Min sambofria vecka .

Idag kommer äntligen Micke hem. Oj så jag har saknat honom! .. Men har lyckats underhålla mig själv rätt bra måste jag erkänna.
På onsdagen när han åkte så kom Elin över och sov över. Vi köpte en varsin cider och satte oss i solen en stund. Efter det åkte vi in till stan på "20 grader" eller vad det hette. En utomhus "fest", massa DJ:s och folk. Man tog med det man ville dricka,ät och om man ville spela något spel eller så. Var jätte trevligt. Var väl där i ett par timmar innan vi åkte hem vid 11. 

Dagen efter hände lite tråkigheter så blev hemma och vilade stort sätt hela dagen. Solade lite på eftermiddagen annars var det en lugn dag. På kvällen åkte jag hem med min packning till mamma för på fredag morgon skulle jag och Victoria åka ut till landet för att fira midsommar. Vid 1 kom vica hem till mamma, alla andra var på landet så vi var ensamma där. Vi satt och tittade lite på tv och helt plötsligt blev det strömavbrott. Fan va rädda vi blev. Tog ett låååångt tag innan vi kunde somna eftersom strömmen aldrig gick igång.
Vid fem vaknade vi av att strömmen gick igång. Strax efter det ringde klockan och vi begav oss till landet. 

Blev superfint väder på midsommar afton. Blev verkligen superlyckat. Massa sol, dricka och mys! På lördagen grillade Dogge lam, ett HELT lam. Haha, så jävla gott!!! Regnade dock en hel del under grillningen, men vi var glada ändå.
På lördag eftermiddag skulle en del människor åka hem och efter ett samtal med Elin så bestämde även jag mig för att åka hem. Eller ja, hem till henne. När jag kom ner till nynäs gick vi ut på krogen en stund. Men vi åkte rätt snart och satte oss på ringvägen med en dunk vin. Så himla mysigt. Kom dock i säng rätt tidigt vilket var skönt eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter och flytta lite grejer. 

Flytten gick bra och efter det åkte vi åter igen till ringvägen och solade lite. Jätte varmt och skönt, blåste lite kyligt men annars mys. På kvällen blev det film, både komedi och skräck. Dum som man är! Blir alltid så himla rädd. Gick rätt bra ändå ;) 

Sov även över hos Elin till måndagen och åkte sedan hem för att möta upp min lillesyster. Vi shoppade lite och sedan kollade vi på film. Hon sov över hos mig men åkte rätt tidigt på tisdagen för hon skulle gymma. Själv skulle jag till jobbet. Så igår blev det jobb och sen hem och sova och idag ska jag till jobbet igen och sen mysa med MICKE :D :D <3 <3
Så, där har vi en kort sammanfattning vad som hänt senaste veckan :) Lägger även upp lite bilder!

jea

ELIN ÄR HÄR :D Yeaaay .. Vi har firat med en cider i solen och nu ska vi snart ut och äta :)
Micke åkte för ett par timmar sedan, och nu sitter han nog på flyget. UScha bucha, saknar honom redan och är jäääävligt avundsjuk ;)

I morgon jobbar jag dub med emmlie vilket ska bli kul , efteer de blir de midsommar firande för hela slanten. Måste ta det lugnt med de få kronor jag har ..

skreiver mer sen och som sagt, bilder kommer :D

Jag hinner inte med ;)

Gud, det händer så himla mycket hela tiden så hinner inte skriva några inlägg. Och nu har jag för mycket att berätta ^^
Har som sagt fått två jobb, skit kul. Men inget som inte kommer med lite krångel ;) Lite bök och stök att få till allt. Man är ju så jävla poppis, alla vill ha en samtidigt ! Hehe, nej. Men lite smått så har det varit. Verkar dock som om jag fått till det nu, kul !
Har haft upplärning på hotellet och även jobbat ett eget pass. Gick jätte bra. Nästa torsdag ska jag till butiken och ha en liten info dag^^ Längtar jätte mycket tills dess. Känner redan nu att jag kommer jobba ihjäl mig denna sommar. Men gör inget eftersom jag är på två olika jobb och alltid har något att se fram emot. Tycker jag ialla fall..

Förutom att jobba så har jag umgåts med min syster en del. En annan sak som är ruggit kul är att jag och Vica har börjat umgås igen. Vi har haft ett litet break i ca 8 månader och nu är vi igång igen ;) vi ska fira midsommar ihop. Ska bli så nedrans kul ! ^^
Åker ut till landet på fredag morgon och åker väl hem på söndagen skulle jag tro :)

Har även shoppat lite, men bara lite. En hatt och lite annat smått. MEN, har fått en jätte fin långklänning av Vica samt ett par skor :D Sen var gullet snäll och klippte mig här omdagen också, kort men jätte fint :D Ville bli av med det slitna, vilket var rätt mycket....


I morgon åker Micke utomlands:( Super kul för honom men är jätte avundsjuk och kommer sakna honom ! ^^
Men som tur var kommer min älskade Elin hit i morgon och sussar över :D Så blir inte direkt ensam ;)

Ska lägga in massa bilder efter midsommar men nu ska jag städa lite och gosa med min älskling så här sista dagen innan avresa  !

På återseende !

I´m sooo happy !

Gud vad jag mår bra just nu, så himla skönt.
Denna vecka har jag jobbat på Tasty´s ( ett kafé här i Jakobsberg ) måndag, onsdag och torsdag. I tisdags var jag på ett hotell i gamla stan där jag fått jobb :D YEAY !!!! Blir då service värdinna som det så vackert heter ! Så, på måndag börjar min upplärning och redan nästa lördag ska jag jobba mitt första pass själv ^^ 

Efter jag varit på mötet i tisdags så åkte jag hem till min syster och mös. Vi gick på en promenad längs vattnet, åt massa god mat och massa onyttigt ^^ Tittade även på filmen Road! Den var riktigt bra, folk verkar tycka väldigt olika om den men jag tyckte den var bra. Sov även över hos min kära syster då hennes man var borta. Super gosigt! Dock ringde klockan 06.15, usch. Då var det dags för mig att åka till jobbet. 

I övrigt så har det gått jätte bra att jobba på kafét, jätte trevligt människor och roligt arbete. Men båda hotellet och kafét ville ha mig på väldigt många pass, så valde att prioritera hotellet. Verkligen ett dröm jobb måste jag erkänna. ÅHHHHH, längtar så himla mycket till måndag nu. Länge sen man såg fram emot att jobba ^^

I helgen blir det studentfirande för hela slanten. På fredag tar "lillesyster" Renée studenten och på lördag tar "lillebror" Felix studenten. Så i morgon blir det lite halv lugnt för på lördag då jääävlar. Har bokat upp Elin, så vi ska festa heeeeeeela natten. Ända fram till 5 på morgonen då första tåget går. Haha, sådant gör jag fan aldrig. Ska bli skit kul !!!!!
PARTYYYY !!! :D Om jag har tur så lyckas jag få med pappa och Åsa på lite dans ;) Far min visade sina otroligt gryma moves sist så han måste ju följe med och lära oss andra ^^

Juste! Förra veckan var jag och åt lunch med min kära mor. Efter vi ätit så gick vi och tittade lite i butiker och vet ni vad min älskade mor gör, jo, hon köper två par skor till mig. Ett par svarta reabook sneakers och ett par svarta "Herkulez sandaler" som jag kallar dom. Har tagit en bild på sandalerna så ni får se ! Loooove them ..

Jaja, nu ska jag kika lite på TV och sen kanske gå på en liten promenad ...
På återseende !

RSS 2.0