Party

Nu sitter man hemma hos pluttis :D.... (elin)  Fick världens godaste tvårätters middag. Först pasta med kyckling och pesto, sen ginos till efterrätt :D sååå gott. efter det har kvällen bestått av drinkar och styling... Man börjar bli lite rund i huvudet nu.. si så där lagom.. Juste, har namnsdag idag om det är någon som känner att dom vill gratta.. :D
Grattis till min syster, syster dotter och mamma som också har namnsdag... Massa kärlek till er !!

Nej, nu bär det av till fest.. En till drink sen så !!!!

Ska ta kort .. PÅMIN `N MIG !!!

21 Juli and it´s good ;)

Shollahopp !!

Denna vacka gillas, mesta dels i alla fall. :)
I måndags var jag nere i Landfjärden och hälsade på Pappa & Åsa, pappa fyller nämligen år idag så ville hinna träffa honom innan han åkte på semester ! GRATTIS PAPPA !!!! :D Almost 50 ;)
Vi grillade vildsvin och drack massa gott, vin, whisky och baileys, supermys ^^  . 

Efter det så har jag jobbat på klädbutiken, jobbade med Josefin idag vilket alltid är kul. Men skitungen drar på semester nu :( Får försöka klara mig ändå ;) 
Har fått in massa nya varor så är ett jäkla fixande just nu, men det är kul. Då har man alltid att göra i alla fall !

Ska jobba i morgon och på fredag också, sen är jag ledig lördag-söndag. Då bär det av till Nynäs för att busa med Elin  :D Längtar så himla mycket ! God mat, gott sällskap och massa massa alkohol  ^^
Men innan jag åker ner till Elin så blir det lite shopping med killen på dagen, man har ju fått första lönen från nya jobben då ;) Yeay !

Nej , nu ska jag titta på en film eller något. Somliga är ju inte på msn så finns inte så mycket att göra :P


Lite Ego!

Inte riktigt tid att skriva idag , men lägger upp ett par bilder på mig själv :D

En dag på väg till stranden

Första dagen på klädbutiks jobbet !



Ännu en dag på väg till stranden !
Hemkommen från stranden ^^

A story about a girl

Det var en gång en människa, en människa av kvinnligt kön. Denna person var en väldigt snäll och söt tjej, ville alla väl. En dag bestämde hon sig för att uträtta lite ärenden i den stora staden. Så hon steg upp då tuppen gal, satte sig på den (S)uper(L)ångsamma färdtransporten som skulle ta henne in till staden. Efter en lång lång resa, lite promenerande i den stekande värmen var hon äntligen framme.
Men ack en sådan bitter tant hon möttes av i stadens grummel. Ej fick hon den hjälp hon så innerligen behövde, ett elakt leende var de svar hon fick. Men flickan hade en tunga gjord av silver, så en förhandling blev hennes räddning. Hon blev tvungen att skicka iväg en stackars liten duva till en kvinna som kunde ge henne lite extra hjälp. Kort där efter kom den älskade fågeln tillbaka med goda nyheter. 

Tror ni flickans resa slutade där ? 
Nej, det gjorde den ej!

I en liten by, strax utan för den stora staden, en by vid namn Solnatteria bodde hennes vackra syster med hennes lilla familj. Så flickan bestämde sig för att hälsa på sin syster. Dagen vad ännu ung, så när hon kom fram bjöds det på morgonmål. Dom skrattade och pratade, busade och kivades, så som bara systrar gör. Flickans problem blev hennes systers och hennes systers problem blev hennes.
Dom tog en promenad i solen och mötte upp ett par kvinnliga bybor och deras barn. Flickans humör var på topp!

Efter så mycket skratt och intryck åkte flickan sedan hem, hem till sitt slott, i väntan på sin prins.
Strax innan middag kom hennes ståtliga man hem med ett leende till henne som lös av kärlek. Hon log för sig själv, kramade om honom och andades in allt som var han!

Flickan insåg denna dag, att med ett leende, kärlek och skratt kan hon klara sig igenom allt !!

A story to remember, a story that never ends !


En riktigt bra dag !

Idag har jag varit och solat nere vid Kallhällsbadet men Micke. Vi gick dit ifrån Jakan, åt lunch på en restaurang, stekt lax :D mumms ! Sen solade vi från 1 till 6 på kvällen. Då tog vi en liten promenix till M´s mamma och fixade lite då vi varit där i helgen. Sen gick vi även från Kallhäll hem :D har med andra ord gått över 1 mil idag ^^ Känner mig riktigt duktig .. Sen nu när M gick och skulle köpa kebab till sig så fick vi en pizza gratis för dom gjort en fel :D .. Osis, hehe.. Jag som köpt en Nutrillet shake till mig som jag skulle äta idag. Men men ^^ Så ska vara lite onyttig idag ialla fall ^^ Får gå lite extra långt i morgon och kanske inte äta något så fett :D haha .. !

Så min dag har varit väldigt givande. Helt slut nu, sol och mycket promenad !
Nu ska jag äta lite go pizza och sen duscha .!

Hoppas ni andra haft en bra dag och kunna njuta av det fina vädret :D

På jobbet !

Just nu sitter jag på mitt jobb, hotell jobbet. Dagen har varit riktigt bra. Min älskade syster var på besök en liten stund, supermysigt. Gosade dock inte så mycket med Ninia då jag är lite små förkyld. Har även väldigt trevligt sällskap i Reseptionen idag, en tjej jag inte jobbat ihop med innan, Sara. Oehört trevligt!

Dagen har varit lugn, lite små plock här och där som vanligt. Rensade ett avlopp vilket inte hör till det vanliga men annars en lugn dag.

Ska väl ta ett ryck och springa upp och ner för trapporna en vända ;)

Kramsej

Fredag!

Idag hade jag lite info dag på klädbutiks jobbet, gick jätte bra. Lite nervös över att jobba själv första dagen , men de ska nog gå bra. Förutom det har jag bara tagit det lugnt hitils. Är lite små förkyld så ska inte gör något överansträngande. Vila lite nu och sen ut i solen :D 

Blir bra ett kort inlägg nu. Ska försöka skriva mer sen!

Du är bäst goa goa du !

 

"Waka Waka"


RSS 2.0