Party helg

Hej och hå, snart är det helg .
Vilket denna vecka betyder fest och kalas , för lilla jag fyller år på måndag :D

På lördag förmiddag kommer släkten och på kvällen blir det temafest med vännerna , black and White maskerad bal står på schemat .
Har köpt passa pynt , en ny klänning och en mask :) 
Har även köpt några extra masker till gästerna . De var lila så målade dom svarta . Men nu märkte jag att masken var satt i två delar , varav den främre delen är menad att åka ut lite när man har på den , som fjärilsvingar typ . Testade limma ner de vingarna lite då de inte var någon färg under . Men vi får se ;) kanske sätter mig och målar under masken i morgon om jag hinner :) 

När släkten är här blir det glassbar istället för kakor och bullar , lite roligt med förändring .

I övrigt känner jag mig som vanligt stressad , stressad över allt som ska fixas och stressad över att samtidigt inte ha något att göra .
Nu när jag varken har skola eller jobb ett tag så känner jag mig så himla tom. Så är skönt att ha en fest att planera i alla fall .

Har även varit hundvakt idag vilket alltid är underhållande :) 
Mysigt väder och massa långa promenader gjorde susen för mig och lille Taizon :) 

Nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska sova .

See yaa ! 




Träning

Blev promenad och träning idag som planerat . Man känner att man inte tränat ordentligt på länge :P

Nu när skolan har uppbehåll så känner jag mig så tomm . Har bestämt mig för att fylla ut vardagen med träning . Så jag har något nytt mål tills skolan börjar igen . Får se vart de leder , tänker inte sätta upp något viktmål eller så . Bara allmän träning för den psykiska och fysiska hälsan . 

Nu ska jag strax sova, tänkte spela lite på telefonen först tills ögonen blir tunga . Kanske även lyssna på en ljudbok med älsklingen . 

Sov gott :) 



Söndags mys

Nu är helgen snart slut , inte för de spelar någon roll för mig då jag inte behöver gå upp på måndag men ändå ;)

På schemat idag står långpromenad och träning med älsklingen , men innan dess måste vi äta något . Är typ aldrig sugen på något längre , blir hungrig men finns typ inget jag vill äta. Himla irriterande. Men men , något ska vi väl hitta på .

Vi tog en lugn helg denna vecka. Är så mycket festande varje helg så behövde lite lugn . Tog en kvälls/natt promenad igår vilket var super härligt . Älskar att de känns varmt även på natten nu :) ger en hopp :) 

Nu ska jag ta en snabb dusch innan jag listar ut vad som ska serveras till lunch :) 
 





Hade man en blogg också?

Lätt att glöma bort hur flitigt man en gång i tiden uppdaterade denna stackars blogg.
Vet inte om det var för att jag hade ett större behov av att skriva av mig då eller om det bara var en inne grej.
Började ju blogga när jag hade mer fritid iof, men vill man blogga så finns väl alltid tiden.
 
Nu har jag ialla fall börjat plugga igen, dock med ett kort uppbehåll nu då kommunen krånglar till det med min ansökan inför nästa period. Så har funderingar på att börja blogga igen. 
Såg att min lillasyster börjat blogga igen och blev väldigt sugen efter det. 
 
Läser ju andras bloggar varje dag, då oftast alla dessa b-kändis bloggar. :) Underhållande om inte annat när man sitter på tåget eller bussen och inte har något bättre för sig.
 
Jag vet dock inte vad jag ska skriva om, tränar ju inte lika mycket längre, vilket jag tänker ändra på. Pluggar ju Friskvård fritid och hälsa nu, ett program som ska starta upp en för att sedan plugga vidare till exempelvis personlig tränare, hälso coatch eller massör. Vi får se under vilken kategori jag hamnar. 
Är ju väldigt intresserad av allt som har med hälsa och träning att göra, har bara så jävla svårt att ta mig iväg till gymmet. Blir en del träning här hemma men att gå till andra lokaler blir det inte mycket av. 
Ska försöka skärpa mig. 
 
Antar att det mesta i bloggen kommer handla om träning och dylikt då jag både pluggar och har det som intresse. Får väl avvakta och se om jag börjar komma väg till gymmet lite innan jag börjar skriva om det ;) haha . 
 
Men men , detta får bli ett kort start inlägg så får vi se om jag skriver mer snart eller om det tar över ett år till nästa gång :) 
 
 
 

RSS 2.0