag varit bakis tidigare under dagen. Mös lite här hemma med M och sen sussade jag kudde. Sov rätt länge idag och även när jag vaknat så låg jag kvar i sängen. Bestämde mig för att inte göra ett piss innan jobbet. Men får  ha sådana dagar ibland också.
Just nu mår jag väl sådär. Kom hem från jobbet för en timme sen. Skadat mig lite på jobbet och mår lite små dåligt i kroppen. Hoppas jag inte blir sjuk. Speciellt inte nu när jag snart fyller år..
Tror bara jag är trött och skadad ^^
Jaja.. Nu ska jag äta lite choklad och titta på en film
kramsej

Jag är grym

oj ojoj.
Kom precis hem från korgen. Har sjungit kareoke ... så kul ^^ lite blyg var jag allt. men bra gick det :D
Sjöng Johnny cash, Hurt. Gick bra. Jag är ju ingen man så den blev inte allt den kan vara. Men bra blev det :D
Nej nu ska jag dricka lite mer vin och sen sussa kudde. kramsi

LEDIG !

Äntligen ledig !!!!
Så himla skönt. Har nu jobbat 8 dagar i sträck, helt slut i kropp och själ. Men i kväll blir det mys. Ska handla hem lite god mat och dryck och bara ta det lugnt. Sen om kroppen orkar ska vi gå ner till rock-kareoke ^^ Om jag känner för att sjunga lite ;) hehe..
Hitils har jag inte gjort så mycket. Började dagen med ett varmbad :) Har ätit god lunch och varit på en promenad under den korta stunden solen tittade fram . Lite molningare idag än det varit de senaste dagarna. Men fint ändå  :)
Nu ska jag snart lägga på lite roligt smink tänkte jag. Passa på att göra sig superfin nu när man är ledig :D.. hehe .Men innan jag göra det ska jag titta på lite vänner tror jag.. 

Ha en fortsatt bra dag alla nära och kära.. Ni andra också ;)

Natalie´s Head

Hej alla glada :)

Idag har varit en rätt så bra dag måste jag erkänna. Har inte hänt något speciellt, men allt har bara varit allmänt bra.

Låg i sängen rätt länge idag och tittade på lite serier med M. Skönt att bara få ligga och mysa ibland utan att behöva stressa upp till något. Vid 1 åt vi lite lunch och sedan tittade vi på lite mer serier. Började jobbet klockan 5.På jobbet var det inte så mycket att göra. Alla gästerna gick kvart i 8, skulle nog titta på Melodifestivalen. Tråkigt att jag missat var enda del detta år pga jobbet. Men men, får titta när det kommer upp på Internet :)
Som sagt, fanns inget att göra efter klockan åtta på jobbet så idag blev jag klar med städningen långt innan stängning. Skönt ^^

Sen jag kom hem har jag tittat på tv, ätit lite godis, sippat på lite vin och pratat med älsklingen. Har även gjort ett hörsel test man kunde göra på datorn, kul grej ^^ Fick bra resultat ialla fall ..
Förutom dagens händelser så finns det mycket som snurrar i huvudet just nu. Men har fått ett tips av min kusin att inte skriva några av dessa saker på min blogg så ska ta och lyssna på hennes kloka ord ;)
Vissa saker kan jag i alla fall skriva.

Jag har upptäckt att jag är en rätt så utseende fixerad person, mest när det kommer till mig själv. Vist, jag sminkar mig inte varje dag, spenderar inte flera timmer på att göra i ordning mig och jag tränar inte som en galning för att få den perfekta kroppen. Men jag bryr mig, stör mig och har komplex. Hitils har jag haft tur och inte behövt  bry mig så mycket om smink och träning, men ju äldre jag blir desto mindre trivs jag i min kropp. Därför ska jag nu köpa ett nytt gymkort för att få den kroppen jag vill ha, ta fem minuter extra på mig om dagen för att lägga på lite maskara och fixa håret.
Jag mår så mycket bättre och känner mig så mycket finare om jag bara har lite maskara på mig, så, nu ska det bli lite ändring.
Sen finns det ju ett par saker jag vill göra som inte är lika lätt, japp, kirurgiska ingrepp. Skit fånigt och något som jag fått mycket olika kritik om. Men det är så jag känner, ska dock vänta med dessa permanenta förändringar.
Men men, nu ska jag strax sova för att orka upp tidigt i morgon och gå på en långpromenad :) Som sagt, måste börja någonstans !!

Ny design,ny dag, ny ..... ?

Idag har varit en jätte skön dag. Vaknade vid 10 och gjorde lite snabbt iordning mig och gick sedan ut på en promenad i det vackra vädret tillsammans med Micke.
Efter våran promenad gick vi och åt lunch, supergott och blev väääldigt mätt.

Efter det har vi bara tagit det lugnt. Fixat lite med min blogg design och även en vän till Min lillasysters blogg.
Fick ett gulligt litet mail av denne vän där hon frågade om jag kunde fixa hennes blogg, och självklart kunde jag det. Så fort jag får tid :) Super söt tjej.

Kanske får ni se hennes bloggdesign när den är klar ;) Om hon tillåter mig länka till den..

Har även planerat lite inför min 20års dag . Ja, jag fyller ju faktist år om bara ett par veckor.
På onsdagen den 31,min födelsedag, ska jag hem till mamma och firas. Även Mickes familj ska dit.
Helgen därpå, påskhelgen, ska jag ner till min far i landfjärden och ha en litet större firande med vänner och släkt.
Ska bli sååå kul. Längtar som tusan ^^
Hade dock planerat att ha en viss klänning på mig, men den verkar ha flytt sin kos. *arg*

Förövrigt så jobbar jag på precis som vanligt. Nu har jag lyckats få vara ledig två dagar i veckan ett par gånger, vilket är vääääldigt skönt. Får se hur länge det håller i sig.

Mitt hår är nu ljusare och ljusare ska det bli. INTE BLONT, bara ljusare än svart ^^ Får se hur det blir när det är klart.. Just nu har jag inte ekonomin eller tiden till att fixa det, så jag får snällt vänta ett tag.

Nej, nu ska jag göra lite mat, hungrig som tusan.
Ska försöka bli bättre på att blogga..

Lovar !


RSS 2.0