Underbar dag

Helt otroligt hur bra allt kan bli över en natt. Har mått så otroligt bra idag, bra väder och underbara händelser.
Dagen började med att jag skulle ha mitt betygs grundande prov i SvB.. KLARADE DET... =D Efter det gick jag för att få de tråkiga tyheterna om projektarbetet, IG :( Men ,detta gjorde Natalie ändå glad. För jag trodde att om man fick IG i projektarbetet så kunde man inte få ett gilltigt slutbetyg. Men tammetusan det kan man vist. Yaey !! =D ..
Någon stans där emellan ringde jag till min pappa för att gnälla lite på att jag har sådan ångest när jag pluggar för jag hela tiden har i bakhuvudet att jag inte vill göra honom besviken. Det samtalet blev MYCKET givande och fick mycket förklarat för mig och mycket sagt. Så underbart!

När skolhändelserna var över så var det dags att röra sig hemmet. Vem möter jag inte då utan för skolporten om inte Sinem, hon och en vän skulle gå och sola och bjöd med mig. Jaaaaa !!. Fan va skönt det var, och lite brunare blev man ju faktiskt.

Väl hemma i Kallhäll gick jag saaaaakta hem. Vilket väder eller hur?? Man kände verkligen vår känslan. När jag kom hem skulle Micke nästan direkt gå till tåget, han tog en chansning och frågade mig om jag ville ge honom sällskap, och se, jag sa ja ! Haha , vilken chok han fick ^^
Så jag gick med honom ner till tåget och gjorde en liten snabb inhandling därpå... Sen var det hemgång igen.
Nu har jag precis tagit en liten tupplur och ska strax börja med laga pannkakor.

Hoppas eran dag har varit lika bra som min.
Kram kalas på er alla !

I lost my self

Jag orkar inte längre. Varför ska jag hela tiden tänka på vad alla andra ska tycker eller reagera på det jag gör? Varför kan jag inte bara göra det jag vill, det som får mig att må bra, och sen bara skita i vad alla andra ska tycka, och varför kan inte alla andra bara förstå detta och låta mig vara.

När jag sitter och pluggar så går ca 80% av mina tankar till att tänka på att jag måste klara alla kurser i skolan för att inte göra pappa besviken, och bara 20% går till själva pluggandet och lärandet. Jag vet att mina föräldrar bara vill mig väl och vill att jag ska klara skolan, men den pressen som jag lagt på mig själv pga deras "vilja" att jag ska lyckas i skolan har gett mig ett handikapp. Jag kan inte plugga, jag vill, men kan inte. Jag är så otroligt rädd att få ett IG, bara för jag inte vill göra andra besviken. Själv har jag slutat bry mig, so what om jag får ETT ig, vad gör det? .. Men att behöva möta folks besvikna kommentarer och blickar... nej usch.

Det är bara jag som kan ändra på det här, och jag vet att jag borde sluta bry mig så mycket. Men man fungerar tyvärr så, man söker sina föräldrars bekräftelse och uppmärksamhet. Man vill inte göra dom besvikna.
Har alltid fokuserat på att inte göra mina föräldrar eller någon annan besviken, men någon stans på vägen har jag glömt bort mig själv och blivigt besviken på mig själv, mina prioriteringar, värderingar.

Varannan sekund tänker jag: Nej , jag har gjort mitt bästa och jag är nöjd, Fuck alla andra. Jag är grym ändå.
Andra studer tänker jag : Gud vad mina föräldrar kommer bli besvikna på mig om jag får IG i den här kursen, gud vad min vän kommer bli ledsen om jag avbokar. Tänk om jag inte klara mig, då blir dom galna.

Jag är en rätt känslig person och vill göra alla glada. Men tror det är dags att försöka göra mig själv glad, för hur ska jag kunna få andra att må bra om jag själv mår kasst?


noaw

Oj oj , dålig uppdatering. Har dock inte hänt så mycket i helgen mer än jobb.
I helgen är det mycket planerat, jobb, fest, nynäs, bio , ja massa saker. Lillsyrran fyller år på fredag så ska träffa henne då, samt gå på bio med Svärmor och några. På lördag blir det jobb och sedan nynäs. Ska ut på krogen med några vänner, sååååå kul :D

Pratade med Jessica idag, ska låna ett par skor av henne på lördag, haha. Får se hur lång jag blir, om skorna är lika långa som dom brukar vara så lär jag bli 180 :D. haha..

Även min älskade Sara har en inflyttnignsfest på lördag som jag skulle vilja hinna kika in på .. Måste försöka hinna med allt.. Tror dock inte jag kommer det :( .. kommer inte ner till nynäs förens klockan 9 och då måste jag göra iordning mig. Och som alla vet så tar tjejer en hel del tid på sig att göra sig iordning.

Skriver mer när jag har något att säga.

Over and out !

dagar

Gårdagen blev jätte mys. Började med att jag var ute och åt med mamma och syster, en bufée restaurang med mongoliskt, kina och sushi. MUMMMS =D
Efter maten gick vi vidare till en amerikans krog och spelade lite biljard. SJUKT kul, inte spelat på flera år så det gick inte så bra i början men jag blev uppvärmd efter ett tag. Eller så blev de andra bara lite fullare. Haha..


 

Idag har jag varit hemma hos Mickes mormor och morfar, hans två mostrar fyllde år så det var lite firande där hemma. Hade jätte kul, spelade lite biljard där med eftersom dom hade ett bor i källaren. Mickes två små kusiner Sara och Linda var där också. Dom är så mysiga dom där två. Idag blev jag Saras favvo så hade henne vid mig nästan hela kvällen, förra gången var det Micke som var favoriten men idag fick han vara spöke ;) ..



       



Imorgon och resten av helgen är det bara jobb, jobb, jobb. Så får se hur mycket jag skriver i helgen.
Men för er som inte jobbar så önskar jag er en riktigt trevlig helg.

På återseende !

..

Den glöd vi inte delar kyler oss.


.

En stor glädje gråter,en stor sorg skrattar.

Onsdag !

Gårdagen blev rätt händelselös. Spelade lite och tittade på tv. Efter maten, som igår blev lövbiff med pommes, beasås och majskolvar, så var jag riktigt trött. Så jag var uppe ett tag till, drack en Corana med lime som pojken så snällt gjorde åt mig och sen gick jag upp för att sova.

Satt en del på msn igår och lyckades få ha en del givande samtal med lite vänner. Fick även se en katt eller två. Så söt, saknar verkligen att ha djur. Men men, så kan det gå.

Nu är det dags för mig att plugga lite och kanske laga lite mat.

Over and out !

update

Nu har jag äntligen låtit mig själv börja spela WOW. Riktigt kul hitills, blir dock sjuuukt "åksjuk" efter ett tag så måste ta en del pauser ;) . Fjolla som man är!

Igår tog jag det lugnt, tittade lite på tv och chattade lite på msn för ovanlighetens skull.
Har idag ätit lite pizza och spelat mest.

Har inte så mycket mer att säga för tillfället men kanske skriver en snutt lite senare.

På återseende !

( 61,1
2ggr/3min)

En helg i nynäs!

Helgen blev jätte lyckad. Kom ner vid 2 på fredagen, Elin hade inte slutat än så jag började gå mot hennes skola och vem möter man inte då om inte Linus från min gamla klass i Via. Hejsan svejsan på dig. Stod och snackade en stund sen fortsatte min färd mot Elin .

Fredagen bestod av massa skratt och hockey. Som ni alla vet så var det ju fredag den 13 och det dök faktiskt upp en del olyckor. Språkpolisen lyckades få en tackling i hockeyn så han svimmade, detta irriterade nynäs en del så senare i matchen blev det en tackling mot en från värmdö. Lite blod och extra slagsmål sen var matchen slut. Nynäs ledde matchen med 5-0. Men efter Bolles lilla olycka gick det bara utför, värmdö vann med 6-5.

När matchen var slut var nästa "olycka" framme. Våran skjus hade glömt lycktorna på i bilen så den var stendöd, duktig idiot :P. Vi stod och hoppade ett tag för att hålla värmen och efter ett tag kom Elins pappa som tur var och hämtade oss.

Lördagen började med frukost och en efterlängtad dusch. Sen kom Johanna hem till Elin för lite styling till en fest hon skulle på. Efter det så var det min tur att fixa Elins hår och hon sminkade mig. Vi drack lite hemma sen begav vi oss till Bolle och fortsatte dricka där. Kvällen blev fylld med mycket skratt och en del riktigt bra BUUUURNS ;) ..
Martiwa (Martin / Iwan ) fick sig en riktigt bra en av Elin. Haha...

Söndagen var lugn. Jag och Elin begav oss till Haninge för att äta donken, mumms. Sen var det dags för mig att åka hem. Väl hemma så blev det lite mat och sen film för mig själv eftersom pojken skulle spela lite.

Juste, måste ju bara berätta att jag under denna helg ätit både frukost, lunch och middag. WOW. Inte ätit så mycket på flera år tror jag. Haha...

Tack för en underbar helg Elin, hade verkligen jätte kul !!!!

Snart hjärtan

Snart är det alla hjärtans dag, hur många rosor ska du ge din älskade?
Se här vad mängden rosor du ger betyder:

1 röd ros = Du är mitt allt
2 röda rosor = Låt oss resa bort tillsammans
3 röda rosor = När får jag träffa dig igen
4 röda rosor = Ser upp till dig och är dig tacksam
5 röda rosor = Jag gör vad som helst för dig
6 röda rosor = Jag tvivlar på ditt ord
7 röda rosor = Jag älskar dig
8 röda rosor = Jag förblir dig trogen till döden skiljer oss åt
9 röda rosor = Jag vill vara ensam med dig
10 röda rosor = Vill du gifta dig med mig

en sjuk flicka

Helgen spenderade jag i sängen, får ju inte överanstränga mig så jag valde att gå i ide. Var idag på vårdsentralen och hämtade intyg. Är "sjukskriven" till den 15/2. Måste dock försöka ta mig till jobbet i veckan och lämna intyget. Dom har börjat gnälla en del där borta så det är bäst att jag lämnar intyget så fort jag orkar.

Antibiotikan har börjat ge lite biverkningar, men inget allvarligt som tur va. Lite små störande saker bara.
Fick inte så mycket sömn i natt så ska ta och vila lite snart.

Om jag känner mig piggare lite senare så ska jag skriva mera.



På återseende.

update

Oj oj oj. igår var jag på sjukhuset för att titta varför det bränner i bröstet när jag hostar och andas. Gissa vad. Natalie har tydligen bihålsinflammation samt en bakterie som gått ner i luftrören och lungorna, med andra ord lunginflammation. NEEEJ  :(
Det är därför jag varit så sjuk på senaste, för det här är något som tar tid att utveklas. Så det är ialla fall rätt skönt att veta vad det är som varit fel på mig..

Igår var jag med Elin en stund inne i stan, men min kropp skrek "aj" efter ett tag så då var det dags för mig att röra mig hemmot och efter det blev det ju inte direkt bättre. Legat och hostat hela natten, buhu.

Idag ska jag sova hela dagen, vila och bli friskare.
Ha en bra helg ni andra, ska gå och knapra lite penselin nu.

På återseende!

En bra dag!

Trots snön så har dagen varit bra. Har varit i kista och handlat ett par nya byxor, Micke hittade en tröja. Åt lite gott och nu är jag hemma igen. Svärmor är fortfarande på besök, så idag blir girl night eftersom micke är borta. Vi ska göra hemma gjord tomatsoppa. Hoppas det blir gott, men det tror jag nog.

Har även lyckats blivigt klar med några arbeten i skolan och har även kommit igång en del med projektarbetet, äntligen!

I MORGON KOMMER ELIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JIPPPPPPPPIIII!!!!!
Ska bli så myyyys, saknar min lille gris. Haha, ska faktiskt spendera alla hjärtans dag med henne också. Så det blir Elin den här helgen och Elin nästa helg. Elin Elin Elin Elin Elin ;) .. Love you !

Nu är det dags för mig att plugga lite och sen börja med maten .

På återseende !

Michael Jackson


Skola, skola, skola!

Uscha buscha. Sitter nu i skolan och har infolayoute. Hitils har det varit kul, läraren är bra och ämnet intresant. Men jag gillar verkligen inte skolan. Blir så trött på människorna runt omkring. Det är ett evigt skrikande, störande, slangande you name it. Otroligt tröttsamt ialla fall. Denna dag blir en lång skoldag, wää !

Idag när jag kommer hem blir det till att plugga en massa och städa. Svärmor kommer på besök i kväll så man måste ju puttsa upp stället lite. ^^

Nu börjar snart lektionen igen så dags för mig att stänga ner datorn.

Uppdatering ges senare !

utfyllning

Nu är det bokat. Den 11 mars har jag och Sara bokat halkbana. Ska bli skit kul, tänkte försöka få in min uppkörning strax efter som man kanske har tur att få kortet innan sommaren. *hoppas*

På fredag kommer Elin in till stan och umgås med mig, jipppppi! Hon måste dock vara med mig och idrotta lite innan vi kan sysselsätta oss med det vi själva vill. blir nog skit bra det där. Ska faktist även vara med henne nästa helg. Ska åka dit på fredagen och sova där. Blir en liten alla hjärtans dag frukost med henne skulle jag tro, myyyys. Har hon tur kanske hon får frukost på sängen av mig, men bara om hon har turen med sig ;) ..

Eftersom det är tisdag idag så blir det en massa tv tittade ikväll, så dags för mig att börja titta på alla dessa serier som jag är så "beroende" av, vill ju inte att det ska bli allt för sent. ^^

Vill även klaga lite på vissa personer som ALLTID är inne på msn men ALDRIG är vid datorn, morrr!. ;)
* Där är där, där man inte är. Här är där, där man är. För här har man alltid med sig, här har man alltid med sig. *

Ha en trevlig kväll allesammans.

På återseende !


tråk tisdag

Nu har man en helt ny designad blogg också, tack Micke ! Är riktigt nöjd med den. Ska dock göra en ny, smalare header. Tror det blir snyggare.

Idag har jag varit i skolan, åkte dit vid 11. Hade lite psykologi och umgiks lite med Veronica. Trevligt trevligt.
Nu är jag hemma hos min mor och ska äta lite middag, kroppkakor. Mums, jätte länge sen jag åt det. Men så blir det när man inte bor hemma och inte orkar göra det själv. Haha.
Tror jag ska ta och ge min lillesyster hennes försendade present nu.

På återseende !

Söndag och frisk !

Idag är man äntligen frisk. Har till och med varit och jobbat idag, gick bra men man kände rätt snabbt att man varit sjuk. Igår var ju första dagen jag åt något "fast föda" så man är lite svag i kroppen, men pigg i huvudet. :)
Men men, bara att dricka en massa vatten så man får tillbaka vätskebalansen.
Tog idag även ledigt hela Juni, eftersom det då ligger en utlandsresa "bokad". Blir det inte av så är det alltid skönt att vara lite ledig.

Efter jobbet så var det dags att åka hem till min svärfar och gratta Mickes lillebror. Blev god mat och mummsig efterrätt. Alltid lika kul att vara där, väldigt trevliga och roliga människor.

Nu sitter jag här hemma, i soffan och slappar. Ska nog titta på någon film snart och sen sova. Måste ju upp klockan 6 i morgon för att gå till helveteshuset. Men ska dock bli kul att lära sig lite om programering, kul kul!

På återseende !


RSS 2.0