Elin Susanna Ahlfors!!!

Den bästa av dom bästaste !!!
Älskade fina Elin ! Nu är det inte lång tid kvar tills du lämnar oss för Norge. Aldrig har ett år känts så långt som de år vi har framför oss. Norge ska skatta sig lyckliga som får låna dig i 1 år !!
Du är min allra bästa och närmaste vän. Skulle bli helt galen utan dig!
Orden i din present var skrivna av någon annan men de hade lika gärna kunnat vara skrivna av mig, rakt från hjärtat. !!
" If there is a tomorrow when we´re not together, always remember that you are my rainbow for the dark clouds, my starlight to illuminate the nights and my oak tree in a rainstorm. But remember this most of all, even if we´re apart you´ll always be my friend !!! "
ÄLSKAR DIG

v.1

Nu är semestern i full gång.
Inte det roligaste vädret hittills, men så länge det är varmt och regnfritt så man kan vara ute så är jag nöjd ! :) //man får inte vara kräsen;)\\
Denna vecka har även älsklingen semester så blir en massa mys med honom. På fredag drar vi till Riga :D
Aldrig varit där så ska bli himla skoj :) Hoppas det är bra väder när vi är där. Värdelöst att gå om kring i spöregn ;) 

Resten av semestern blir till att umgås med massa vänner och familjen. Ska även försöka hinna med att måla, fixa balkongen lite, sola, bada , läsa böcker och allt annat som hör sommaren till :) 

Nu ska jag dock ta det lugnt någon timme innan lillasyster kommer över för middag ! 
Ha det bra !

Snart semester så dags för fix ;)

Nu när semestern börjar närma sig så kände jag att det var dags att städa och tvätta så allt är klart när semestern börjar. Så slipper man tänka på det, första veckorna iaf ;)

Så idag när jag slutade ( vid 10 på morgongn ) så cyklade jag hem , ca 1 mil som vanligt. Cyklade förbi centrum och handlade Sushi till lunch :D NAMNAM !!
Vid halv 12 så klarnade det upp så satte mig på balkongen och solade lite. Tog fram mitt skissblock och började på en ny bild/tavla :) Inte värdens mest kompliserade bild men den har en mening bakom sig :) Hoppas på att få den helt klart inom två veckor så personen som ska få den får bilden när det är tänkt :)

Nu på kvällen har jag som sagt kört igång med tvättning, städning, träning och nu bloggning . Kör lite cirkulation på allt. Snart är det dax för tvätten igen ;) Efter det lite träning ;)

Ska sätta igång en serie att slö-titta på under tiden jag tränar tror jag :)

Om jag inte skriver mer så önskar jag er alla en trevlig sommar och en solig semester !!

JUSTE, glömde nästan !! Skrev på kontrakt med nya jobbet idag :D YEAY !! Ska slänga det på lådan i morgon sen är allt klart :D



What do you know !?!

Sitter på jobbet och tänker på att det snart är slut. Har varit så inne på att få semester och glad över det nya jobbet jag börjar i höst, så tanken på att jag faktiskt ska SLUTA på mitt nuvarande jobb har skjuts undan . Känns jätte konstigt att jag inte kommer vara här varje dag. Alla utmaningar, skratt och tårar med Erica. Alla mysiga familje stunder med hela släktet Kring . Ja, kommer kännas så tomt!! Men som tur var har vi blivit goda vänner allihop så kontakt kommer vi ju hålla, ses också för den delen !!
Men nu är det nog pratat om det, blir ju blödig ;)
Ska strax köra ett litet träningspass och sen sova :)
Sov gott och trevlig semester ;)

Helg!

Nu är min helg kommen :) den blir kort men behövlig ;)

Var på move and Walk idag med Erica(intensiv-träning). Fy sjutton vilken grym träning det är för henne , och för mig ;)
Körde lite situps och armhävningar på det . Ska göra det varje dag jag inte kommer iväg till gymmet :)
Har även cyklat min mil idag :) lite mer t.om ;)

Är super trött i kropp och själ nu så ska bara njuta i min fåtölj med en kopp te :)


Övernattning på jobbet

Fram till semester så har jag endast övernattnings pass , man jobbar då 14.00-14.00 dagen därpå. Får sova på natten vilket är skönt :)

Förutom att jobba nu fram till den 16/7 så ska jag även försöka gå ner två kilo . Tillbaka till de bra matvanorna , träna och cykla ska lösa det ;) cyklar till och från jobbet , ca milen ?
Håll tummarna . ;)

Nu börjar filmen så får ta och avsluta här :)


Trrrööttt tjej !

Usch vad jag hatar att vara så här trött,matt och hängig :( men efter ett par korta ärenden så blir det raka vägen hem och vila innan jobbet ;)
Hörs sen?


Sommar,sol och dålig uppdatering

Börjar alla inlägg lika då jag är sämst på att uppdatera . Men nu har jag lagt till en app i telefonen så kanske blir bättre då ;)

Nu är det bara 1 och 1/2 v kvar till semester . Hoppas på fint väder för är sååå sugen att bada massa , trots fiskar ;)
Tråkiga är dock att nästan direkt efter min semester så flyttar Erica (min brukare) hon ska plugga i Norrland så blir till att byta jobb .
Har däremot fått jobb på Svea ekonomi så kommer få jobba "tillsammans" med syster :) inte samma avdelning men samma plats och byggnad ;) alltid något .

Idag blev en tripp till stan för lite gos med bästis Elin !! Gud så jag tycker om den kvinnan . Skönare brud får man leta efter. !! Dum är hon dock som överger mig i ett år och flyttar till Norge , attans bananer på den asså !!!!
Men vi klarar oss nog ;) <3

Nu ska jag sätta mig och titta på tv innan jag ska sussa .


RSS 2.0