The three seashells!

Har idag tittat på Demolition Man och något som snurrar i mitt huvud, och förmodligen i varenda människas huvud som sett den här filmen, är vad i *****  de tre snäck skalen är till för?
Dom använder nämligen tre snäckor i stället för toapapper. Så nu är min fråga till er alla läsare, vad är eran teori? Skriv en kommentar och ge mig eran åsik och era ideer.


All min kärlek..

...Till dig Sara Rosborg!

Saknar dig varje dag gumman, du och jag i alla evighet (1999 - evigheten )

Värdelös vecka.

Denna vecka börjad med att Natalie fick lite kramper i magen och spänningar i ryggen, ahh, det är dags för det igen. Trodde hon jag. Senare samma kväll efter flera timmar av smärta och illa mående så börjar elendet. Natalie har vinterkräk sjukan, NEEEEEEJ!.

Igår var första dagen jag kunde få i mig något som ville stanna kvar, och idag är det ännu bättre. Men, nu har M blivigt smittad. Tur att jag mår bättre så jag kan ta hand om honom, så som han tagit hand om mig när jag varit sjuk. Så skönt, han har gett mig allt man kan tänkas behöva, vätskeersättning,proviva,coca cola m.m. Tur att jag hade någon som dadda mig här. Jag är nämligen riktigt dålig på att dricka. Även när jag är frisk, får inte i mig mer än två glas vatten om dagen och när man är magsjuk så måsta man dricka heeeeeela tiden. Men det har gått riktigt bra, så tack älskling för ditt påtvingande av "vattningen" .^^

Dagens lunch blev en rostad macka och proviva skogsbär, dagens middag blev TVÅ rostade mackor med coca cola. Mummma ;)

Nu ska jag titta lite på scrubs och sen ska jag nog sova.

På återseende !

En söndag för alla som är bakis !

Gårdagen blev mycket lyckad. Efter vårat singstar sjungande så gick vi ner på krogen här i Kallhäll.Träffade en del vänner som vi umgiks med, och sedan gick vi på sen efter fest hos Cappi. Jag lurade i både mig och Emelie en varsin drink med ungefär si så där 80% sprit i, tyckte att vi skulle bli lite på G. Haha, och det blev man ju. Eftersom jag fortsatte dricka på krogen och sedan även hemma hos Cappi så blev jag rääätt så unyckter på slutet, men det gick bra ändå.

Idag har det verkligen inte hänt ett piss. Har ätit en pizza, thats about it. Tittat på tv och spelat lite.

Imorgon är det dags att fira Victoria. Hoppas det blir trevligt, blir ju inte direkt något festande eftersom man ska upp tidigt till skolan dagen där på. Men kan bli riktigt trevligt ändå. Nu tror jag faktist att jag ska ta och steka iordning mig ett par ägg.

Over and out !

My oh My

Blir så trött.
Idag när jag kom till jobbet så såg jag för första gången på länge fram emot att jobba. Men, någon har beslagtagit alla mina saker som låg i skåpet. När jag kommer dit och ska byta om så saknas mina skjortor och min namnbricka. Så jag blir otroligt irriterad och går ner till min arbetsledare och frågar vad jag ska göra. Som vanligt blir man hem skickad. Dom ringde även för några timmar sen och frågade om jag ville vara ledig även i morgon, för dom hade tydligen "för mycket personal", men men. Skönt att vara lite ledig, även om jag behöver pengarna. Sa åt Aram att försöka få in mig på någon vardag, får se hur bra det går. Haha..

Nu sitter jag i soffan hemma med Micke, Emelie och Daniel. Vi har sjungit lite singstar, DISNEY,grymt! Nu sitter Micke och Daniel & spelar Final Fantasy 7 medans jag och Emelie tittar på. Sitter och dricker vin, cider och drinkar. Usch vilken blandning. Tur att jag blev ledig i morgon.

Jo juste, har precis klippt mig. Fixade till min sne-lugg lite. Den ser lika dan ut, bara att den är kortare.  Eftersom min kamera har dött så blir det inga bilder ikväll. Så nu som vill se mera bilder på denna blogg får nöja er med de som togs när jag var hos Sara.( de läggs upp i morgon)

Vad tycker nu om min nya blogg design? Den har min käre vän Elin gjort åt mig :D Tack gumman !

Elinsusannaahlfors.blogg.se

Ha en trevlig lördag så skriver jag så fort jag får tid och ork.

På återseende !


Hemma .

Nu är jag hemma igen. Bion var faktist jätte bra, vi tittade på Yes man, rolig rolig. Efter det tittade vi lite i buriker, köpte ett par nya skor på rea. Fiiiina! Sen åkte vi till Kallhäll och gick ut på restaurang och åt. Thai mat blev det idag, så jäkla gott. För en gångs skull var det riktigt starkt. Micke beställde in det starkase, med EXTRA stark. Smakade lite på den, bara någon droppe, och höll fan på att dö. Haha, jag gillar starkt, men det finns fanime en gräns.

Så nu har vi precis ätit lite glass och tittat på en Hulken film, bara 40 minuter lång, men underhållande. Men nu tror jag det är dags för mig att krypa i kojs. Jobbar trots allt i morgon.

Men ha en trevlig helg alla ni andra.
På återseende !

Lönefredag !

Snart är det dags för mig att röra mig in mot stan. Ska möta upp Micke vid tre, vi ska gå på bio. Har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska se än. Får se vad som går helt enkelt.

Gissa vad, jag trodde att jag skulle få 500 i lön den här månaden eftersom jag varit sjuk så mycket. Men sådan koll hade jag, för jag fick 1300 mer än jag trodde. JAAA :D , Me so happy !


Gårdagen blev suuuuuper mysig, och rolig framförallt. På kvällen fick vi för oss att gå en långpromenad och busa omkring lite, få vara 12 på nytt. När vi väl kom hem var vi jätte trötta, så det blev bara en snabb promenad med Leo efter det och sen sova. Leo var som tur var inte så jätte jobbig i natt, inte alls som när han var valp och hela tiden kom och buffade och bet mig i foten. Han kom bara och buffade två gåner i natt. Hehe, söta dumma lilla hund !

Idag har vi inte gjort så mycket. Sara hade tvättstugan idag så hon har spruningt upp och ner dit med jämna mellanrum. Sen så fick hon för sig att storstäda, så jag försöker hjälpa till lite där hon behöver mig. Blir så bra så.
Vi har suttit och funderat på hur man skulle kunna möblera om här i vardagsrumet. Det är lite klurit faktist, men något borde man ju kunna komma på tycker jag.
Nej, nu ska jag titta så jag har fått med mig allt, sen blir det ner till tåget.

P.s. Tack för två unnnnnderbar dagar Sara !

På återseende !

Äntligen hos Sara !! :D

Nu är jag äntligen här,hemma hos Sara, i underbara nynäs. Gud vad jag har saknat henne. Varje min hon gör väcker ett nytt minne hos mig, underbart. Kom hit vid två då vi gick och tränade som planerat. Nu sitter vi och dricker lite vin och ska snart äta Tacos, gooooott!

Är så skönt att vara med Sara, vi pratar gamla minnen och annat skit snack. Men framförallt så är det skönt att kunna vara vi, jag och Sara mot världen. Vi har alltid haft en speciell kontakt och det märkar man verkligen nu. Vi har inte träffats på nästan ett halvår, dumt nog, men ändå så är det som om vi träffats varje dag i hela vårat liv.

Nu ska jag hjälpa till lite med maten. I morgon kommer jag lägga upp en massa bilder från ikväll om ni vill se.

Over and out !

Jippi!

Äntligen ska jag ner till nynäs och träffa Sara, eller ja, inte förens i morgon men ändå. Har saknat henne så otroligt mycket. Från att ha bott i hopp i nästan 2 år till att träffas en gång i månade, om ens det. Det är inte okej. Usch nej!
Men nu ska jag hem till henne i morgon ialla fall. Ska sova där till fredag och kanske till lördagen. Vi får se.

Morgondagens planer är ialla fall att vara nere i nynäs till klockan 2. Då ska jag möta upp S och så ska vi gå och träna. Efter det blir det förmodligen en massa skit snack hemma hos henne och lite mat. Sen tror jag att vi går på en lång promenad med Leo. Leo ja, gud, han måste vara jätte stor nu. Ojojoj, ska bli så mys.
På kvällen blir det god mat och en massa vin, mumms mumms. Guud vad jag längtar !!!!


Du är bäst gumman!



Idag har jag varit och ätit Thai/Kina buffé med Micke, var jätte gott. Tittade lite i butiker och sen gick vi till biblioteket för att leta lite böcker. Jag skulle kolla lite på målar böcker och M skulle leta efter en bok som han behöver till en kurs han har just nu. Han hittade den ej.

Sen har jag bara varit hemma, spelat en massa bowling på facebook. Haha, roligare än vad man tror. Har även pratat med en del roliga människor på msn. Mycket givande diskutioner.

Som exempelvis nakenhet. Finns det egentligen någon som inte föredrar att vara naken i sitt eget hem? Om det nu finns det, då är dom knäppa. Finns inget bättre än att strosa omkring naken i sin ensam het, VILKEN frihet. Så länge det är varmt dvs.

I nästa inlägg ska jag diskutera lite om killars rätt att vara äckliga. Kika in då om ni är intreserade.

På återseende !


De fem fulaste sakerna hos oss människor!

( Enligt mig )

1. Tandköttet, hatar när människor ler och har mer tandkött än tänder.
2. Fötterna, det finns en anledning till att dom sitter så långt ifrån ögongen och näsan.
3. Öron, låt håret täcka dom.
4. Hår på ryggen, killar - vaxa tjejer- ge upp.
5. Armbågar, whats up with that?

Så, vilka saker på oss människor tycker ni är fulast? Vad äcklar er mest? Skriv och berätta i eran egen blogg eller ge kommentar på det här inlägget.

en till

Haha, gjorde precis ett till test på vad jag kan tänkas bli. Inte riktigt samma yrke som barnskötare, men beskriviningen på mig är korrekt. Åter igen om man tror på det här . :)

Du är något av en drömmare, som trivs bäst när du får vara på egen hand och det är lugn och ro omkring dig. Du har också ett starkt socialt patos, vilket innebär att du hatar orättvisor och ofta ställer dig på de svagares sida. Troligtvis funderar du på att skaffa dig ett fadderbarn i Afrika, eller börja skänka pengar till en hjälporganisation - såvida du inte redan gör det. Även om du inte skulle betraktas som konstnärlig har du en släng av stillsam och kontrollerad kreativitet i dig. Dessutom är du väldigt praktiskt lagd och gillar att fundera ut egna lösningar på saker och ting. Tipset till dig är att söka dig till utbildningar inom jord-, skog- och trädgårdssektorn, alternativt inom bygg/miljö/fastighet.

Vad ska jag bli när jag blir stor?

Gjorde ett yrkestest idag för att se "vad jag ska bli". Hittade länken på Saras blogg.  Tydligen ska även jag bli barnskötare. Så här stod det:

Du är en barnskötare,

så här är du :
Du är motiverad,kraftfull och rättvis, men styrs samtidigt mer av känslor
än logik. Du har en önskan om att kunna förbättra den hemska världen vi lever i.
Vem ska ta hand om alla barnen? Du skulle gärna ta hand om dom - men det är ju så många.
Det är troligt att du någon gång kommer bli vegitarian.
Det är högst troligt att du reden är det.



Så ståd det om mig. Och för er som känner mig så stämmer det perfekt.. Haha, om man nu vill tro på sådant.
Jag har i hela mitt liv velat adoptera ett barn, varför skaffa egna när man kan hjälpa ett som redan finns?
Allt ska vara rättvist, ge och ta. 
Är inte vegitarian, men har varit en gång i livet.

Om någon som känner mig har något att lägga till, varsågoda att skicka en kommentar.

På återseende!

De efterlängtade bilderna ^^

            


    

Team Framkallning !

Lördagen blev jätte mysig. Drags en hel del faktist, eller lillsyrran fick i alla fall i sig väldigt mycket. Haha, hon är så rolig. Förstår inte varför vi inte umgås oftare, med tanke på hur kul vi har när vi faktist ses. Tog som sagt var en massa bilder som jag ska lägga upp lite senare ikväll. Sitter nämligen på min svärfars jobb och hjälper till lite.

Klockan 13.00 kom jag hit, Mariatorget. Ecki skulle iväg på lite ärenden så jag ställde upp att sitta här och ta emot kunderna. Och för er som undrar så äger min käre svärfar ett fotolabb, Team Framkallning.
Hitils har det bara kommit in två stycken sen han gick. Den ena skulle hämta några fotografier som redan var betalda, och den andra skulle lämna in lite film. Så det har gått bra, de två sakerna är de gånger då jag faktist inte behöver göra något. Skööönt ;)

För en liten stund sen började magen kurra,inte ätit sen klockan 10 så är rätt hungrig. Rotade lite i kylen här och hittade en fryst pizza. Men den hade gått ut för ett par månader sen och smakade blä, för dum som man är så värmde jag den ändå. Haha, slängde den rätt snabbt och nu sitter jag här.

På återseende !

Lördag

Lördag och än så länge har inget speciellt hänt. Om ca en timme kommer min syster. Ska bli riktigt kul att få träffa henne, träffades iof igår en snabbis men idag blir det en långvisit ;) . Kul kul.
Till middag ska jag laga viltbiffar med kroketter och grönpeppar sås. mums mums, och till efter rätt blir det hemma gjord glassdrink.

Mickes bror kom precis över så nu ska dom sitta och spela resten av dagen. Tror dom skulle beställa hem pizza och dricka öl. Haha, vilken skilnad det är på killar och tjejer egentligen. Jag och syrran ska äta en god hemma gjord måltid med vin och killarna kör på pizza och öl. Jag skulle dock inte tacka nej till en saftig Azteka med en kall mörk öl till. Men idag bilr det finmiddag.
Vad serveras hos er en lördag kväll?

Ska ta lite kort ikväll hade jag tänkt, så om ni är intreserade av att SE hur min kväll sett ut så kan ni kika in här i morgon.

Hoppas er lördag blir lika bra som min förhoppnigsvis kommer att bli.

På återseende !

Natten av skräck och ovetande!

Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig hade jag väldigt svårt att sova. Jag låg och tittade i taket en stund, vände mig och tittade ut genom fönstret,vände mig om igen och tittade på dörren osv. Efter ett tag börjardejag tänka på spöken och dylikt, gamla skräck filmer jag sett och andra saker som skrämmer mig. Tillslut börjaade jag få för mig att jag såg vålnader och skuggor överallt. Stressade upp mig själv som fan tills jag tillslut gömede mitt ansikte i Mickes rygg.

Efter att ha lugnat ner mig själv och nästan funnit det hela lite skrattretande så la jag mig på rygg igen och iaktog sovrummet. Drog en snabb blick mot fönstret och såg en stjärna som lös jätte starkt och klart. Men jag såg efter ett tag att den rör på sig, så jag kom snabbt fram till slutsattsen att det var ett flygplan. Men efter att ha stirrat på fenomenet i över en timme och iaktagit dess rörelse mönster så insåg jag att det omöjligt kan vara ett flygplan. Den eller det rörde sig för snabbt och i allt för olika mönster för att kunna vara ett flygplan. Så mina vänner, vad var det jag såg denna kalla Januari natt?

Timmarna som gått efter min sömnlösa natt har inte varit lika givande. Har suttit och pluggat som en idiot. Avtentningen i Fek B är inte direkt något jag ser fram emot. Men måste göras.

Nu är det dags att röra sig in mot stan. Ska hem till min mor och hämta lite saker av min lille syster. Hon ska komma hit på besök i morgon så ska fixa lite saker tills dess.

Vackert väder och en riktigt trevlig helg till er alla !

Dagen då något hände.

Ska börja detta inlägg med att säga grattis till min vän Veronica som fyller 28 idag. Grattis vännen !!Njut av ditt dubbla bubbel-badkar och torra tack. ;)

Enu en dag med vackert väder. Vad är detta? Helt underbart, tre dagar med sol. Nästan så man inte behöver åka utomlands. Fast det gör man ändå.
Idag besämde jag och M att vi ska åka till Spanien i Mars,ska bli så skönt.

Har äntligen kommit igång med projektarbetet. Psykologi blev huvudämnet. Tycker det är otroligt intresant och roligt. Får se hur det kommer att gå. Alltid lättare att jobba med något som man finner intresant än något man måste göra.
Tur att man får välja det ämne man vill att projektet ska kretsa kring.

Annars har dagen varit lugn. Tog en promenad i morse till Hemköp och handlade lite mat, nudlar,godis,bödnor, baicon och liknande.
Har även haft en del trevliga pratstunder med olika personer idag, språkpolisen m.m


Idag gör min trollstav inte alls ont. Märker knappt av den.

En annan sak som är väldigt skönt med staven är att jag inte behöver oroa mig för några biverkningar. Staven innehåller samma hormoner som mina piller gjorde. Så min kropp är ju redan vad vid det staven har att ge mig. Däremot kan en viss oinbjuden gäst försvinna helt nu eftersom den endast varit där pga mitt misskötande av pillerintaget. Så låt oss hoppas.

Låg och vilade lite idag på dagen. Rätt som det är så hör jag ett barn skrika. Först trodde jag att det var en katt, men efter att ha lyssnat ett tag insåg jag att det var ett litet barn. Eftersom jag är en människa av det kvinnliga könet så satte mina modersinstinkter genast igång. Så jag for upp ur sänger och gick ut på bakgården för att se vart skriket kom ifrån. Jag hittade ett litet barn i en vagn två dörrar ifrån min egen. Den skrek inte efter mat eller blöjbyte, utan detta stackars lilla barn skrek av panik. Ensam, rädd och kall. Så jag gick genast runt till grannens ytterdörr och knackade på. Dom öppnade och stirrade lite konstigt på mig.
- ursäkta, men det ligger ett litet barn på eran veranda och skriker huvudet av sig. Det kanske är dags att gå och titta till den.
Mamman till barnet som öppnade dörren sprang genast till baksidan, utan att säga ett ord, och hämtade det skrikade barnet. Efter ett par sekunder kommer hon mot dörren och säger upprepade gånger:
-tack, tack så mycket.

Vet inte om det var något allvarligt fel på ungen. Men man kan ju tänka sig själv hur det skulle kännas att vakna upp ensam, på ett mörkt ställe där man inte ser någonting, och där det är 10 minus grader. Burrrr. Nej, hoppas dom lyssnar lite bättre efter barnets skrik nästa gång.


Nu blir det till att titta på Tv .


På återseende.


13

Joe jätte gorillan. Det sitter jag och tittar på nu. Den är faktist bra. Kanske inte lika bra som jag minns den, men kan fortfarande få mig att gråta.

Idag har jag inte gjort så mycket. Legat hemma och sovit nästan hela dagen. Fortfarande sjuk. Har även pluggat och tecknat lite. Försöker bli bättre på att rita människor, mest deras ansikten. Så det har jag övat på idag. Blev rätt så bra. Men finns gott om rum för förbättring  ^^

 

M var och gjorde sin sista tenta idag på en av hans kurser. Så nu är han klar med den. Skönt, blir lite lugnt här hemma ett tag då. En vecka eller så innan nästa kurs kommer igång. Haha. Men men, han fick ialla fall A på den här . Det aset ;) .. Nästan irriterande duktigt.. haha ..

P-staven som jag satte in igår gör som tur var inte ont längre. Ömar lite om man kommer åt den men annars inget. Men är livrädd för att ligga på armen eller komma åt den de minsta. Skit töntig är jag .. men men ..
Skönt att slippa hålla koll på piller ialla fall. Var inte direkt bra på det.

Idag fyller min farfar år förresten . Grattis på dig din gamle gubbe. !

Nej nu ska jag se klart på Joe sen blir det nog till att sova.

God natt gott folk.

Till min vän.

Grattis Nadja och Jens till erat flickebarn Smilla.

Första dagen ute :D

Idag har det hänt mycket. Eller mycket och mycket. För mig känns det så med tanke på att jag varit sjuk så länge. Åkte tidigt i morse för att sätta i en p-stav. Först var jag tvungen att ta bedövning och sedan komma tillbaka en timme senare. Eftersom jag sist svimmade när jag tog en spruta så ville jag inte gå själv. Så min älskade syster följde med mig dit. Hon är så jäkla snäll. Hon gick på tidigare lunch för att följa med sin mesiga syster, till ett "ingrepp" som inte tog mer än 20 min. Gick ialla fall bra. Svimmade inte ;) .
Efter det gick jag till skolan för att hämta lite saker och prata lite med Veronica. Vi betämde att mötas klockan 1 för att gå och fika. Var så länge sen jag träffade henne så vi hade mycket att prata om. Pratade mycket om uppfostran och erfarenheter i livet. Kanske för att hon är nybliven mamma och snart ska föda sitt andra barn. Trevligt var det ialla fall.

Efter det var det bara att åka hem. Helt slut var jag. så nu har jag suttit och pluggat i två timmar och tar precis en lite paus.

Men nu ska jag äta .

bye bye

En veckans dag!

Var  ute och gick för ett tag sen och kom på mig själv tänka på hur ljust det var ute. Först antog jag att det bara var gatulamporna. Men när jag kom ifrån lamporna och in i skogen så var det lika ljust. Då tittar jag upp mot himlen och inser att det är månen som lyser så starkt. Aldrig har jag sett månen så stor och ljus. Såg ut som en stor vit boll på himlen. Otroligt vackert faktist. Värmde lite i hjärtat i vinter kylan ^^

Just nu sitter jag och tittar på Scrubs.  Är fortfarande sjuk och mår skit. Var och jobbade idag, gick okej men  mådde verkligen dåligt så var jobbigt. Jobbar i morgon också. Känner just nu att jag inte kommer orka om jag mår som jag gjorde idag. Men behöver pengarna och har redan varit sjuk i en vecka .

En lite rolig sak. Idag på jobbet kom det in nästan 10 poliser som skulle handla mat. En av mina gäster, som inte var polis, var tvungen att vänta lite på sin mat och under tiden så gick han några steg bakot från kassan och väntade. Jag märkte snabbt att han höll på att ta kort med sin mobil på poliserna som stog och bestälde mat i kassan bredivd. När jag gav honom sin mat så kunde jag inte låta bli att skratta lite och eftersom han sett att jag såg honom fotografera poliserna så förstod han nog att det var det jag skrattade åt. Så killen blev lite generad och sprang sin kos.
När han gått så började poliserna skratta. Tydligen hade dom också märkt att han tagit kort. Dom skämtade och retades med varandra.
 - Fan va du spännde dig då.
- Själv då, vart tog ölmagen vägen.

Haha. Lite kul ialla fall när man står där febrig och jävligt ;)

Imorgon är det meningen att jag ska ner till nynäs efter jobbet men vet inte om jag kommer orka det. Om jag mår som jag gjorde idag efter jobbet så kommer jag inte åka ner. Kunde knappt stå på benen. Kom hem, gick och la mig och sov till tio .Kom hem klockan 4 så sov rätt länge.
Hoppas jag mår bättre i morgon för vill verkligen ner till nynäs .
Men men, åter igen så kommer min förkylning ivägen för mina planer. Jävla skit sjukdom !!

Nu ska jag sova. Klockan är ändå halv ett och jag ska upp och jobba i morgon .
Sov gott alla vänner och okända !

...

Blir så jävla irriterad på vissa människor. Varför är alla så ego hela tiden? Visst måste man få vara lite egoistisk i bland och många gånger är det de enda alternativet för att "överleva". Men det är inte alltid okej. Inte när man gång på gång sårar eller sabbar för en annan person. Och det värsta av allt är att man inte kommer ifrån det. Jag anser själv att jag inte är speciellt egoistik. Men vad är det egentligen som säger att inte alla de folk som jag tycker är ego också tycker det om sig själva. Inte vet jag. De flesta jag känner säger ialla fall till mig att jag verkligen inte är ego så jag får gå på det och min egen känsla.
Men jag är trött på alla jävla egoister som bara förstör och får mig att må skit. Jag lever på måttot " Behandla andra som du vill bli behandlad själv", men va fan ska jag göra det för . Jag ger ros men får bara ris tillbaka. Idioter.
Nej, dags för er egotrippade bortglömda små kvalster att växa upp och börja behandla oss andra medmänniskor med lite respekt!!!

Over and out


En Fredag i Januari.

En till dag i förkylnings dimman. Fy fan, orkar inte med det här längre. Vet faktist inte hur jag ska orka jobba i morgon . Börjar som tur var inte förens klockan 4 så kan ialla fall sova ut. Men med tanke på hur länge jag sov här om dagen så vet man aldrig ;) . Får gå och lägga mig tidigt .

Har haft en helt okej dag hitils. Känner mig lite små pigg idag så kanske, bara kanske kan man hitta på något. Som inte involverar film i soffan. Hehe.
Har haft många roliga och trevliga konversationer idag. Stackars lilla Lager har äntligen blivigt av med knölen. Haha. Priset blev kryckor i 6 veckor. Grattis.

Som jag visade i förra inlägget så håller jag på att måla en del. Men det kan vara lite svårt att komma på vad man ska måla. Så har ni några roliga och bra tipps så säg till.

Men nu ska jag ta och titta lite på tv innan jag springer iväg och handlar något att äta.

Ha en trevlig helg .
Bye

8jan

Ennu en dag har snart gått förbi och inte har man blivigt speciellt mycket friskare. Jo juste, kanske ska berätta. Har legat hemma hela veckan i den värsta förkylningen någonsin. usch usch usch. Blev lite bättre igår men sen dess inget. Så nu sitter jag här med rinnande näsa och rosslig hals.
Har dock haft lite kraft att måla lite. Mycket lugnande och mysigt.
Sov till klockan 4 idag. PÅ DAGEN. Fy fan, gick och la mig vid 12 så sov myyyycket länge. Men jag antar att det är så när man är sjuk . hhehe.

      

Micke, min älskade pojke, har tagit hand om mig hela veckan. Så skönt. Gett mig te och glass när jag behövt. Sprungit och köpt cola och mat. Världens snällaste. Hade inte överlevt den här förkylningen utan honom .

Annars har det inte hänt så mycket sen jag skrev sist. Inte hunnit plugga som jag borde.Vilket är mycket irriterande. Måste sitta och plugga hela morgondagen. Annars blir det inte kul för Natalie ;)

Sakar Sara så jävla mycket. Den kvinnan får mig alltid att må bra. Även när jag inte är med henne. Behöver bara tänka på allt vi gjort och allt hon någonsin sagt till mig så mår jag bättre. Hon är och kommer alltid vara den bästa vännen jag någonsin har.
9 år med dig min vän och hoppas på 100 till ^^

Tips: Merlin


,,


Jul och nyår

Ojojoj, dålig upptadering här. Förlåt förlåt. Senste två veckorna har det hänt mycket. Jul och nyår .

Julen var mycket bra.  Dagen innan jul var jag och handlade alla julklappar med min syster. Efter shoppingen åkte vi hem till mamma och klädde granen, riktigt ful blev den ;) men det tyckte inte mamma. Skulle hon iof aldrig erkänna. Haha.

Vid 7 tiden kom min käre far och styvmor och hämtade mig. hade så mycket att bära så ville inte ta tåget hela vägen ner till nynäs. Väl nere i nynäs blev det macka med julskinka och en massa film med lillebror .

Julaftonsmorgonen började tidigt för mig. Vaknade av en host attack och kunde inte somna om . så sprang upp och väckte pappa och åsa. eller ja, dom var redan vakna. så fick pappa sin morgon julklapp och lite senare fick jag och felix våra. Resten av julafton spengerades hos mina faster och kusiner.


julafton slutade med en massa spel. Varannan sekund var man glad och varannan arg. Vissa kunde inte låta bli att svara på motståndarlagets frågor. grrrrrrrrrrrrrr !!!!!

men det gick ändå. jag och min kusin stefan var i lag och jag förstörde lite för oss ibland. haha , stackars stefan . han som var så jävla duktigt och sammlade alla poängen till oss. jaja. så kan det gå.

Dummaste svaren:

*sovjetunionen*

*blossa*

haha.

  

Dagen efter åkte jag hem och mös lite med pojken. åt lite och tittade på film . sen åkte jag ner till nynäs igen för att gå ut på Tg. kul kul . eller nej .. Det var trevligt att träffa gamla vänner men det var fan inge kul annars. Men men , alla ute kvällar kan inte vara bra.

 

Nyår var lugnt. Spenderade den med pojken . Vi åt lite och tittade på film . Sen vid 12 slaget gick vi ner till damen och kollade på lite fyrverkerier med lite vänner. trevligt trevlgit.

Dagen efter nyår fick jag mycket glada nyheter och på samma kväll såg jag ett stjärnfall. Så jag tror att 2009 kommer bli ett riktigt bra år ^^




Over and out !


TIPS: Dead like me


RSS 2.0