I´m not afraid !

Dags för mig att gå till jobbet. Får se om man möter någora fler rötägg på tåget idag som hela förra veckan. Kongressen håller fortfarande på så risken är rätt stor ! Usch, fördommar fördommar fördommar !!!!
Dagen har börjar bra i alla fall . Har tränat lite här hemma och ätit en god sallad. Även lite choklad har slinkt ner. Måste skärpa mig med godiset..

Ska skriva mer i kväll eller när jag är på jobbet, beror på hur mycket det är att göra. Förmodligen rätt mycket så ! !!

Men, ja, äh, hej då !


Love your self !

Det finns alltid någon som kommer se ner på dig, alltid någon som kommer tycka att dom är bättre än du och försöka trycka ner dig. Du kommer aldrig vara älskad av alla och du kommer definitivt aldrig kunna vara alla till lags. Det ända du KAN göra är att alltid älska dig själv, aldrig se eller trycka ner dig själv. Ingen kommer någonsin kunna få dig att må bättre eller sämre än du själv. Du är inte den som bestämmer hur folk ska se på dig men du ÄR den som bestämmer hur du ser på dig själv !!!!!

Att älska sig själv är nyckeln till framgång !



Allt och inget, hat och kärlek!

Igår var jag på Therese och Rogers bröllop,  så himla fint ! Suttit och försökt ladda upp bilder på fb men det verkar inte gå så ska försöka igen i morgon. Är inte på humör för krångel nu! Idag är en sådan dag jag bara känner mig irriterad på exakt allt. Dagen började med idiot väktare vid tåget som skulle bråka, sen har det bara byggts på.

Är ju världens kongress nu så det är fullbokat på jobbet och folk exakt ÖVERALLT !!!! Hatar det, går ju inte att ta sig någon stans.. GAHH!!
Sen har jag funderat på en sak, läser hela tiden i tidningen om att folk är så överviktiga. Men stäng av alla jävla hissar och rulltrappor så folk rör på sig lite mer i vardagen, ta bort all jävla fitt moms på grönsaker och fler vårdbidrag från jobbet.. Som sagt, irriterad på allt !

Sen känns det dumt att skriva så där, för jag är så jääääävla trött på att allt ska kretsa kring ens utseende. DET FINNS MER ÄN DE DU SER !!!!! Jag själv är så dum så jag lyssnar så sjukt mycket på vad andra säger, om en person säger ; du är lite rund och borde gå ner lite i vikt, ja då försöker jag med det, men om en annan person säger samtidigt att jag är bra som jag är eller att jag borde gå upp i vikt, ja då försöker jag göra det samtidigt, och hur lätt är det? Nej, jag ska börja göra saker som JAG vill och för MIN egen skull, ingen annans. Usch så bitter jag är !!!

Bröllopet igår var ialla fall så himla mysigt och fint. Är såå glad för eran skull !! Tror verkligen på att ni kommer få det riktigt bra ihop! Maten var god, sällskapet trevligt och världens vackraste brudpar, kunde inte bli mycket bättre !!

 

 

TACK

Tack för att ni alltid finns där, för att ni alltid får mig att må bättre när jag mår som allra sämst.
Ni är de jag alltid kan lita och anförtro mig till, de personer jag alltid kan komma till, alltid får mig att le!
Utan er vet jag inte vad jag skulle gjort,livet blir så mycket lättare när ni är där. finns inget jag inte klarar av, inga hinder jag inte kan korsa!
Ni ger mig styrka, kraft och mod.
Tack för allt ni gör och allt ni inte vet att ni gör !!


Storasyster Angelica & Bästa vännen Elin


Ego time ;)






exakt samma pouse ;) Den första är tagen igår innan jag skulle ut och äta och den andra är tagen i förrgår när jag gick ut på power walk en timme :P

ska skriva mer sen, me bjöd på bilder så länge ^^

SLUTA SOMNA!

Varför ska jag ha så svårt att komma igång idag. Började städa lite här hemma, sen satta jag mig i soffan och somnade. Vaknade och plockade lite till samt åt en liten bit, satta mig och tittade på en film och somnade. Vaknade igen för en halvtimme sen och är helt död. Fan, måste komma igång lite !
Ska nog tvinga mig själv att gå ut på en promenad. Men men , nästa vecka börjar jag träna iaf.
Då tusan ska det bli skärpning !!!!

Är ledig idag, skönt ! Sen jobbar jag rätt mycket nu i två veckor innan jag börjar med mitt ordinarie schema. I helgen blir det dock bröllop, Therese och Rogers ! :D Ska bli sååå kul att få se deras bröllop, ser verkligen fram emot det ! Vet tusan inte vad jag ska ha på mig dock :S.... Måste komma på något bra ! Kanske får köpa något nytt ;) hehe.. Eller vad säger du Tessan  ? Om bruden säger att jag måste så måste jag :D !

Nej, städa, diska och promenad var det ja !

Ha en bra dag allihopa!


All lycka till Joline !

Blev ett superfint dop i lördags! Joline höll sig så snäll och go hela tiden, jätte mys.
Tycker verkligen om dop, glatt tillfälle.

Efter dopet blev det till att renna runt lite med elin här och var. lägger upp ett par bilder för orkar inte skriva mer just nu ;)








Ninia !

Min älskade lilla NiniaBus börjar bli så himla stor nu. Inte träffat henne eller min syster på jätte länge, men i morgon ska jag äntligen få träffa dom !


fin låt

http://www.youtube.com/watch?v=GTkzyyv0DuA&p=0B46B05775A5B1F9&playnext=1&index=11





Lyssna!!!!

Bästaste !

Har supermys med bästa vännen Elin... Ska nog slita med henne och flytta till jockmock eller något så vi kan lekas hela tiden :D

Älskar dig vännen !!  Över 14 år tillsammans, du är mitt allt gumman !!!


Fredags myssss

Redo för lite one on one time med Elin :D

Inlåst bland spöken !

Jahapp. Då lyckades man bli inlåst där det spökade idag då. Utan telefon så kunde inte få tag i någon.. Lyckas hitta en dator i ett avlägset hörn som jag startade och skrev till alla människor som var online på Facebook chatten. En vänlig själv svarde fort, tack Fredrik, och ringde till mitt jobb för att be reseptionisten att hämta mig..
Usch. Inte kul inte kul !....

I morgon är jag äntligen ledig, i en dag ;).. Ska försöka tvätta lite på morgonen och sedan locka in Elin till stan ^^ Hoppas hon orkar ! Lite picknick och gott vin är jag laddad för  :D

Har varit en rätt strässig dag på jobbet. Mycket krångel och vissa som inte gjort allt dom ska så blev dubbelt för mig. Men som tur var har jag haft Luka här som stöd och sällskap!!

Nej, nu ska jag jobba lite mer och sedan heeeem!

Haunted !!!

Did you know that one of the rooms in the hotel I´m working in is haunted AND the komferans part?!?!
Me, I'm terrified of ghosts, so for me to be alone, in this plays at night.....brhuh... :( !!!! Every night this week it's I who look the place.. Let's see if I survive this week ey ;) ???


Just nu sitter jag på jobbet och det är bara en massa engelska idag. Så tänkte att jag även skulle öva lite på min stavning. Går väl sådär ;) Men man måste ju försöka...
Började min dag med lite tv tittande följt av solande på standard gräsmattan. Var heeeelt själv på hela stället, så himla skönt då det brukar vara massa barnfamiljer där. Finns nämligen en liten pool där, inte alls djup, mer som en stor baby pool. Men eftersom jag var helt själv så hade jag även poolen för mig själv. Mohahha ! dock var den svinkall så blev inte så mycket badande. Innan solandet så var jag även lite små hurttig och gick ut för en liten joggingtur, och då menar jag verkligen liiiiiten !!! Tog väl en 20 min och var inte alls långt.. Var nog inte riktigt vaken än ;) Men kom ialla fall iväg .. Ska försöka göra något dylikt varje dag nu..

Fredag är min ända lediga dag denna vecka och då måste jag fixa lite grejer... Eller ja, kan inte köpa något nu men planera planera planera ;) Kommer nog bli jätte bra det här ^^

I helgen jobbar jag frukost på hotellet och det är full bokat så kommer vara kaos :( usch, det kan vara riktigt jobbigt med alla dessa amerikaner som vill ha special mat .. Men men  , inget jag inte kan lösa !! Hoppas kocken är frisk tills dess...

Går omkring jätte mycket killar med killt inne i gamla stan idag då sverige möter scotland.. Skit kul att se måste jag erkänna.. Haha, tur för killarna med snygga bet ;)

Nej, nu är det dags för mig att jobba lite.. Puttsa,vattna,låsa,tvätta you name it !!



Idiotes ?

Fan vad mycket idioter det finns. Varje dag stöter man minst på en !!
Otrevligt folk som knuffas och puttas på tåget på väg in eller hem från jobbet, gäster som förväntar sig att man ska göra saker man ABSOLUT inte är anstäld för att göra, falska människor som inte kan stå för va dom tycker och tänkter, personer som lägger sig i saker dom inte har med att göra... Ja, the list is loooong !!!!!!

Vissa kanske tycker att jag har blivigt lite bitter på senaste tiden, men är det så konstigt. The longer I live the more I learn! Människor är dumma i huvudet. Självklart träffar jag massa underbara människor och är med om mycket trevliga saker också. Meeeeen.. Det dåliga tar övertaget!

Har i alla fall bestämt mig för att sluta vara bitter och bara skita i alla idioter... Efter detta inlägg ;)

Är även väldigt trött på mig själv. Har ingen självdiciplin för fem öre!.. Vill bara börja träna och gå ner dessa nedrans 4 kilo.. Men det går bara inte. Tycket jag rör på mig mer och äter mindre men inte fan går jag ner i vikt. Förhoppningsivs blir det bättre när jag börjar simma, OM jag nu tar mig i kragen och gör det som jag sagt !! (SUCK)

Men måste börja någonstans, så i morgon innan jobbet blir det en power walk !   Skiter i om det regnar, SKA ut och gå/springa !!!!


I övrigt så har jag försökt börja måla lite igen. Går väl så där då mina fin papper och dukar är slut. Men ska köpa nytt snarast... Lägger upp de senaste två så ni får se !!!!
Ingen lust att säga hej då så........






jobber

Gud så jag är trött! Blev ett 14 timmars pass idag på hotellet, helt slut är jag och inte är dagen slut på långa vägar. Blir till att jobba på klädis resten av veckan, sista veckan! Sen blir det hotellet :D

Annars händer det inte så mycket. Har mest jobbat, varit lite sjuk, fixat naglarna och shoppat.
Micke hittade ett par jätte bra högtalare med baslåda som vi köpte. Riktigt bra ljud i dom måste jag erkänna, basen är gaaaalen ! ;)
Har shoppat lite kläder, men faktist bara nödvändiga saker. Ska dock shoppa i helgen ^^

Om jag inte nämnt det så försöker jag spara ut min vanliga hårfär. Är väldigt otålig men det blir fint sen :) Har växt en hel del måste jag erkänna. Ska ta en bra bild så ni får se.

Nej, tillbaka till arbetet !

RSS 2.0