28 Oct

HEEEEEJ :D
Idag är jag minst lika glad som igår. Dock är jag väldigt trött av någon anledning. Har vairt och gjort saker hela dagen. Först träffade jag min cotch och efter det gick jag hem till syster för lite mys, mat och klippning ^^
Kom precis hem där ifrån och funderar nu på att gå iväg för lite solning :) Vore himla skönt !!
I morgon ska jag som sagt jobba. Längtar som tuuuuuusan. Dock ser jag inte fram emot att sätta klockan på 06.45 :P Hehe.. Men jag vänjer mig väldigt snabbt vid att gå upp tidigt. Fan, började ju 6 på morgonen inne i stan nästan hela sommaren så ^^

Annars har jag inte så himla mycket att berätta idag. Min älskade syster dotter klappade händerna för första gången idag , OCH JAG VAR DÄR :D Det var himla kul !
Har börjat fundera lite på julklappar, ska skriva upp så jag inte glömmer ^^

Nej , nu ska jag ta ut pengar så jag kan gå och sola ..
Skriver mer i helgen ! !

På återseende !


YEEEES !!!!!!

Guuuud så underbart. Fick jobbet jag sååå gärna ville ha. ÄNTLIGEN är jag inne i den branshen jag vill!
Ska bli så himla kul att få jobba och lära känna E. Hon är en sådan himla go och glad tjej. Det här känns verkligen jätte bra.
Jobbade ett par timmar redag idag. Kikade lite på hur vissa saker gick till, skrev papper och fixa nycklar. Åhhh, jag bara väller över med positiv energi! Fan va allt kan kännas bra helt plötsligt. Hoppas känslan håller i sig lääänge ;)
Nog med krångel och depp nu eller hur ? ^^

I morgon ska jag till min cotch, funderar på att kika förbi min syster först om hon har tid. Ringer henne när jag vaknar! Sen på fredag ska jag jobba igen  :D
Dags för lite tidiga mornar igen ;) Nice !!
På lördag är det ett par Halloween grejer man skulle kunna gå på. Får se vad som sker. Blir kanske lite födelsedagsmums på lördag, får se får se ;)

Juste, fick ett mail av min mor idag där hon bad om en önskelista till jul. Fatta, JUL :O Det är inte långt tills dess nu!
Måste börja planera julklappar jag med  ! Ska nog göra som jag gjprde förrförra året, handla allt dagen innan ;) Då får jag min första lön från nya jobbet ^^
Ska ju vara lite överallt på jul så blir en del julklappar. Men gillart. Små, betydelsefulla men billiga julklappar ;) hahaha !!!

Gjort en lite "höstigare" header nu. Vet inte om jag är direkt jätte nöjd med den. Men den är inte ful iaf så den får sitta där ett tag ^^

Nu ska jag titta på lite FRIENDS och sedan sussa kudde !!!

ME SOOOOOO HAPPY !!!!

JIPPI

Hejsan svejsan !
Igår var en underbar dag. Var på en intervju på morgonen och fick en samtal på kvällen att jag skulle komma på ett till möte redan på måndag :D Vilket är väääldigt bra :D :D
Var hemma hos min syster och kollade på Idol när jag fick samtalet.. Hade inte kunnat vara på en bättre plats. Blev så himla glad och hon hoppade omkring som en idiot minst lika mycket som mig.. En mer stöttande, underbar och snäll människa får man leta efter.. Uj uj uj vad jag älskar henne !! :)

Kvällen fortsatte bra, drack massa vin i trevligt sällskap. Angelica jag och Hanna. Super mys !
Idag har jag tagit det lugnt men nu ska jag ut på krogen med Vica .
Så baj baj !

Fjäle

Nu är jag tillbaka efter några dagar ute på M´s landställe. Så himla mysigt har det varit ! Liten terapi måste jag erkänna. Mobilen har inte fungerat då det inte finns någon mottagning där uppe. Man var mitt ute i skogen, bara brasa, ute dass, dock fanns det bastu och dusch :D .. nej , jag har haft det sååå bra ..

Har rört på mig riktigt mycket där uppe. Åt ju massa gott hela tiden så det blev väl plus minus noll ;) ... Högg lite ved, staplade ved, gick på lååååånga promenader. Tror vi gick i nästan 4 timmar ena dagen ^^
Annars har vi bara njutit och umgåts. Var jag, Micke, svärfar och Mickes farfar som åkte.

Men nu är jag åter hemma, laddad med både batterier på telfon och själ ;) Ska titta lite på tv nu och sedan sussa kudde.
Ska lägga in lite biler, om min kamera vill ge med sig, i morgon så får ni se lite hur det såg  ut..

puss och godnatt !

There was a girl !

Blåsten slet tag i hennes hår och en kall stråle av höstvind gled ner längst hennes rygg. Hon rös till, drog upp luvan mot öronen och huttrade lite svagt. Solen hade precis börjat gå ner så himlen lyste röd. En varm, behaglig känsla fyllde hennes kropp då tåget gled in. "Bara 1h30m kvar" tänkte hon.
Tåget var inte mycket varmare än perongen så hon kurade ner sig lite i sin vinterjacka och ringde en vän.
Samma vän som hon nu var påväg till.
" Jag är framme klockan 8" och äventyret var igång !!!


Jag landade i nynäs strax efter 8 i tisdags kväll. Var tvungen att byta till buss i Ösmo då tåget skulle vända pga en olycka. Ovanligt !! När jag väl kom ner till nynäs så åkte inte bussen som den brukar, han åkte raka vägen ner till stationen. Flera av passagerarna frågade om han skulle åka förbi de andra hållplatserna. Jag tyckte han gav olika svar till alla, så blev osäker och klev av. Orkade inte hamna i Ösmo igen. Ringde till Elin och hon övertalade sin far att komma och hämta mig i centrum. Tack Anders !! :)

När jag kom hem till Elin stod maten på bordet, hamburgare och pommes. MUMS !!!! ^^ Vi åt lite snabbt och begav oss sedan till rummet för lite gos framför tven och datorn. Elin var snäll och gjorde iordning lite morötter med dipp som vi snaskade på framför Paradis Hotel. Våran gamla klasskompis Andreas är ju med så nu är man ju TVUNGEN att titta ;)
Vi somnade väl runt halv ett skulle jag tro.  På morgonen kilade E iväg till tandläkaren, men hon var snabbt tillbaka. 5 minuter tog själva behandligen, men stackarn var tvungen att betala 690 kr . hehe ... Ska man kanske bli tandläkare ?  ! ;)
Efter tandis kom hon hem så gick vi en prommis till Estö för lite lunch följt av ett par ärenden i centrum och sedan fika hemma hos min kusin Linda och hennes dotter Joline. Jätte mys att hinna träffa dom också då det var fruktansvärt länge sen sist !
Vi var där ett par timmar och gick sedan en promenad hem till Elin igen. Där fastnade vi framför tven en stund och sedan var det dags för mig att gefaren hemmot ...

Väl hemma blev det film mys med lite gott till .. Somnade rätt tidigt!
Idag har jag varit hos min cotch, promenerat i 2h30min, lyckats få i mig nästan en hel pizza, brownees och cola samt skrivigt ett personligt brev till ett jobb jag ska söka, ett jag jag VERKLIGEN vill ha ;)
Känner mig väldigt nöjd med denna dag, förutom ätar biten. Haha, har nog skutton lite halsbränna ^^ Nej, nästa gång blir det antingen eller, inte båda pizza och feta stora chokladkakor :)

Nu ska jag kika på film med Bambi.

Kramkalas !!!



Time take time !

Det är redan onsdag kväll, torsdag om en kvart och inte känns det som om man fått något vettigt gjort denna vecka. Men det är inte rktigt sant. För har fått en del gjort måste jag erkänna och mer ska det bli.
I morgon bär det av till cotchning vid 1, efter det ska jag jonglera middag med Mickis, fixa frys med pappa och kanske gos med Elin. På ett eller annat sätt ska det gå ^^

På fredag blir det födelsedagsmums, svärfar fyller nämligen år. Har parat lite med V idag om vi ska  ut eller ej , men vi bestämde oss för att höras på fredag. Så vi får se vad som sker på kvällen. Lördag är det dop inplanerat, vilket jag tycker kan vara väldans mysigt.

Så idag då. Idag har jag varit på info möte på Arbetsförmedlingen, städat, diskat (väldigt lätt när man har en bänkdiskmaskin ^^ ) bakat kladdkaka och umgåts med min kära syster och syster dotter. Åkte över till dom efter mitt möte och kelade lite. Syrran var minns lika trött som en annan, hennes trötthet kanske är mer förstårlig dock ;)
Vi fick även sällskap av Hanna och hennes dotter en stund( vän till syster). Vilket gjorde det hela ännu mysigare ^^

Ska nog ta och sova snart. Börjar bli riktigt trött och vill inte gå upp allt för sent i morgon.
Så sov gått och dröm söta drömmar !

På återseende !

Easy ! !

Idag har jag verkligen inte gjort något alls. Plockat lite hemma, suttit vid datorn, vilat, ja inget vettigt. Det mest ansträngande jag gjort denna dag var att gå ner i centrum och inhandla mat och även en liten skjorta till mig själv ^^ Super fin och skön! Skortan då, inte maten. Den var dock bra den med. Fiskpinnar med potatismos, änkel mat till änkel dag ;)

Resten av veckan är rätt fullbokad faktiskt. I morgon på morgonen ska jag till Ams för infomöte, torsdag ska jag på cotch, sen middag med Mickis och Elin. På fredag blir det kanske utgång, beror lite på Vica. Sen på lördag blir det dop och någon gång under veckan ska min kära far komma förbi med en frys. Tack pappa för det :D Och "lillebror" så klart då det är hans frys ;)

Så jag har en rätt välplanerad vecka, skulle egentligen behöva få in ÄNNU mer men inte en chans att jag kan det. Nix pix, jag får nöja mig med den veckan jag planerat ^^

I övrigt så har jag nu bestämt mig för att börja plugga, när beror lite på. Om jag har tur eller ej ;) Men senast i Januari blir det i alla fall.

Pratade lite med min moder idag och fick reda på att ett datum bokats in för pepparkaksbak med kusinerna. YEAY !! It's that time of year agen :D
Dock måste jag inhandla ett par vinterdojjer så fort det kommer lite mer pengar ^^ Måste ju vara varm om tossarna.

Nej, nu ska jag göra mig en kopp te och titta på en film tror jag.
! SOV GOTT !

Kolmården !

Är inne på min egen blogg flera gånger om dagen och varje gång tänker jag "skriv något Natalie". Men blir aldrig av. Varannan dag känner jag att det finns för mycket att skriva om och andra dagar känns det helt tomt på ord !!
Så har det varit nu ett tag, upp och ner, hjärnan har gått på högvarv eller legat i koma. Men nu börjar allt kännas bättre. Mycket bättre !!!

Kolmården med pappa var helt perfekt. Blir så farshinerad av alla djuren, vackra, söta, roliga och även fula ^^
Mötte upp pappa i Älsjö vid tio på lördag morgon. Vi började med att handla lite på donken då jag inte hunnit äta något. Sen började resan mot Kolmården. Jag babblade på som tusan hela resan ner så tiden gick fruktansvärt fort. När vi väl kom fram var det nästan direkt dags för spa och relax. Far min fick massage och jag tog en hela 90 min ansiktsbehandling. Himla skönt måste jag säga. Vi bubblade en stund efter våra behandlingar och sedan märkte vi att klockan inte var så mycket, så vi bestämde oss för att gå en vända bland alla djuren.

Vi hann nästan med att se alla djuren redan på lördagen, en annan klappade ju även lite bejby grisar ;) Strax efter fem begav vi oss tillbaka till hotellet. Vi kollade in hotellet lite, gick ner till pubben som fanns där och tog en varsin drink. Senare på kvällen blev det middagsbufée, riktigt gott måste jag erkänna, massa kött och annat mumms. Vi gick ner på pubben igen en sväng innan vi gick tillbaka till rummet för att sova..

Söndagen blev fylld av föreställingar och safari. Delfin showen var sjukt bra. Trodde den skulle vara bra , men känslan man fick av att vara där går faktiskt inte att beskriva, låter kanske fånigt men så var det !!
Safariet var också jätte kul, det ända tråkiga var att girafferna inte var ute. Men lejonen och de andra vilddjuren var ute så jag är nöjd :D

Det sammanfattar väl i stort sätt Kolmården resan ! En riktigt lyckad resa ..











RSS 2.0