A story about a girl

Det var en gång en människa, en människa av kvinnligt kön. Denna person var en väldigt snäll och söt tjej, ville alla väl. En dag bestämde hon sig för att uträtta lite ärenden i den stora staden. Så hon steg upp då tuppen gal, satte sig på den (S)uper(L)ångsamma färdtransporten som skulle ta henne in till staden. Efter en lång lång resa, lite promenerande i den stekande värmen var hon äntligen framme.
Men ack en sådan bitter tant hon möttes av i stadens grummel. Ej fick hon den hjälp hon så innerligen behövde, ett elakt leende var de svar hon fick. Men flickan hade en tunga gjord av silver, så en förhandling blev hennes räddning. Hon blev tvungen att skicka iväg en stackars liten duva till en kvinna som kunde ge henne lite extra hjälp. Kort där efter kom den älskade fågeln tillbaka med goda nyheter. 

Tror ni flickans resa slutade där ? 
Nej, det gjorde den ej!

I en liten by, strax utan för den stora staden, en by vid namn Solnatteria bodde hennes vackra syster med hennes lilla familj. Så flickan bestämde sig för att hälsa på sin syster. Dagen vad ännu ung, så när hon kom fram bjöds det på morgonmål. Dom skrattade och pratade, busade och kivades, så som bara systrar gör. Flickans problem blev hennes systers och hennes systers problem blev hennes.
Dom tog en promenad i solen och mötte upp ett par kvinnliga bybor och deras barn. Flickans humör var på topp!

Efter så mycket skratt och intryck åkte flickan sedan hem, hem till sitt slott, i väntan på sin prins.
Strax innan middag kom hennes ståtliga man hem med ett leende till henne som lös av kärlek. Hon log för sig själv, kramade om honom och andades in allt som var han!

Flickan insåg denna dag, att med ett leende, kärlek och skratt kan hon klara sig igenom allt !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0