Gott Nytt År :)

Snart är timmen slagen och ett nytt år börjar. Ett bra år får vi hoppas. Tänkte ialla fall lägga upp ett par bilder på nya möblerna som inhandlats i veckan :D Fick en himla stor summa på Ikea i julklapp av Pappa och Åsa så nu jeeeeklar handlades det. TUSEN tack för bidraget till dessa möbler far och bonus mor :D


Soffa, tvbänk, matta och råttingstolen/fåtöljen  :) Vardagsrumsbordet inhandlades i samma veva som sängen precis vid flytten :)

PS : Böckerna ligger på mattan för att den ska bli rak ;) Tas bort i kväll ^^
Gott nytt år

4 dagar kvar till jul, är inte det kul ? !

The first snow has just fallen and covered trees and houses in a beautiful winter blanket.
Here and there
you can see small snowmen as children put up with the little snow there is.
People all run
around like crazy to purchase the very last Christmas gifts and food. For now, now Christmas is just
around the corner !!!




Dåså! Då var julen snart här. Och hur står det till för folk på julkapps fronten och allt annat som ska ordnas innan jul ;) ?  Jag är nästinpå klar.!!
Idag blir det till att klä julgranen hemma. Även baka lite bröd som vi ska ha på jul. I morgon ska jag handla den sista julklappen och på torsdag blir det till att baka det sista julgodiset ^^ Sen är allt klart !

Som nämnts tidigare så är det full rulle hela dagarna nu fram till jul. Både skönt och jobbigt. Det är ju roliga saker man gör, men sen är det ju alltid tråkigt att vara uppbokad 24/7 ! Men jag ska inte klaga ;)

För ett par veckor sedan så var jag ju hemma hos min mor och bakade pepparkakshus med familjen. Då gav jag min fina systerdotter en liten present. En fin liten pepparkaksklänning med passande mössa. Hittade idag en bild som min svåger lagt upp från lucia då hon hade den på sig .. Sååå himla söt !! Finns igen finare än min systerdotter ^^ Hittade även en annan blid på henne när hon sitter och gör väääärldens pose ^^ Kortet är mer i syfte på att visa att hon har mössa på sig inomhus men jag reagerade mycket mer på hennes min. Hon kommer( och är redan) bli en riktig linslus !!


VÄRLDENS VACKRASTE UNGE


Nu är det strax dags för mig att stänga igen datorn och tvivlar på att jag kommer hinna skriva igen innan jul så...


GOD JUL PÅ ER ALLA !!!!

Buhu, nu slutar du :(

Ja, nu slutar världens finste kollega Sanna :( Hon går på mamma ledighet från och med idag. Wää. Hur ska vi klara oss nu ? Kommer sakna henne nå enormt. Självklart kommer jag ringa henne som en galning och vilja träffa henne ändå . Men med jobbet har man fått lite gratis umgänge.. Och stackars henne slilla böna i magen.. Den kommer ju bli mega upprörd nu när den inte får höra min ljuva stämma ^^ Eller vad säger du Sanna ;) ?
Vi hade iaf personal möta idag med lite extra mys då det är Sannas sista dag.
Åt ett jätte gott "picknick" bröd som Ann gjorde.. Helt stört gott. Tröck i mig hur mycket som helst ^^

Nu håller jag faktiskt själv på att baka bröd. Går doch inte så bra . Min deg vill nämligen inte jäsa.. Haha. Förra gången tyckte jag den jästa för mycket så petade jag på den så trillade den ihop och denna gång jäser den inte alls :P hahaha .. Ska baka det igen nästa vecka så kanske blir tredje gången till. Tror jag hade för mycket mjöl i denna gång. Men men .. Testar lägga in det i ugnen och se vad som händer ;)

Ja hunnini. Nu kommer jag ha fullt upp ända fram till jul . Jobbar alla vardagar, och efter jobbet / innan är jag uppbokad nästan alla dagar. Naglar ska fixas, julgran ska inhandlas, läkare ska besökas, rumpa ska skakas, bästist ska firas, adventsmys med pappa och Åsa, gran ska kläs, sista julklappen handlas, storhandla, tvätta och städa. :D MIHI

Sen ska jag även umgås så mycket jag bara kan med min fina pojkvän :) Han är ju trots allt viktigast.. ^^

Nu ska jag kika på brödet och sedan hämta tvätten..

Skriver jag inget innan jul så God Jul !!

Kram till min fina Sanna, hennes kille och deras kommande bebis !!

RSS 2.0