Yeaaaay !! :D

Världens bästa dag ! :)
Har varit på två arbetsintervjuer och båda har i princip givit jobb. Det ena var som värdinna på ett hotell i gamla stan. Dom lät väldigt positiva och skulle höra av sig nästa vecka för ett mer exakt svar.
Det andra är på ett Kafé i Jakobsberg där jag bor, där ska jag börja redan i morgon och provjobba lite :D Så himla kul! Ska jobba lite luncher där nästa vecka också verkar det som ^^
Alla verkar så himla trevliga och glada, både på hotellet och kaféet  :) Får se om första intrycken är rätt!

Emellan allt så var jag och M på svärmor/svågers jobb och åt lunch. Efter lunchen gick jag M och Daniel hem till Daniel och Emelie en sväng, dom har nämligen köpt en liten hund :D så söööööt!!!! . Verkligen väärldens godaste.
Se lite bilder på http://vanilleblogg.blogg.se/vanille/ ....

Annars har jag bara tagit det lugnt, ätit tacos till middag och tittat på TV :P Ska snart ta ett varmbad och spa:a lite ^^ Fira att tagen gått så bra ! 

Nej, som sagt. Lite mys och gos nu !
På återseende .

20/5

Nu är verkligen sommaren snart här, så himla skööönt ! Har varit ute jätte mycket nu de senaste dagarna då det varit fint väder. Hur då kanske ni undrar nu, jo. Anledningen till att jag varit ute mycket och varför jag inte skrivit så mycket på senaste tiden är för att jag nyligen blev av med jobbet. Lång historia! Så har inte varit på sådant skrivar humör. Men nu börjar saker och ting arta sig, vilket leder till bättre uppdatering. ( förhoppningsvis )  :D

Förra helgen var jag i Nynäs och lekte med Elin. Supermysigt! Sprang om kring och träffade lite olika folk, försökte hinna med så många som möjligt. Inte så lätt :P Han ialla fall träffa min kusin en snabbis. Bökade lite med magen och tyckte att bebban skulle komma ut. Och se, det gjorde hon :D Natten efter :P hehe... Grattis till det kära kusin, och Jacob :)

Efter helgen har det inte hänt så mycket. Varit ute på sjön ett par gånger, solat, BADAT :D Idag fick jag även lite nytta gjort. Skönt att ha det överstökat.
Just nu sitter jag och tittar på Shrek, hehe, kul film det där ^^ Jaja, lägger upp lite bilder så slipper jag skriva mer för tillfället..

Bara en sak till :
Älskar dig Angelica, är så himla glad att jag har dig och uppskattar allt du gör för mig! Du är verkligen bäst .

onsdagsmys med syster

Då var man precis hemkommen efter en supermysig dag i solen med syster. Åkte in och mötte henne vid vasaparken där hon satt och fikade med Martin. Har inte träffat honom på evigheter heller så var lite kul att få se honom också :)
Satt och pratade i någon timme och sedan gick vi en liten promenix till mamma för att rasta oss lite ^^ Fortsatta äta och prata bajs där innan vi bestämde oss för att gå. Hade tänkt följa med A hem först, men när vi kom ut ur porten så kände jag att jag var för kallt klädd och eftersom jag skulle på bio direkt efter så bestämde jag mig för att åka hem en snabbis och byta om. Klantigt av mig att inte ta med en till tröja, men men.  Får planera lite bättre nästa gång så jag får leka med syster lite längre.

Har ialla fall haft en super mysig dag. Så ska byta om lite snabbt nu och sedan åka in till stan och se på Robin Hood :D Hoppas den är bra!

På fredag ska jag ner till nynäs. Ska möta upp Elin efter jobbet och så åker vi ner tillsammans. :D Jag blir hennes husgäst över helgen. Hur många nätter återstår att se ;) mohahaha !
Annars är det inte så mycket som händer. Man känner att sommaren är på g nu så försöker vara ute så mycket som möjligt ...


Nej, byta om var det !
På återseende.

Bättre sent än aldrig

Idag har jag varit ledig. Skönt!. Har umgåtts lite med Linn under eftermiddagen. Har även skrivit ut lite papper från biblioteket och handlat en bikini underdel. Har redan en överdel jag gillar men ingen underdel, eller nu har jag :)
I måndags var jag och hälsade på min syster och systerdotter. Super mysigt! Åt lite god lunch och gott fika ^^
Jobbade igår och ska kanske jobba i morgon. Får se vad chefen säger, blir bara tre timmar dock , därför jag inte vet om jag ska jobba eller inte. Ska nämligen iväg med min mamma och få göra min 20 års present :D En egen perfym :D kul som fan ska det bli :) Efter det ska vi ut och äta om jag förstod det rätt.. :) Hoppas jag blir ledig i morgon också.. Som sagt,känns onödigt att jobba tre timmar bara. :P
Nu ska jag titta lite på tv och vänta på ett sms av min kära kollega :)
sov gott.

RSS 2.0