PARTY

TIME TO PARRRRTTYYY!

Body Bilder :P haha

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på mina MUCKLER till och från så även ni kan få se hur min kropp förändras :) Även jag kan behöva bild bevis på att det händer något för kan lätt kännas som om det inte händer något .. Och tid tar det, går inte över en natt. :) Men men, här kommer ialla fall lite AMMATÖR BILDER tagna denna vecka.





Så var det med det ;) Ha en super trevlig helg alla fina människor så lovar jag att uppdatera med text snart :)

Kort uppdatering på riktigt ;)

TRÄNING OCH KOST
Måndag:träning; 2timmars skogspromenad. Mat; grekisksovlaki,kötbullar+spagetti,choklad
Tisdag:träning; koppargymmet biceps+bröst+mage. Mat; två hårdbrömackor med leverpastej,sallad,allahjärtansdagmiddag.(vitlöksbröd,fetaostbiffar,flyftpotatis,tzatsiki,sallad,kladdkaka)
Onsdag:träning; hemma med skivstång ben. Mat; två hårdbrömackor med leverpasten,risifrutti,lax+potatis.


VARDAG
I helgen blev det som nämts utång. :D Elin var lite små krasslig men kom ändå . Så vi åt middag tillsammans, fixade oss och sedan drog vi ut i Kallhäll med Micke. På krogen mötte vi Cappi så vi drog med oss honom till Kungsängen sen. Där mötte vi lite andra vänner så var festen igång ;)
Söndagen bjöd på kalas hos min syster. Ninia fylde hela 2 år :) Ungen var överlycklig över att få så mycket presenter och uppmärksamhet ;) Hehe.. Goare barn får man leta efter !!!

Var även ledig i måndags. Den dagen spenderades ute på isen. :) superfint väder så jag och Micke tog en långpromenad på isen, från Kallhäll till Görvelnslott :D Mega mys. Kollade lite på film och bara mös efter det !
Igår och idag har jag jobbat och tränat. Inte hänt så mycket mer.

Förutom alla hjärtans dag firandet igår. Jag bjöd micke på en trerätters middag eftersom vi sagt att vi inte skulle köpa något . Men så hade gullet gott och köpt en present ändå :) Naaaw. En jätte fin och skönt långarmad träningströja, som jag tränat med idag ;) ska lägga upp bild på den någon gång :)
Gillar bäst att tränga i långärmat, vilket tydligen älsklingen snappat upp på (eller var det ren tur ?) ;)

Ska även träna i morgon och på fredag. Får se vad som sker i helgen. Tror det blir en rätt lugn helg. :) Ska träna någon dag. Hoppas på fint väder så man kan ut och gå lite i skogen :)

nej nu ska jag äta .. Tjenamors !

Lite tidigare uppdatering!

Tänkte försöka köra en snabb uppdatering för hur veckan sett ut hitils.

TRÄNING OCH KOST

Måndag:
Blev träning på koppargymmet med Micke. Han har bricka där nu så kommer nog bli en del träning där.
Körde mage, bröst och biceps. Gjorde en magövning jag aldrig gjort förut som var galet jobbig :D Man hade en bräda som man hakade fast i en ribbstol . Ju mer lutning desto tyngre. Nya favvo magövningen :)
Tisdag:
Vaknade med nackspärr så blev inte någon avanserad träning. Enbart lite hopprep och knäböj.
Onsdag:
Idag blir det ingen träning skulle jag tro. Om magen ger med sig så har jag planer med mamma och gör den inte det så blir det hem och sova.

Är lite svårt att i efterhand komma ihåg vad man ätit varje dag har jag märkt.. :P Så får bli lite halvhjärtat uppdatering med det tills jag hinnar en bok jag kan skriva ner det i ;)
I måndags blev det Lunch ute, åt jägarbiff med rotfrykter. Till Middag blev det en tonfisk sallad.
Gårdagen var himla dum, han inte med något alls, så blev slarvigt nog en damsugare till frukost, en halv subway macka med tonfisk till lunch och kyckling klubbor med bulgur till middag.
Idag har jag ätit två lingongrova till frukost med leverpasjet på, vad som bjuds resten av dagen vet jag ej.

Har även hunnit med en del slarv redan ;)
1 damsugare
1 kanelbulle
2 sura nappar
VARDAG
I Måndags var jag ledig. Så blev en hel dag med Micke. Lunch, träning och mys framför tven. Tisdagen bjöd på nackspärr och stress fäljt av jobb. Blev en trevlig kväll dock då alla mina favvo serier gick :)
Idag är planerna att gå på teater med mamma. Men min mage vill inte riktigt vara med idag så får se om det blir bättre. Annars blir det nog inget gos med mamma :( Är redan helt matt av att ha ont, men hoppas att tebletterna börjar göra sitt snart.

Resten av veckan är faktiskt fullbokad. Jobb fram till 16 varje dag. Ska till läkaren i morgon efter jobbet och ta lite prover. Antingen i morgon eller på fredag måste jag till systemet och handla samt köpa present till min vackra systerdotter som fyller 2 år på söndag :D
Både i morgon och på fredag ska jag även försöka hinna med träning och städning. Micke sticker på hockey i morgon så ska passa på att få lite gjort hemma då ;)


Till helgen blir det party och kalas för hela slanten . På lördag kommer Elin hit för träning, relax och utgång :) Flickan sover även kvar :D YEAY !!
Söndagen bjuder på barnkalas hon systerdottern. Underbara unge , varför blir du så gamal ;) ? Ska bli så mysigt att få krama på henne. Inte träffat henne, eller min syster på himla länge !!





Nej, den korta uppdateringen börjar bli för lång och jag måste ut och skrika lite känner jag .
Men  ha en toppenbra dag alla människor där ute !!

1 Inlägg i veckan ?

Verkar som om jag bara har tid att uppdatera en gång i veckan :P Haha ..Måste nog skärpa mig för blir så himla långa inlägg annars ;)

TRÄNING OCH KOST
(lite kortare sammanfattat inlägg)

Vad har Natalie tränat denna vecka då ?
Måndag: ca40 minuters PW (power walk) , ca30 minuters styrketräning för biceps,axlar, rygg och mage.
Tisdag: ca40 minuters PW.
Onsdag: 20 knäböj (hemma) med skivstång.
Torsdag: ca70 minuters styrketräning för mage, rygg och axlar.
Fredag: Träning ben med skivstång(hemma), 3*15 knäböj, 3*10 utfall, 3*10 omvänt utfall.

Så har min träningsvecka sett ut hitils, väldigt lugnt, för lugnt om ni frågar mig . Nästa vecka blir bättre.
Matschemat har även det varit lite slarvigt.

Frukost:

Måndag-En skiva mörkt bröd med ägg (190kcal), hårdbröskiva med skinka(110kcal), 1vittbröd med pastej(150kcal)
Tisdag-En banan(75kcal), en skiva morotskaka(200kcal)
Onsdag-En tallrik yoghurt med müsli(200kcal)
Torsdag-Två klunkar yoghurt(59kcal)
Fredag-En tallrik yoghurt med müsli(200kcal) och två stekta ägg(180kcal).

Lunch:
Måndag-Sallad, halv baguett med kalkon( 400kcal)
Tisdag- Mörkt bröd med leverpastej. (120kcal)
Torsdag-Sushi/kina buffé(600kcal)
Fredag-Fläsknosett.(500kcal)

Middag:
Måndag-Kyckling,keso och stekta grönsaker (500kcal)
Tisdag-Kassler med morot  (450kcal)
Onsdag- Köttbullar med morot och senap(300kcal)
Torsdag-Biff med pommes ( 800kcal)

Eftersom jag jobbar i helgen så hade jag och älskling en ätar dag i går (Torsdag) Men har även slarvat lite idag.
De "synder som skett denna vecka är:
1 morotskaka (200kcal)
2 rader mörk choklad(200kcal)
2 bitar kladdkaka(400kcal)
1 semla(300kcal)
3 småkakor(150kcal)
4 vitlöks kex(300kcal)
2 nävar ungsbakade chips (400kcal)

En rätt så slapp vecka på alla sätt när det kommer till denna kategori.Men man måste få ha sådana veckor med !

VARDAG

Vad händer annars då ? I början av veckan bodde vi hemma hos svärmor då det var folk som tapetserade och målade i lägenheten. Vi var tillbaka hemma igen på Tisdag kväll om jag minns rätt. Så på tisdagen innan jobbet gick vi hem för att städa och ställa tillbaka möblerna. Medans jag var på jobbet så fixade Micke klart allt så allt var klart när jag kom hem. Gulle :)

På onsdag morgon fick min älskade vän och kollega äntligen sin dotter. GRATTIS SANNA OCH MICKE TILL ERAN VACKRA DOTTER!!!! Känns helt stört att hon nu har blivit mamma. Går fortfarande och tänker på henne som gravid ;) Haha.. Ska bli sååå spännande att få träffa flickebarnet och få se Sanna och hennes nya familjs resa som nyblivna föräldrar :)

I Torsdags kom bästaste bästisen hit :D vi möttes upp klockan 11 för en tidig lunch. Efter det gick vi till gymmet och tränade i lite över en timme. Efter det gick vi upp på relaxen och bara mös, i hela 2h30min :P HAHA. Det bubblades, bastades, användes ansiktsmask och hårinpakning och massa mer mys :)
När vi kände oss mätta på spaandet så gick vi till centrum för lite fika satt där och pratade himla länge innan jag begav mig hemmåt för middag med älsklingen.

I dag har jag dock haft en himla dum dag. Exakt vad ska vi inte gå in på. Men blev inge jobb för min del. Nu är jag dock mycket bättre och laddar inför en underbar jobbhelg med massa festligheter !! ;)
Och eftersom jag känner mig lite piggare nu så ska jag köra det benpass jag skrev att jag ska göra :)

Får se när nästa inlägg kommer :) Men ska försöka uppdatera oftare så jag slipper skriva så himla länge ;)

Trevlig helg !

RSS 2.0