gott nytt år.. (snart)

Man är ju inte direkt bäst på att uppdatera bloggen. Men jag verkar inte vara den ända så här runt jul ^^
Har i alla fall kommit hem från Puerto Rico nu. Resan var super mysig. Lite dåligt väder till och från men väldigt varmt hela tiden, så jag klagar inte :) 
Har lagt upp bilder på Facebook om någon vill se, kommer även flera snart ^^

Sen jag kom hem har jag firat jul, så klart, och jobbat.
Kom hem natten till jul, möts av en lägenhet som är 12 grader varm. Skönt, inte direkt. Så vi åkte hem till svärmor och sov. Så började min jul med mys hos svärmor. Vid 1 kom per och hämtade mig så åkte vi förbi hans bror en snabbis och sen hem till min morfar. Gav honom min julklapp och åkte sedan hem till mor för att fira resten av julen.
Blev en massa mat,julklappar och spelande. Super gos!
Fick bland annat en platt tång, hudprodukter, smycken, godis, sängkläder och lite annat :)
Dagen efter hade jag bjudit över pappa,styvmor och styvsyskonen på lite fika. Så blev lite mer julklappar då.
Oh då fick jag äntligen en DAMSUGARE :D:D:D Den är sååå fin och såååå bra :D hehe .. Bästa någonsin!
Så nu kommer jag städa bara för att det är kul att använda den nya sugaren ;) 
Fick även presentkort på hemtex, berlock till mitt armband, ljus, MORGONROCK( som jag sitter i nu) och lite annat ^^ Micke fick hela 4 flaskor vin av pappa och åsa :) lyx !
Tusen tack för allt :D

Efter ett tag så åkte dom hem och jag blev ensam framför en julfilm :) Två timmar senare kom Micke hem och då blev det bara mys..

Efter det har jag som sagt var bara jobbat. Och det har varit super mycket att göra. Ena tjejen har varit sjuk så fick jobba dubbelpass ena dagen. Och de andra dagarna har det varit jätte mycket gäster. Helt galet mycket. Men det har gått jätte bra . Helt slut i kroppen är man bara. Slitsamt jobb ^^ 
Har varit en del skitsnack på jobbet som jag börjar tröttna på. Så nu har jag sagt det rakt ut till alla, att prata inte skit om våra arbetskamrater med mig eller klaga inte på saker hos mig som du borde säga till någon annan. Jag orkar inte bli inblandad i något onödigt bråk. Och det verkar funka lite ialla falll ^^ hehe. for now ;)


Snart är det nyår, bara en jobb dag kvar sen är jag ledig i fyra dagar :D yeay.. 
Ser ut som att jag ska ner till Nynäs och umgås med lilla Sara ^^ Ska bli riktigt kul. Länge sen nu! Alltid kul att festa med Rosborg :) 
Åker nog ner redan i morgon efter jobbet, blir lite sent men ändå :) På dagen, nyårsafton, ska jag träffa Dedde en snabbis. Var sååå länge sen jag träffade henne. Vi har väl gått in i varandra på Tg någon gång när jag varit där, men inte umgåts själva på år och dar. Så ska bli riktigt kul !! 

Nej, nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon. Ska kika lite på rean innan jobbet :) ...
Sov gott och Gott nytt år .. För lär inte skriva något innan ^^

kramsej

Puerto Rico !!!!!

Underbart!!!!
Kom hit i onsdags, möttes av klarblå himmel och 27 grader. Såå skönt. Åt lite och kollade in området.
Igår var det 29 grader och klart. Då låg vi på stranden i ca 3 timmar. Måste vara försiktig första dagara :) Sedan gick vi en promenad till en annan strand vi fått tips om. Med inporterad sand. Även den var jätte fin. Så i morgn ska vi gå dit om det är bra väder.
Idag har vi legat vid hotellets pool. Efter solandet gick vi till köpcentret och kikade lite och har precis ätit lite mexikansk mat. Jätte mycket mat för inte speciellt mycket pengar.

Hitils har allt kostat ungefär lika mycket som i sverige.. Förutom alkohol... Så sjukt billigt med sprit..!
Någan dag snart ska vi åka till ett stort köpcentrum där det sägs att de ska vara billigare. Vi ska även gå till en djurpark gör "räddade" djur. Inte tränade delfiner med massa shower. Nej nej, vi ska gå till ett ställe där dom tar hand om djur som räddats från olika ställen och förhållanden. Apor, fåglar, reptiler; (krokodiler) osv.. Ska bli kul...

Nu ska vi göra iordning en varsin drink och sätta oss på ballkongen :) ...

Trevlig kväll allihoppa !!

Bye bye sverige

Nu är det bara några timmar kvar tills vi åker till Puerto rico :D ... Guuud vad jag har resfeber ;) .. Hehe.
Har städat, tvättat,diskat och pantat flaskor hela dagen. Vill bara komma iväg nu. Känner mig irriterad i hela kroppen när det inte går som jag vill. Hehe, allt tar så mycket längre tid då. blä....

Hehe. Men nu börjar det bli klart. Bara lite små saker kvar :) Och packningen så klart. Väntar på att Micke ska komma hem så vi kan packa och äta ..... ^^
super hungrig. Inte hunnit äta än .. Eller har snarare glömt bort att äta :S... hehe.. olikt mig !


Nej , ska fortsätta städa nu.
Ska försöka skriva minst ett blogg inlägg när jag är utomlands så ni vet att jag lever ;)

Och för er andra som jag inte kommer prata med eller höra av innan jul.... GOG JUL :D

Kram och hej kalla sverige !

då tid

Satt precis och kollade igenom gamla bilder jag hade från en tid för länge sen. Tänkte jag skulle lägga upp ett par bilder från den tiden då Kevin och Denise var mina små snuttar ;)


sååå söt, gullunge.. hade ett till kort på denise men av någon anledning går det inte att lägga upp.. ska försöka igen i morgon :) ..

Sad,glad,bad!

Inge bra avslut på denna dag.
Har nu gått igenom massa kläder som ska tvättas till resan. Och två av mina klännigar är borta. De ända två som sitter riktigt bra, mina favvosar. Var i kallhäll och tittade efter dom för någon vecka sen men hittade dom inte. Dom låg inte där dom brukade. Kollade även tvätten här hemma lite granna och hittade de inte. Men idag har jag kollat igenom allt plagg för plagg, fortfarande borta.
Ska kolla i kallhäll en gång till. Sen ska jag fråga Emelie om hon råkat få med sig dom när hon var och hämtade saker i kallhäll. Måste hitta dom innan resan.

Min svarta bikini underdel är även borta, eller snarare slängd av misstag :( Så nu har jag ingen underdel till min nya överdel :( och det är verkligen inte lätt att hitta badkläder så här års i butikerna. Nu när jag tänkter efter så låg inte min överdel heller bland kläderna. Jävla skit !! aja, får leta efter den också då.

Skit fånigt att bli så arg över att kläder är borta. Men måste allt jag vill ha med mig vara borta, varför nu :( ?
Sen är jag irriterad över andra saker också villket bara förvärrar saken.
Korkade människor som slänger ur sig korkade saker, personer som inte verkar ha något innanför pannbenet utan bara gör och säger de dom känner för.

Men men, åker ialla fall utomlands snart. Jobbar bara 4 dagar till också vilket är skönt. Är ledig måndagar och tisdagar vilket gör att jag inte behöver ta ledigt dagen innan vi åker. Skönt, då kan man packa och gå igenom allt i lugn o ro....

Bortset från klädfiaskot så har dagen varit bra. Inte gjort speciellt mkt, men det är meningen med att vara ledig ;)
Åt lite BK mat till lunch och en paj till middag. Tittat på massa serier, städat och bokat tvätt tid till i morgon.

***********************************************************************
På fredag ska jag på begravning. Min styvfarmor har gått bort för ett par veckor sedan. Inte skrivigt eller sagt något om det eftersom jag inte vetat vad jag ska säga.
Finns inte mycket att säga. Träffade henne inte speciellt mycket nu på slutet. Men det betyder inte att jag inte kommer sakna henne, ATT jag inte saknar henne!! Hon var en underbar kvinna, världens bästa. Glad, rolig och varm. Kommer bli jobbigt att gå på begravningen, men vill vara där. Både för min egen skull och som stöd för min familj. Mina älskade småsystrar som älskade sin farmor så, och Per,styvfar. Vill vara där för dom, stötta och trösta.

Aldrig varit på en begravning, så får se hur man reagerar.

***********************************************************************

God Natt

RSS 2.0