Yeay

I fredags var jag ledig som sagt. Riktigt skönt att vara ledig på en fredag.
Gick lite i centrum på dagen och gick in i Mary. Var så länge sen jag träffade henne. Mys att få se henne igen, träffade även hennes kille, trevligt :) Hon har nu flyttat till Norge, kul för henne, men tråkigt att man inte kommer kunna träffa henne lika lätt längre.

Senare på kvällen gick jag och träffade Vica. Tog två öl, pratade massa bajs och sen gick jag hem. Väl hemma satt micke och tittade på tv. Så jag gosade ner mig bredvid honom och tittade på en film och sen blev det till att sova.

Vaknade rätt sent dagen efter så han inte göra så mycket innan det var dags att gå till jobbet.
Väl på jobbet var det kaos. Chefen var på jätte dåligt humör vilket självklart gick ut över mig. Bråkade lite granna och blev rätt arg ett tag. Men det är över nu. Fick en del sagt under allt gräl, vilket var skönt.

När jag slutat så gick jag raka vägen hem till en tom lägenhet då micke var inne i stan med några vänner.
Hände en del grejer under natten så blev inte så mycket sova förens micke kom hem och oron gick över.

Sov rätt långt in på dagen även idag och gick sedan raka vägen till jobbet. Dagen på jobbet startade inte så bra. Hade tydligen varit lite bråk under dagen så alla var lite små irriterad. Slutade med att en kollega blev hemskickad och sen började det bli bättre. Söndagen var i stort sett väldigt lugn. Inte specielt mycket gäster, men ett par stycken ialla fall :) Fick lönen idag , yeay. Mer än vad jag hade räknat med då jag varit sjuk.. TUR :) Mer till resan ;)

Nu på kvällen har det inte hänt så mycket. Myst lite framför teven. Ledig i morgon så blir en del sysslor som ska göras. Bara 9 dagar kvar tills vi åker :D Såååååååååååå kul !!!!!!

Ska titta klart på en film nu och sen sova..

GRATTIS SARA OCH TIMMY TILL ERAN FINA SON ELLIOT !

Natalie A

Igår "kväll" fick jag ett sms av min kära far där han frågade om vi skulle äta lunch idag.
Självklart !! 
Så idag vid halv 11 åkte jag in till stan och mötte upp honom utanför en mongolisk buffé. Maten var riktigt god. Fanns även sushi så tog ett par bitar av det med. Fick även papps att smaka. Men muppen åt de utan att doppa den i soya och (kommer inte på namnet) grön gucka. Hehe, så han blev inte så förtjust ;) 

Efter jag ätit klart med pappa så åkte jag över till min gamla skola och hälsade på Ingela lite. Och ojdå, hon var vist gravid, och långt gången var hon också :) Såå kul för henne. Hon kommer bli en superbra mamma ^^

Var kvar där en stund och sen bar det av hem igen. Är ledig idag(kors i taket) så ska mysa med Micke hade jag tänkt. Just nu är han dock och tränar. 

Har inte hänt så mycket mer idag. Mest suttit vid datorn. Man gör ju knappt det längre. Loggar in en enstaka gång för att uppdatera min blogg. Annars är det inte mkt dator för mig.. 

Får se om man kanske hittar någon bra film att titta på ikväll.. Några tips ?
Ha en bra fredag alla människor !!

Sara Rosborg

GRATTIS SARA ROSBORG PÅ 20 ÅRSDAGEN :D
Systemet nästa !!!

Söndag

Idag mår jag mycket bättre, tackar som frågar ;)
Har dock bara tagit det lugnt idag, lika bra så man inte blir dålig igen innan resan. Som jag åker på om 17 dagar btw :D

I morgon ska jag och micke åka till Kallhäll och hämta lite saker som kan behövas på resan. Jag har min bikini där så den måste ju hämtas ;) Får se vad micke hittar för kul.

I lördags flyttade Mickes pappa till Jakan så vi fick lite saker som han inte skulle ha kvar. Två tavlor, ett bord jag ska kolla på, och förhoppningsvis en byrolåda ^^ Hoppas hoppas.

Nu ska jag titta lite på tv.

God Natt

Fredag !

Idag har jag inte alls lika ont i halsen. Men är dock otroligt trött !!
Sovigt fram tills nu och somnade tidigt igår.

Ringde pappa för en stund sen och bjöd hit honom och åsa samt barnen på julfika dagen efter jul :) Så nu är det spikat. Kommer ju hem natten till jul så får stå och fixa allt på julaftons natten ;) hehe ..
Nu är dock frågan om jag bara ska bjuda på lite fika eller om jag ska servera någon enkel mat också. Vad tycks?
Blir nog lite gott och blandat.
Ska ialla fall bli super mysigt att få ha lite jul här hemma i lägenheten. Ville så gärna träffa pappa och dom på jul så blir ju kanon att dom kan komma dagen efter.  :D

Nu ska jag äta macka och dricka Te som Micke så snällt gjort iordning till mig ^^

:)

Sov gott

Fortfarande sjuk. Feberfri men ont i halsen,kroppen, snuvig och sår i hela munnen så gör ont så fort jag äter :(
Har även börjat få ont i ena örat. Tror att det är en körtel som svullnat upp bakom örat. Hoppas i alla fall på det. Orkar inte med en öroninflammation :/

Tog en Ipren idag vilket gjort att jag kände mig lite piggare. Så julpyntade lite här hemma och även på bloggen :)
Heeeelt slut efter att ha hängt upp första gardinen så var tvungen att lägga mig och vila. Känner att jag verkligen inte är frisk än. Även om febern är borta.
Blev riktigt mysigt här hemma dock ^^ Inte så mycket pynt än men lite i alla fall.
Är ju borta fram till jul så måste ju pynta nu så man har lite mys när man kommer hem :)

Hoppas alla kan se bakgrunden på bloggen. Vet att det kan krångla på vissa datorer. Men saker ska i alla fall röra sig i bakgrunden :) 

Ska sova lite mer nu. Sover hela tiden tycker jag. Micke tycker att jag sover för lite nu när jag är sjuk. Men jag tycker jag sover hela dagarna. Sover jag inte så ligger jag ändå och vilar. Jaja.. 

Sov sött

sjuk.

Så var man sjuk igen.
Micke har legat hemma och varit sjuk i en dryg vecka. Så nu har även jag lyckats bli sjuk. Blä!!
Går jätte mycket upp och ner. Ena stunden känner jag mig jätte pigg och i den andra döende.
Mycket har hänt sen sits, och ska skriva mer om det när jag blivit bättre. Tänkte bara skriva ett litet kort inlägg så att de som vill har något att läsa ^^
Nu är det inte lång tid kvar tills vi åker till Puerto Rico. :D Tur att jag blir sjuk nu, då kanske jag slipper bli sjuk till resan ! 
I veckan ska jag bara ta det lugnt. Tillbaka till jobbet så fort jag blir bättre.

Man märker hur jobbigt det är att bo i två personer i en etta när man är sjuk. usch. Micke är dock super snäll nu och hjälper mig med allt jag kan behöva hjälp med. Han var dock sjukare än mig. Får hoppas att jag inte blir värre. Orkar inte det !

Nej, nu ska jag sova. Inte mkt annat att göra. 

Susselull!

uppdatering på min tavla

Nu börjar blommorna komma in på tavlan också. Kanske lite mörka än så länge. Men mer blommor ska det bli och kanske gör de som redan är där lite ljusare.

Lördag, sucks !

Tråååååk lördag :(
Dåligt väder, skit seeegt på jobbet. 
Inga gott godis hemma och inget kul att titta på . Funderade på att gå ner till Druvan och hälsa på Tara. Men gick bara ner och sa hej sen gick jag hem igen.

I morgon är det fars dag. Tråkigt nog så jobbar jag :( Så blir inge pappa mys för min del :(
Ska ringa honom innan jobbet i alla fall :)

Kan hända att det blir lite att göra på jobbet i morgon eftersom det är fars dag. Får se.
Idag hade vi två bokningar, ingen av dom kom. Ringde inte ens och avboka. Muppar ! 


Jävla bajs. Allt är stängt, så kan inte handla godis :( ..
Får gå till dom där jävla automaterna vid tåget, hehehe.. Så godis sugen.
Jaja, Ha en bra lördag kväll alla festprissar !

Fredags mys !

Nu är det inte lång tid kvar tills jag åker :D ska bli såååå skönt !.
Nästa helg är det pepparkaksbakning med kusinerna. Mys pys!.Lyckades få ledigt så kan äta middag med dom i lugn och ro:)
Efter baken ska jag direkt i väg och fira Tara som fyller 25 :) . Måste bara fråga Charry vart vi ska vara då det är en överraskning för Tara ^^

Kom precis hem från jobbet. En väldigt lugn dag måste jag säga. Mycket mer i går. Mycket mer dricks i går också ;) Hehe. Idag fick jag rabatt kuponger på Max av en gäst. Haha, dom är så roliga i bland ^^
Micke har köpt hem en marabou chokladkaka idag, en ny som heter Vinter. Fy fan vad god den är. Smakar verkligen JUL :D.. Chai te med chokladsmak :D hehe..
Nej , nu ska jag sätta mig och titta på en film med sötnos!
trevlig kväll allihopa!

Its.

I går morse klockan 7 åkte jag och micke på en sista minuten kryssning. Blev jätte mysigt.
Inte en jävel på båten, men blev kul ändå. 
Maten på buffén var dock super god. Blev inte speciellt onyktra. Blåste som fan på havet så det gungade mycket. Blev väääldigt åksjuk så vi la oss i hytten och tittade på film till klockan halv 6 då det var dags att kliva av båten. :P
Länge sen man var uppe så tidigt.
Tänkte inte skriva så mycket mer i kväll. Men lite bilder tänkte jag lägga upp för uppdateringens skull.

Efter läkarbesöket då jag svimmat på jobbet.
Limmad och fin läpp. Svullen som ett knubbsäl !


Tre dagar efter svimningen. Läkte bra utåt.
Tog dock ett tag till innan det läkte invändigt.


Nya frisyren.
Ostylad och stylad!

RSS 2.0