Fix,trix och cider

Oj vilken dag ! Rensning i förråd, golv fix och städning. Helt död är jag. Nu sitter jag med en cider i handen och bara njuter av att vara klar med förrådet. Dock så hann vi inte åka till återviningen med allt idag så får ta det i veckan, eftersom dom har stängt i morgon. 

I morgon kommer pappa och Åsa över med kartonger. Ska även till bauhause och handla lite grejer. Mer städning och röjning ska det även bli.  :)
Sen på Måndag smäller det.
Ni kanske har lyckats förstå vad som ska hända, men tänker inte skriva det i ord förens efter Måndag :P Lite skrockfull sådär ;)

Nej, nu ska jag titta på något skoj och sedan lista ut vad som ska ätas till middag !!
Trevlig helg !

Fuskar!

Smygstartar min jul redan nu. Tycker den blir för kort på bara en helg, en dag med lucia och dag med pepparkaksbak. Nej, nu börjar jag min med julmust light och julmusik.

It´s hard when you have so much on the plate

Fullt ös medetslös har det varit till och från nu.
I helgen hade som sagt Erica sin 20års fest. Vilket blev supeeeer lyckat om ni frågar mig. Alla verkade  ha trevilg, god mat och trevligt sällskap.
På söndagen jobbade jag igen. Blev en riktig slak söndag. Vi tittade på film och spelade spel.

Var ledig på måndagen men inte blev den lugn för det. Åkte in till stan och fikade med Denise. Hon flyttar till Thailand nästa vecka så var ju tvungen att sno en dejt ;) Direkt efter det tog jag en promenad hem till mamma.
Där åt vi god mat, gosade lite med syster dotter och sedan begav sig jag , Angelica och mamma upp på vinden för att rensa igenom gamla barndoms saker. Var jätte mysigt att umgås med mamma och Angelica, lite mindre trevligt att hitta mina gamla dagböcker och brev. Tråkigt att bli påmind om hur vidriga och elaka vissa människor varit mot än. En sak att minnas och förtränga. En helt annan sak att se det framför sig igen, svart på vitt
.
Men men, Vi fortsatte kvällen med skratt åt annat och lite vin. Sen åkte jag hem och gosade ner sig hos min kärlek !!
Det finaste i mitt liv !!!

Sen i tisdags var det fullt ös igen. Men lite smått och gott som jag inte vill skriva om förens det är spikat  ;)
Och så är det ju idag då. Då blev det en låååång sovmorgon och sedan jobb ^^

Resten av veckan består av, jobb, städning, rensning, träning, och fix i lägenheten i helgen . Så blir nog inte så mycket skrivet här denna vecka. Ska försöka dock ..
Nej, nu ska jag packa ihop och börja bege mig hem.
Alla assarna och Erica på hennes dag :)

Fredag !

Nu är det fredag och arbetsveckan är äntligen INTE slut :D Nej , för denna helg är det min helg. Och kul ska det bli . Erica ska ha sin 20 års fest. Ska bli såå kul. Alla mysiga människor på samma plats :D

Just nu sitter jag och sippar på ett glas vin medans min brun utan sol ska torka :) Kände mig lite blek och tråkig men nu så ;)

Orkar inte skriva något . Men ville bara uppdatera lite ;) Hehe . Kanske skriver mer sen :D

kram

Kaaalllllttt!

Ja, det är det verkligen ! Idag när jag gick till jobbet var det bara 3 grader ute :( Såå kaaallllt !!
Måste införskaffa ett par varma vinterskor. Dom jag haft innan är trasiga i fodringen. inte bra !

Har varit riktigt dålig uppdatering nu. Såg på min mätare att det var två veckor sen.Oj oj oj.
Kan skylla på att jag varit sjuk. Nästan hela förra veckan var jag sängliggandes. Men nu är jag pigg igen.Bara lite små förkyld.
Så efter nästan två veckors uppbehåll från träning så är jag nu igång igen. Men måste ta det lite lugnt eftersom jag inte är helt återställd än. Blev ca 40 min i tisdags och 40 min igår :) I vanliga fall när jag kör i 40 minuter så hinner jag med minst fem övningar och 20 minuters kondition. Men dessa dagar så har jag som sagt kört lugnt. Så har blivigt :
Tisdag
10 min cyckling
Rygg och triseps (3*15)
Mage(3*12)
Bröst(3*10)
Onsdag
10 min cyckling
10 min romaskin
Axlar och triseps (3*12)
Situps (3*15)
Mage(2*10)
Rygg(3*10)

Erica är nu på praktik vilket gör att arbetspassen ser lite anorlunda ut. Lite längre och tidigare mårnar. 
Idag är hon dock hemma och är lite små krasslig. Så blir en rätt lugn dag. Hon ligger och vilar just nu och skulle göra det fram till tolv. Därför passar jaq på att uppdatera bloggen ;)

Slutar vid 2 och då blir det raka vägen hem för städning :) Jobbar i helgen och måste hinna få det städat innan dess så Micke kan fixa det sista på golvet :) Så blir städning idag och i morgon efter jobbet :)

I helgen blir det 20 års fest för Erica :DYEAY,Grattis :D Hon fyllde förra söndagen men har fest denna helg. Jag jobbar ju som sagt var i helgen. Så ska hjälpa till lite och förbereda samt styla Erica ;) Kanske ska göra en grej av det och göra oss i ordning tillsammans ^^ Ska kolla med henne sen :)

Nästa vecka är fullproppad med saker. Inte en lugn stund på hela veckan . Möjligtvis helgen ;)

Nej. Om man ska lista ut något att äta till lunch kanske :)
Ha en bra dag alla glada !
GRATTIS ERICA 20ÅR !!

RSS 2.0