Måndag !

Då var det måndag och en ny vecka. En dag till på jobbet sen är man ledig två dagar igen :) Längtar.
I helgen är det ju Valborg, kul ? Om man inte ska jobba kanske. Själv jobbar jag hela helgen tyvärr, så kan inte åka iväg någonstans. Men slutar runt 8 på fredagen och börjar inte förens 5 på lördagen så något kul ska man väl kunna hitta på här i närheten ;) Tips?

Annars står allt rätt stilla. Har sökt en omvårdnads utbildning till hösten. Måste dock skicka in mina betyg och ansökan till järfälla komun så dom kan godkänna mig. Eftersom jag sökte till en skola utanför järfälla så måste dom betala. Det är nämligen via komvux jag ska plugga upp lite poäng.

Nu ska jag sätta mig och titta på något trevligt och sedan sova.

Ha en bra dag/ kväll/ Natt ;)

så kan det gå

"Nu vill jag ha ett ärligt svar
varför du mina fjädrar tar
Varför nobbar du mig i ett kör
det du med de andra hönsen gör?"
Tuppen svarade smått generat;
"Du, jag älskar dig passionerat,
allt du ber om det ska du få
- Men jag vill ha dig naken då"

Lönehelg !

Så var det lönehelg igen. Igår var det såååå mycket att göra på jobbet. Skönt när det är så dock.
Idag var det rätt så mycket, men inte i närheten på så mycket som igår ;)

Dagen började med lite mys här hemma och ett litet ärende åt min granne. Efter det bjöds det på lunch av svärmor, kina mat :D mumms ! Sen var det dags för jobb. Kom hem för ca 40 minuter sedan. Skönt.. :) helt slut i kroppen.

Sen jag kom hem har jag suttit och kollat egenom lite bilder från Puerto rico resan, bilder som tagits med mobilen som jag glömt lägga in. Då hittade jag an ruggit bra bild på mig och min snygga kropp ;) hahaha !! Så tänkte att jag skulle lägga upp den ..

Sov gott :)


Kort.

Nu är jag inne på min sista lediga dag. Så himla skönt att få vara ledig, även om det bara är två dagar ^^ 
Igår var jag och åt fiskbullar hemma hos min svärmor. Drack lite vin och pratade bajs. Efter maten gick jag och M ner på krogen för att dricka lite öl innan vi gick hem för att sova. Var verkligen sten dött på stället men vi hade väldigt trevligt ! Dock blev jag lite halv full så somnade som en stock när jag kom hem. 


Ska titta på Lost nu. Skriver mer sen...

Kallt

Jag hatar att frysa om fötterna. Gillar inte att frysa över huvud taget, men just fötterna. Usch!
Just nu fryser jag sååå mycket om fötterna och dom vägrar bli varma.. Varken varmbad, tofflor inget...
Jag HATAR att frysa om fötterna !

Fredag

Kom precis hem från jobbet. En väldigt lugn fredag måste jag säga. Dock så börjar jag misstänka att någon "snor" av mig. Ett flertal gånger har saker skett som får mig att tro att någon tar pengar från min dricks på jobbet.
Jag kan inte anklaga någon än, lite känsligt. Men jag har mina misstankar! Men men..

Tidigare under dagen blev det lite små städning här hemma och matlagning. Lite små mys så där innan jobbet. Vaknade vid halv 9 och såg att det regnade, så jag vände mig om och somnade igen. Vaknade två timmar senare av sol i ögonen, så då var det dags att gå upp ^^
Längtar verkligen tills det blir ca 20 grader så man kan börja ha alla fina sommarkläder jag köpt :D
Nu ska jag titta lite på tv och sen sova.
God natt !

15 April

Det är sådana här dagar jag saknar Nynäshamn. Alla vännerna bodde tio minuter bort, 30 max.
En dag som denne hade jag kunnat spontan gått över till Elin, bara för att få smågosa lite och sedan gå hem. Men nu krävs det minst två dagars planering, en vecka oftast, två timmars resa dit och två timmar hem. Usch.. Saknar min vän, vänner !
Varför kan inte alla mina vänner flytta dit jag flyttar för ? Vore mycket bättre ^^
Tråkigt faktiskt, vill träffa er mer, bara så att ni vet  ;)


Idag har jag varit i Solna och ätit lunch med min mor, syster, systerdotter och svåger. Jätte trevligt och god mat. Efter lunchen skulle min syster uträtta lite ärenden, så då fick jag passa på att ta hand om min lille systerdotter. Såå mys. Gick jätte bra. Älskar att gosa och busa med henne. Hon är dock väldigt liten fortfarande, men hon skrattar och ler jätte mycket :) I alla fall mot Angelica. HEHE
När allt det var klart åkte jag hem och gick på en liten promenad med Micke. Så varmt ute. Testade även en bikini jag funderat på att köpa. Men dom hade inte rätt storlek här i Jakan så får prova någon annan stans.
Annars har jag vara varit hemma idag, tagit det lugnt och tittat på tv. Väldigt trött just nu så tror jag går och lägger mig tidigt i kväll :)

Nya kläderna :D


1.  2.  3. 4.
5. 6. 7.


1. Jeans och midjekort tröja/jacka
2.Korta shorts,lång t-tröja och kort t-tröja
3.Jeansskjorta och en kofta
4. Tre linnen som slutar under rumpan och en t-tröja
5.Marinblå kavaj
6. Ljusgul kortklänning
7.Kliklackskor och brett midjeskärp



Favoriterna är helt klart kavajen och skorna :D... Dock ligger de andra kläderna vällldigt nära på toplistan ;) hehe.
Jaja, sa att jag skulle lägga upp bilder på kläderna och nu är det gjort ;)

Dålig uppdatering, men här är den !

Mycket som hänt sen sits jag skrev. Fyllde ju år den 31 mars och har sedan dess haft fullt upp hela tiden.
Middagen hos mamma blev super mysig. Åt tacopaj, drack vin och till efterrätt blev det prinsesstårta och cheescake :D Min kära syster som bakade cheescaken, den blev heeelt prefkt. Jag,micke, svärmor och svärfar blev kvar rätt länge. Efter firandet skulle vi alla fyra till tåget, men missade det. Så vi gick och tog en öl medans vi väntade på nästa ^^

Blev ledig resten av den veckan. Skulle jobbat på fredagen men vi skulle tydligen stänga över helgen- Yeay :D ..
På lördagen var det dags att fira mig igen ^^ Hemma hos min far denna gång. Tror vi blev ca 20 personer, strax över. Blev sååå kul. Massa dricka och god mat. Min kära pappa stod mest och dansade hela kvällen, även min vän elin. Haha, riktigt underhållande måsta jag säga. Har orkade hålla igång längre än någon av oss andra ^^
Fick en massa bra presenter, presentkort på flertal klädbutiker :D, vilka jag redan handlat upp ^^ nästan allt ialla fall ^^
Tänte ta lite kort på de saker jag köpt/fått och lägga upp här sen. Får se när det blir !

Veckan efter fyllde min mor år. Då åkte jag hem till min syster för att fixa iordning en liten middag som vi skulle bjuda mamma på. Det var meningen att jag skulle ta hand om bebisen medans A gjorde maten. Men tösla var riktig mamma gris den dagen så fick hjälpa till med maten ^^ Men efter en stud ville hon gosa med sin moster =D !
Middagen blev jätte lyckad och mamma verkade bli glad :) blev bara Mamma,Per, Angelica, Micke(Angelicas man) jag och Ninia. Skönt när det är så få ibland tycker jag. Lite lugnare då !

Annars har jag mest jobbat, varit lite sjuk och faktist varit ute på krogen en gång :) Cafeopera blev det med missP . Blev en rolig kväll och träffade massa roliga människor. Åkte dock hem tidigt för var lite trött ;)

Nej, nu ska jag ta och titta på lite Lost och sedan sova.
Är ledig i morgon och på torsdag, YESS :D
I morgon ska jag och micke gå en promenad till gamla radhuset i Kallhäll och grilla lite mat till lunch, mumma :D, och på torsdag ska jag äta lunch med mamma. Hoppas på att syster yster inte bokat in något så jag får träffa henne lite då.
Ska nog gå till systemet i morgon och handla en öl som jag kan dricka till grillningen, bara för att jag kan  =D . Haha !!!

Sov gott alla glada så kommer ett nytt inlägg snart med lite bilder ^^

RSS 2.0